كمكس و روش استفاده از قهوه ساز كمكس ( آموزش تخصصی )

درخشش قطعات برابر و عقل سلیم ، كمكس همچنان یک عنصر مهم در زرادخانه هر علاقه مند به قهوه است. طراحی آن از زمان اختراع در سال 1941 توسط پیتر شلومبوم ، بدون تغییر (دسته چوب ، بند چرمی ، شیشه مخروطی و همه) پایدار بوده است. طراحی های Schlumbohm به عنوان “ترکیبی از منطق و جنون” توصیف شده است و ما تمایل به توافق داریم. دم كردن قهوه از كمكس بسیار شبیه به قطره قطره است ، اما جای خطای بیشتری وجود دارد. برای تضمین بهترین نتیجه به میزان ریختن قهوه توجه بیشتری نشان دهید. این سطح از مراقبت ، یک قهوه ظریف را به همراه دارد.

 

قهوه ساز كمكس

 

  • فیلتر آماده شده

فیلتر كمكس را در حالی که سه ضلع آن رو به فواره است باز کنید. این امر برای جلوگیری از ریزش فیلتر كمكس در هنگام خروج از داخل فیلتر ، مهم است.

  • آبکشی کنید

فیلتر را با آب گرم زیادی بشویید تا به “مهر و موم” آن روی لیوان کمک کند و طعم کاغذی را از بین ببرد – همچنین كمكس شما را گرم می کند. این آب شستشو را دور بریزید (به طرز جادویی ، برای ریختن آب شما نیازی به بیرون آوردن فیلتر نداريد) و دسنگاه كمكس خود را روى ترازو آشپزخانه تنظیم کنید.

  • زمینه ها ( دانه هاي آسياب شده قهوه ) را اضافه کنید

اکنون زمان آن است که دانه های خود را در محیط متوسط درشت ( medium-coarse ) چرخ آسیاب قهوه خود خرد کنید . فیلترهای کاغذ كمكس با ضخامت و شکلی طراحی شده اند که می توانند جریان آب را از طریق کف قهوه محدود کنند ، بنابراین این اندازه آسیاب متوسط و درشت باعث ادامه کار می شود.

دانه هاى آسياب شده را اضافه كنيد و ترازوی خود را ( scale ) صفر ( tare ) کنید.

 

كمكس

 

براى سفارش قهوه ســــــــــــــــاز با كيفيت كمكس و انواع قهوه هاى خاص و اسپشياليتى و تجارى به فروشــــــــــگاه آنلاين espresso maker مراجعه كنيد .

  • شكوفايى

دستیابی به شکوفايى کامل آسان است ، در اینجا نحوه کار آمده است:

شما می خواهید دمای آب خود را در حدود 200 درجه فارنهایت قرار دهید ، بنابراین حداقل 20 ثانیه از جوش صبر کنید ، زیرا استفاده از آب جوش می تواند برخی از طعم های سخت را استخراج کند.

شيک قهوه و انواع شيک شکلات و کلاسیک و نوتلا و توت فرنگی .. + طرز تهیه

تایمر را شروع کرده و به آرامی آب تصفیه شده برابر با دو برابر وزن قهوه (حدود 3 اونس یا 84 گرم) بریزید.

اطمینان حاصل کنید که به طور مساوی همه زمین ها را اشباع کرده و به نقاطی که بعد از ریختن اولیه شما هنوز خشک هستند برخورد کنید.

متوجه خواهید شد که حباب های دی اکسید کربن از محل قهوه خارج می شوند ، به خصوص اگر با قهـــــــــــــــــــوه تازه بو داده کار می کنید.

30 ثانیه صبر کنید.

  • آب بریزید

به آرامی با حرکت مارپیچی یا دایره ای آب را بریزید تا سطح آب به حدود نیم اینچ زیر لبه بالایی آبجو برسد. وقتی سطح آن تقریباً یک اینچ کاهش یافت . دوباره آب ریخته و بر اساس نیاز تکرار کنید تا زمانی که از تمام آب استفاده کنید. با آب کافی که در این دستورالعمل استفاده می کنید ، می خواهید در حدود دو دقیقه قهوه خود را بدست آورید.

