قهوه دمى

قهوه اسپرسو و قهوه دمى دو روش کاملاً متفاوت در تهیه قهوه هستند . که طعم قهوه را بسیار تحت تأثیر قرار می دهند. تصویر زیر تفاوت های اساسی این دو را نشان می دهد . سپس بررسی خواهیم کرد که چه چیزی در نوع خود بی نظیر و خوشمزه است.

قهوه دمي

قبل از قهوه دمى بريم ببينيم اسپرسو چيه

فقط یک راه برای ساخت اسپرسوی واقعی وجود دارد و آن استفاده از یک ماشین تخصصی است. بنابراین به طور کلی در کافه ها از آن لذت می برند. دستگاه های اسپرسو یک دوز غلیظ قهوه غنی شده با طعمی بی پروا و جسورانه ارائه می دهند. به دلیل عطر و طعم شدید ، اکثر مردم اسپرسو را با آب (آمریکانو) ، یا شیر (مانند لاته معروف) مخلوط می کنند.

تمام قهوه ها باید قبل از نوشیدن دم شوند و اسپرسو نیز از این قاعده مستثنی نیست. اسپرسو با فشار دادن آب گرم از طریق قهوه ریز آسیاب شده تحت فشار بسیار زیاد دم می شود. این منجر به دوز بسیار غلیظ قهوه با شیرینی کاراملی و یک کرم مشخص (لایه کف) در بالای آن می شود. اگرچه ساده به نظر می رسد . اما گرفتن یک ضربه خوب مهارت و تمرین زیادی را میطلبد. در ادامه با انواع فهوه دمى همراه ما باشيد .

اسپرسو و قهوه دمى

 

براى سفارش انواع فهوه هاى با كيفييت و مرغوب بازار به فروشگاه آنلاين espresso maker مراجعه كنيد .

قهوه باید خوب آسیاب شود تا اسپرسو به درستی تهیه شود. این به دلیل مدت کوتاهی است که قهوه آسیاب شده با آب تماس می گیرد. به عنوان یک قاعده کلی در دنیای قهوه . هرچه زمان تماس (دم) کوتاه تر باشد ، قهوه شما هموارتر خواهد بود.

قهوه سیاه " فواید قهوه سیاه برای سلامتی "‌| مرجع تخصصی

حقیقت در مورد قهوه

اسپرسو نوعی دانه قهوه نیست. در واقع می توان از هر نوع قهوه ای برای تهیه اسپرسو استفاده کرد. در حالی که بو دادن اسپرسو مخصوص قهوه وجود دارد . اصطلاح “اسپرسو” به دوز بسیار غلیظ قهوه ای که با دستگاه اسپرسو درست می شود اشاره دارد. ( قهوه دمى )

قهوه دمى

 

قهوه پرنعمت ( قهوه دمى )

برخلاف تهیه اسپرسو ، روش های مختلفی برای دم کشیدن قهوه در فروشگاه ها و خانه وجود دارد. به جای طعم قوی اسپرسو ، فن آوری مناسب قهوه دمى به شما امکان می دهد طعم های بیشتری را از قهوه استخراج کنید. اما مانند اسپرسو ، استفاده بیشتر از دانه هاى قهوه به آموزش نیاز دارد. در ادامه با قهوه دمى همراه ما باشيد.

 

هنگامی که اسپرسو برای فشار دادن آب گرم از طریق قهوه ریز آسیاب شده از فشار استفاده می کند . قهوه دمى شامل ریختن آب داغ روی قهوه تازه (روش ریختن) ، یا افزودن قهوه تازه به آب گرم است (که به روش غوطه وری دم می کند). در هر صورت ، آب گرم مقدار زیادی از قهوه را حل می کند . سپس از طریق یک کاغذ ، پارچه یا فیلتر فلزی وارد یک فنجان یا کوزه می شود که برای لذت بردن آماده است.قهوه دمى

كمكس قهوه دمي

بسته به روشی که قهوه را دم می کنید . یک آسیاب مناسب برای به دست آوردن بهترین طعم از دانه های شما ضروری است. با روش ریخته گری مانند Chemex ، با ریز کاری بهتر است. در حالی که با استفاده از یک روش غوطه وری مانند دستگاه فرنچ پرس ، شما باید از آسیاب درشت تری استفاده کنید.

انواع قهوه عربیکا و روبوستا + تفت دادن و طرز تهیه و تفاوت عربیکا و روبوستا

مرجع سایت : stories.starbucks.com