دوره آموزشی باریستا به چه منظور دایر می گردد ؟
صنعت قهوه در حال گسترش و پیشرفت است . روز به روز محبوبیت قهوه در حال افزایشه . امروزه اهرم های کوچکی سرتاسر دنیا برای گسترش این صنعت مثل کافه ها ساخته میشه که هر کدام به نوعی روند خاصی رو برای فعالیت خود طی میکنند .
علم و دانش قهوه هر روز درحال گسترشه . آزمون خطاهای بسیاری انجام میشه تا شما از فنجان فهوه خود لذت بیشتری ببرید . ایجاد کردن یک قهوه خوشمزه و اصولی ، نیازمند دانش و مهارت کافیه و شما بدون اطلاع از دانش قهوه نمیتونید یک قهوه خوشمزه دم آوری کنید .
دوره آموزشی
کافه ها و مجموعه های بزرگ و در حال پیشرفت سعی می کنند همیشه از افراد متخصص در امور کافه استفاده کنند. و این یک ویژگی خوب برای یک مجموعه است . یک فرد متخصص در امور مجموعه ، اطلاعات بیشتری نسبت به بقیه اعضا دارد . اما این علم و مهارت چگونه بدست می آید ؟
دوره آموزشی باریستا در سراسر جهان در حال به روز شدن و گسترشه . تیم پشتیبانی اسپرسو میکر در حال همکاری با افراد متخصص و اساتید این صنعت هست و برای این مبحث ، اقداماتی در نظر گرفته .
خب باید بدونیم که منوی یک کافی شاپ از چند عنوان اصلی و بخش تشکیل شده که عبارت است از :
-
- نوشیدنی بر پایه اسپرسو
- نوشیدنی بار گرم
- نوشیدنی بار سرد
- موکتل و اسموتی
- میان وعده
- غذا و دسر و …
دوره آموزشی باریستا
باریستا در بخش گرم بار کافی شاپ فعالیت می کند و عمدتا کار بارستا ، دم آوری قهوه با کیفیت و مطلوب با استفاده از روش های دم آوری است . تهیه نوشیدنی گرم و کار با دستگاه اسپرسو از وظایف باریستا است.
ما برای افراد خوش ذوق و جویای دانش قهوه ، تدابیری اندیشیده ایم . اسپرسو میکر با اساتید برجسته در صنعت قهوه همکاری می کند و همواره ورک شاپ های متعددی در زمینه دم آوری قهوه و آشنایی با تجهیزات برقرار میکند. شما با عضویت در کافه مشتریان و یا ارتباط با ما ، می تونید از شرایط ثبت نام کلاس ها و ورک شاپ های دم آوری قهوه و آشنایی کلی با تجهیزات کافی شاپی ، مطلع شوید .
همچنین ما برای افرادی که جویای علم قهوه هستند ، مزایای خوبی در نظر گرفته ایم که شما برای اطلاع از آن می توانید از طریق پشتیبانی اقدام کنید . دوره آموزشی باریستا برای دوست داران قهوه در نظر گرفته شده و اسپرسو میکر با اعطای مدرک برای هنرجویان خودش ، زمینه ای برای فعالیت این عزیزان در صنعت قهوه فراهم ساری می کند .
کلاس ها به 2 صورت انفرادی و گروهی برگزار می شود که شما هر زمان با ارتباط با پشتیبانی اسپرسو میکر ، می تونید از نحوه برگزاری کلاس های دوره آموزشی باریستا مطلع شوید . مروری بر سر فصل های دوره آموزشی باریستا :
- آشنایی یا تجهیزات صنعتی و دستی
- آشنایی با انواع سرو قهوه بر پایه اسپرسو
- لته آرت
- مباحث تکنیکال و هنری
- کالیبریشن اسپرسو
- کاپینگ
- دم آوری انواع قهوه های دمی
- 0 تا 100 آشنایی با نحوه عملکرد باریستا
دوره آموزشی بارتندری
بارتندر در بخش سرد بار کافی شاپ فعالیت می کند و کار بارتندر ، استفاده از روش ها و متد های مختلف برای تهیه آیتم و یا نوشیدنی سرد است .
در خارج از ایران تهیه نوشیدنی الکلی در بار و کلاب یا دیسکو از وظایف بارتندر می باشد اما در ایران متفاوت است .سرو انواع موکتل ، شیک ، اسموتی و انواع نوشیدنی سرد از وظایف بارتندر در ایران است . هم باریستا هم بارتندر در ایران و خارج از ایران ، حقوق نسبتا خوبی دارند اما اگر دانش و مهارت کافی داشته باشند .
توانایی ابداع ، خلاقیت و تهیه بالانس طعمی جذاب ، از مواردی هستند که یک باریستا یا بارتندر خوب را از یک باریستا و بارتندر میتدی ، جدا می کند . مروری بر سر فصل های دوره آموزشی بارتندری :
- آشنایی با ابزار آلات بار سرد
- آشنایی با بحث تکنیکال طعم ها
- نحوه ساخت نوشیدنی ابداعی
- آشنایی با متریال انتخابی
- اسموتی و استفاده از انواع یخ
- گارنیش و تزئین نوشیدنی و ….
دوره آموزشی باریستا و بارتندری همراه با اعطای مدرک برای هنرجویان اسپرسو میکر