طرز تهیه اسپرسو کوبانو

اسپرسو کوبانو کاملاً معتبر و شیرین (یا کافه کوبانو یا کافتو) که با اسپرسوی قوی و کف قند غلیظ تهیه می شود . اسپرسو کوبانو در یک فنجان اسپرسو ریخته می شود.

هر کسی که این را امتحان کند ، نتیجه آن را دریافت می کند. اگر فکر می کنید قهوه استارباکس قوی است ، صبر کنید تا این لذت را امتحان کنید. این واقعا یک درمان خوشمزه است.

کافه سیتو بخش بزرگی از فرهنگ کوبا است. آن را بعد از هر وعده غذایی درست می کنند . آن را در رستوران های کوبا برای تهیه دسر سفارش می دهند.

اسپرسو کوبانو چیست؟

اسپرسو کوبانو یک اسپرسوی قوی ، کباب تیره و صریحاً روشی تلخ است.

به همین دلیل است که ما باید آن را با شکر درست کنیم تا معامله را شیرین کنیم.

این کف شکر خوشمزه با مخلوط کردن شکر دانه ریز با اسپرسوی کاملاً دم کرده درست می شود.

 

اسپرسو کوبایی

انواع مختلف قهوه کوبا کدامند؟

کولادا اسپرسوی کوبایی 4 اونسی است که با اسپومیتا (کف قند) تهیه شده و در یک فنجان استایر فوم با فنجان های پلاستیکی کوچک برای تقسیم سرو می شود.

Cortadetto یک اسپرسوی کوبایی شیرین نشده با شیر بخارپز است. اگر دوست دارید همیشه می توانید آن را با شکر شیرین کنید.

کافه بار یک اسپرسوی کوبایی شیرین نشده است که با شیر کامل و داغ بخارپز سرو می شود. لیچی معمولاً به همراه نان تست کره کوبا در صبح برای صبحانه سرو می شود.

طرز تهیه اسپرسو کوبانو

اسپرسو درست کنید. سازنده اسپرسو را طبق دستورالعمل سازنده با آب و اسپرسوی زمینی پر کنید. آن را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید و اسپرسو کوبانو را دم کنید.

رست قهوه چیست ؟ ( مرجع تخصصى )

کف قند درست کنید. در یک فنجان اندازه گیری یا فنجان خامه ای ، شکر دانه ریز اضافه کنید. اولین قطره های اسپرسو ساز را به فنجان قند خود اضافه کنید. اولین قطره های اسپرسو که از اسپرسو ساز شما بیرون می آیند . معمولاً بیشترین غلظت را دارند. این چیزی است که میخواهیم.

به دستگاه اسپرسو اجازه دهید تا در حین تهیه کف قند ، دم کشیدن ادامه دهد. شکر و چند قطره اسپرسو را به شدت در یک کف قند ضخیم و کم رنگ (اسپومیتا) هم بزنید. اگر قبلاً این کار را نکرده باشید ، کمی آزمایش و خطا است. من توصیه می کنم هر بار چند قطره اضافه کنید و هم بزنید تا کف قند غلیظ شود. مقدار اضافه کردن را در نظر بگیرید تا دفعه بعد بدانید چه مقدار اضافه کنید.

 

اسپرسو کوبانو

 

اسپرسو دم کرده و کف شکر را با هم ترکیب کنید. اسپرسوی دم کرده را در یک فنجان با کف شکر بریزید. این دو را به آرامی برگردانید تا ترکیب شوند. آن را در این فنجان های اسپرسو سرو کنید.

آیا استفاده از شکر دانه ریز یا شکر قهوه ای مهم است؟

سوال عالی! آن را با هر دو قند با هم درست کنید.من شکر دانه ریز را ترجیح می دهم. از نظر من ، شکر قهوه ای منجر به کف شکر غلیظ و طعم شیرین تری می شود ، زیرا شکر قهوه ای حاوی ملاس است.

این به طعم دلخواه شما بستگی دارد. طعم خوشمزه ای دارد.