كمكس

 

برای یک قهوه خوش طعم خنک ، از نصف معمول آب استفاده کنید و یخ به ارزش یک و نیم بسته (برای این دستور ، 350 گرم) را مستقیم در قوطی خود وزن کنید. باید خیلی کندتر بریزید ، اما قهوه مستقیم روی یخ می چکد.

  • بگذارید چکه کند

سطح قطره آب را چک کنید و هنگامی که شروع به دیدن قهوه می کنید ، فیلتر را برداشته و اجازه دهید در سینک ظرفشویی تخلیه شود (چند قطره آخر آب می تواند کمی تلخ باشد). تایمر باید بین 3:30 تا 4:30 دقیقه بخواند. اگر آب شما خیلی زیاد طول می کشد تا چکه کند ، دفعه بعدی سریعتر بریزید یا کمی درشت خرد کنید. اگر خیلی زود از بین می رود ، آهسته تر بریزید یا ریز خرد کنید.

كمكس

 

  • سرو کنید

کارافه كمكس یک ظرف مخصوص سرو است ، قهوه خود را در لیوان ها بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید. برای تمیز کردن ، فقط فیلتر تخلیه شده را در سطل آشغال ریخته و كمكس را با آب گرم باقی مانده در کتری بشویید

 

چه نوع قهوه ای برای كمكس بهتر است؟

از آنجا که كمكس قهوه هایی را ایجاد می کند که تمیز و با وضوح زیاد باشند ، منشأ اصلی کاملاً درخشان است. شما می توانید با مهارت خود با كمكس بازی کنید و قهوه از هر نوع منطقه و هرسطح رست قطعاً مفید خواهد بود ، اما قهوه های رست سبک تا متوسط واقعاً ظاهر می شوند و به تمیزی و شفافیت روش دم کردن می رسند. همچنين براى دم آورى قهوه در كمكس بايد ازقهوه هاى خاص و اسپشياليتى استفاده كنيد . طعم مرغوب ترى خواهيد چشيد .

اسپرسو پاناکوتا و مواد تشکیل دهنده و عطر و طعم آن " طرز تهیه اسپرسو پاناکوتا "

 

قهوه ساز كمكس

 

چه چیزی كمكس را منحصر به فرد می کند؟

همه چیز یک كمكس را منحصر به فرد می کند ! Chemexes توسط Peter Schlumbohm در سال 1941 با استفاده از مواد جنگى که برای جنگ لازم نبود اختراع شد. این به عنوان یکی از بهترین محصولات طراحی شده در دوران مدرن توصیف می شود و طراحی ارلن مایر نه تنها زیبا ، بلکه کاربردی است. فرمول فیلتر كمكس با تنظیم میزان فیلتراسیون ، زمان تزریق مناسب را فراهم می کند – نه خیلی کند ، نه خیلی سریع. این طعم غنی تری به قهوه می بخشد و در عین حال استخراج دقیق کسری را امکان پذیر می کند.

فیلترها روغن و چربی های اضافی قهوه را می گیرند تا سطح شفافیت عالی در قهوه دم کرده را فراهم کنند. برای قهوه سازهای خانگی که می خواهند آزمایش کنند ، كمكس یک روش دم کردن بخشنده است که استفاده از آن بدون تجهیزات اضافی مانند ترازو یا تایمر آسان است. شما می توانید نشانه های بصری ساده را در خود كمكس دنبال کنید – “دکمه” در قسمت پایین دستگاه کمکس نشان می دهد که کل حجم دم کرده باید چقدر باشد. و در حالی که در حال ریختن هستید ، اطمینان حاصل کنید که بستر دم کرده هرگز از لبه دكمه كمكس بالاتر نرود.

 

كمكس چگونه کار می کند؟

كمكس فوق العاده ساده است ! این دستگاه از جاذبه برای کشیدن آب گرم از طریق یک بستر قهوه استفاده می کند ، که از نظر بدن و طعم ؛ بیشترین شباهت را به یک دستگاه قهوه ساز قطره ای اتوماتیک دارد. فیلترهای كمكس 20 تا 30 درصد ضخیم تر از فیلترهای استفاده شده توسط سایر روش ها  و دستگاه ها هستند. نتیجه این است که دم کرده آهسته تر و یک فنجان قهوه غنی تر می شود. كمكس اگرچه به اندازه مطبوعات فرانسه غنی نیست ، اما یک فنجان قهوه بدون رسوب تولید می کند که هر کسی را تحت تأثیر قرار می دهد.