درخت قهوه

قهوه از دانه های یک درخت کوچک در تیره قهوه می آید و اگرچه تا حدودی تعجب آور است . اما یک میوه محسوب می شود. این گیاه درخت قهوه است با برگهای همیشه سبز و ساقه اصلی که وقتی در طبیعت رشد می کند می تواند به 10 متر ارتفاع برسد.

میوه درخت قهوه را “كاسكارا” ( cascara ) می نامند و معمولاً حاوی دو دانه است . با این حال ، هنگامی که گیاه باروری کمتری دارد ، فقط یک دانه تشکیل می شود. این دانه بی نظیر “Piper” نام دارد.

 

درخت قهوه گياه قهوه

مهم است که گیلاس های قهوه در زمان رسیدن ایده آل چیده شوند تا بهترین طعم را ارائه دهند. بیشتر گیلاس های قهوه وقتی به این مرحله می رسند به رنگ قرمز غنی رسیده و آماده برداشت می شوند. از آنجا که گیلاس ها در زمان های مختلفی بالغ می شوند ، فرآیند چیدن ممکن است بسیار طولانی شود.

انواع قهوه

بیش از 75 نوع قهوه شناخته شده وجود دارد. تقریباً 70٪ تولید قهوه در جهان از گونه Coffea Aradbica حاصل می شود که معمولاً “Arabica” نامیده می شود. قهوه عربیکا قدیمی ترین نوع درخت قهوه کشت شده و هنوز هم گسترده ترین است. از نظر کیفیت فنجان نسبت به سایر قهوه های تجاری عمده ، Coffea canephora یا Robusta به مراتب برتر است.

Robusta ، Coffea Canephora در حال حاضر تنها رقیب قابل توجه در میان انواع قهوه ای است که برای Coffea Arabica کشت می شود. روبوستا حدود 30٪ قهوه جهان را تولید می کند. این یک درخت قهوه کم رشد و با ظرفیت بالاتر است و قهوه ای چاق و چله اما ملایم با کیفیت فنجان پایین و مقدار کافئین بیشتری نسبت به قهوه Arabica تولید می کند. این ماده به عنوان پایه ای برای مخلوط قهوه های فوری و مخلوط هایی است که قیمت کمتری نسبت به قهوه های تجاری قبل از آسیاب دارند. این یک عامل در تجارت تخصصی قهوه نیست ، مگر اینکه به عنوان یک ماده تقویت کننده بدن در برخی از ترکیبات اسپرسو به سبک ایتالیایی باشد.

عوارض قهوه " 9 عارضه جانبی مصرف بیش از حد کافئین "

 

كاسكارا درخت قهوه

تعداد زیادی زیرگونه در گونه های Arabica وجود دارد که به دوستداران قهوه این فرصت را می دهد تا بسیاری از پیشنهادات منحصر به فرد را کشف کنند.

در دنیای قهوه های خاص ، بسیاری از واردکنندگان و کباب کننده ها قهوه Arabica را به دلیل طعم و مزه خاص آن در یک فنجان تهیه می کنند. ویژگی های گونه ها شامل انتظارات از کیفیت بالاتر ، عملکرد کمتر و شکنندگی بیشتر است. در مقایسه ، قهوه روبوستا دارای خواص با کیفیت پایین تر (لکه) ، افزایش عملکرد گیلاس و مقاومت شدید در برابر بیماری است.

رشد درخت قهوه و طعم فنجان تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد:

  • شرایط آب و هوایی
  • قد
  • نوع خاک
  • نوع بذر
  • کشت گیاه

تغییر عرض های جغرافیایی بر زمان برداشت و شیوه های خرید تأثیر می گذارد در حالی که ارتفاع بر تراکم ، اسیدیته یا شیرینی تأثیر می گذارد.

خواص مهم خاک برای پرورش درخت قهوه

  • زهکشی خوب
  • کمی اسیدی
  • مقدار متعادلی از مواد مانند پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم و فسفر.

درخت قهوه

بیماری زنگ زدگی قهوه

بیماری زنگ زدگی قهوه که زنگ برگ قهوه نیز نامیده می شود . یک بیماری ویران کننده برگ پا است که به دلیل قارچ Hemileia Vastatrix گیاهان قهوه را تحت تأثیر قرار می دهد. زنگ قهوه در مناطق قهوه خیز آفریقا ، خاور نزدیک ، هند ، آسیا و استرالیا در سال 1970 شناخته شده بود . و به برزیل ، اولین منطقه آسیب دیده در نیمکره غربی گسترش یافت. زنگ قهوه در اواخر قرن نوزدهم مزارع قهوه که در سریلانکا و جاوا رو به رشد بود را نابود کرد و یک اپیدمی در آمریکای مرکزی و کارائیب از سال 2012 مزارع زیادی را در این منطقه ویران کرد.

علائم زنگ زدگی قهوه شامل لکه های روغنی زرد کوچک روی سطح برگ بالایی است که به لکه های دایره ای بزرگتری منبسط می شوند . که به رنگ نارنجی روشن به قرمز و در نهایت با حاشیه زرد قهوه ای می شوند . برگهای زنگ زده می ریزند تا درختان آسیب دیده از آن جدا شوند. بازده قهوه این درختان به میزان قابل توجهی پایین است و معمولاً طی چند سال می میرند.

قهوه سبز چیست ؟ " خطرات احتمالی و عوارض جانبی "

با پاشش به موقع قارچ کش ها در فصول مرطوب می توان زنگ زدگی قهوه را تا حدی کنترل کرد. مزارع در برخی مناطق به ارتفاعات بالاتر و خنک تر ، از 1800 تا 2100 متر (6000 تا 7000 فوت) منتقل شده اند . جایی که تولید قارچ زنگ زده دشوار است . اگرچه پیش بینی می شود که گرم شدن کره زمین باعث گسترش بیماری در این مناطق شود.

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد قهوه ای که در سایه رشد می کند و به عنوان تک فرهنگ رشد نمی کند . تا حدودی حساسیت کمتری دارد . زیرا عمل جنگلداری و جنگلداری در مخلوط کردن محصولات درختی به طور قابل توجهی گسترش بیماری را کند می کند. علاوه بر این ، انواع مقاوم از قهوه (Robusta (Coffea canephora تولید شده است . اما به طور کلی دانه ها از کیفیت پایین تری نسبت به آنهایی که در گیاهان Arabica در معرض خطر یافت می شوند ، برخوردار هستند.

جایی که درخت قهوه بهتر رشد می کند

مزارع قهوه متمرکز بر کیفیت ، به همان مراقبت هایی که از باغ های انگور آنها می شود نیاز دارند. برای رشد ، درخت قهوه باید در مکان مناسب ، ارتفاع ، خاک و آب و هوا کاشته شود. معمولاً می توان قهوه را از Tropic of Capricorn به Tropic of Cancer رشد داد . در عرض های جغرافیایی جنوبی و شمالی تا آنجا که خورشید می تواند مستقیم باشد. می توان آن را در سرور کشت کرد

موقعیت های مختلف جغرافیایی دامنه های آتشفشانی غنی از مواد مغذی ، دشت های حاصلخیز وسیع و جنگل های غنی . آب و هوای خرد مزرعه عامل مهمی در کیفیت دانه های قهوه است.