اسپرسو با اسپرسو ریسترتو چه تفاوتی دارد؟

در اینجا همه چیزهایی که باید درباره کوتاهترین عضو خانواده قهوه Ristretto بدانید وجود دارد. اسپرسو ریسترتو شاید یکی از اصطلاحات کمتر رایج در فهرست قهوه باشد . اما این یک نوشیدنی با جذابیت زیاد است.

ریستتو به روشی کاملاً مشابه اسپرسو تهیه می شود. در این فرآیند از دستگاهی برای عبور آب گرم (93-90 درجه سانتیگراد) از داخل سبد فیلتر حاوی قهوه ساییده . خشک و فشرده ریز تحت فشار زیاد استفاده می شود. مانند اسپرسو ، قدرت استخراج باعث ایجاد عطر و طعم شدید و احساس دهان عالی می شود.

اسپرسو ریسترتو چیست ، فواید ریسترتو

تفاوت اسپرسو و اسپرسو ریسترتو از میزان تولید نوشیدنی شروع می شود. در هر دو مورد ، به همان میزان از قهوه خشک استفاده می شود . اما برای یک ریزوتو ، یا یک دوز “محدود” ، آب کمتری از طریق آن مجاز است. معمولاً حدود 15 گرم قهوه خشک برای تهیه اسپرسو استفاده می شود . و 60 گرم از آن تولید می شود و نوشیدنی حاصل وزن 25-30 گرم وزن دارد. برای ریسترتو ، نسبت تخمیر ما 1: 2 – 15 گرم برای داخل و 30 گرم برای خارج است.

چند روش کمی متفاوت برای دستیابی به این هدف وجود دارد ، اما محبوب ترین. تهیه یک اسپرسو شات معمولی و متوقف کردن آن پس از 15 ثانیه ، یا تقریباً در اواسط روند استخراج اسپرسو به طور منظم است.

اسپرسو ریسـترتو

عملکرد قهوه حاصل بسیار کمتر و معمولاً چسبناک تر است . هر دو به دلیل مصرف آب کمتر برای تهیه آن. با این حال ، مهمترین تفاوت بین ریستتو و اسپرسو دیده نمی شود.

قهوه سبز چیست ؟ " خطرات احتمالی و عوارض جانبی "

راز واقعی Ristretto در این واقعیت نهفته است که اجزای شیمیایی مختلف عصاره قهوه در مراحل مختلفی قرار دارند. به همین دلیل است که ریستتو شخصیتی برای خود دارد. ترکیبات عطر و طعم محلول که مسئول میوه و شیرینی هستند . به راحتی در آب تحت فشار قهوه حل می شوند. این اتفاق سریعتر از ترکیبات مسئول کارامل ، شکلات و نت های تلخ اتفاق می افتد.

این بدان معناست که اگرچه اسپرسو ریسترتو نمی تواند تعادل دایره ای اسپرسوی خوش ساخت را ادعا کند ، نوشیدن آن می تواند یک تجربه کاملاً شیرین و میوه ای باشد. اگر ایده قهوه کوتاه و شدید را دوست دارید ، اما قبلا از اسپرسو لذت نبردید ، ممکن است Ristretto برای شما مناسب باشد.

اسپرسو ریسترتو

اسپرسو ریسترتو و شیر

همچنین ارزش دارد که Ristretto را در نوشیدنی های ديگر امتحان کنید. شیر بخارپز شده در یک شیرین کننده کاپوچینو یا لاته و باعث افزایش نرم شدن طعم های قهوه اسپرسوی مورد اعتماد خود می شود . و شیرینی ریستتو روند کار را افزایش می دهد. اما ممکن است متوجه شوید که در تمام قهوه های خود دوز ریستتو را ترجیح می دهید.