قهوه فرانسه ” انواع قهوه فرانسوی ” – اسپرسو میکر

قهوه فرانسه ، خواص قهوه فرانسه

قهوه فرانسه

آیا فکر می کنید قهوه فرانسه همان قهوه کشور شماست؟ خطا در صورت اروپایی نبودن سفارش قهوه در فرانسه می تواند در ابتدا تجربه گیج کننده ای باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه قهوه فرانسه ، انواع قهوه های فرانسوی ، قهوه فرانسه چیست ، بهترین قهوه فرانسه را باهم پیش بیریم.

اگرچه ممکن است به طور کلی یک فنجان قهوه فرانسه معمولی به اندازه و حجم یک فنجان آب در کشورها در بسیاری از کشورها شناخته شود ، اما این در فرانسه بسیار دست کم گرفته می شود.

قهوه فرانسه

 

به وضوح به یاد می آورم اولین باری که یک فنجان قهوه را در یک کافه پاریس سفارش دادم ، زیرا با فنجان کوچک اسپرسو که به من داده بودند گیج شدم! من در سال 2010 یک جوان 16 ساله ساده لوح بودم و برای اولین بار به فرانسه سفر کردم. بله ، یک کافه معمولی آن فنجان عالی قهوه ای نیست که انتظار دارید ، بلکه چیزی بسیار کوچکتر و بسیار قوی تر است.

امروز ، من از قهوه فرانسه  قدردانی کردم و به اشتباه تازه کارم پی بردم. جایی که فرهنگ های دیگر ممکن است قهوه فرانسه از قبل تهیه شده را به عنوان یک راه حل سریع برای کافئین خریداری کنند ، نوشیدن قهوه در یک کافه فرانسه لحظه ای آرامش و لذت بخشی است.

نوشیدن یک فنجان کوچک قهوه در بالکن پس از بازدید از یک بازار در پاریس ، چیزی عاشقانه اروپایی دارد ، در حالی که شما جهان را تماشا می کنید که با قهوه آماده در فنجان های زشت استایروفوم ، اینجا و آنجا عجله می کند.

به هر حال ، در اینجا راهنمای نوشیدنی های قهوه فرانسوی آورده شده است تا مطمئن شوید آنچه را که می خواهید در کافی شاپ های فرانسه واقعاً سفارش دهید! با این وجود اگر می خواهید سفارش‌های خود را به صورت آنلاین ثبت نماید می توانید خرید قهوه را به صورت آنلاین با سایت اسپرسو میکر تجربه کنید.

 

قهوه فرانسه

قهوه فرانسه چيست ؟

در فرانسه ، قهوه معمولی فنجان اسپرسو است. وقتی یک فنجان قهوه در بیشتر مناطق فرانسه ، اگر نگویید در همه مناطق فرانسه سفارش دهید ، باریستا با یک فنجان قهوه اسپرسو برمی گردد. اگر در پایان وعده غذایی خود در یک رستوران فرانسوی قهوه بنوشید ، معمولاً یک فنجان اسپرسو خواهید خورد.

اگر قهوه اسپرسوی شما به اندازه کافی قوی نیست ، از un café serré نسخه قوی تری از کافی شاپ معمولی خود بخواهید! این مقدار کافئین است ، اما نیمی از آب است. اگر واقعاً می خواهید از خواب بیدار شوید ، این چیزی است که باید آن را مصرف کنید!

در اینجا زبان به اهرمی روی دستگاه قهوه گفته می شود که قهوه ساز برای تهیه قهوه شما چرخانده است. اگر می خواهید آن را قویتر کنید ، به آنها بگویید خودشان درست کنند.

قهوه آمریکایی

Café allongé قهوه فیلتر در یک فنجان بزرگ است و به عنوان فنجان استاندارد قهوه در ایالات متحده در نظر گرفته می شود. قدرت این نوع قهوه بسیار کمتر از کافی شاپ های معمولی است. اکثر مکانهای فرانسه نیز لیوانهای ته درست نمی کنند ، بنابراین توجه داشته باشید که برای هر فنجان جدیدی که پرداخت می کنید هزینه آن را پرداخت خواهید کرد.

کاپوچینو

البته کاپوچینو قهوه محبوب ایتالیایی در یک فنجان بزرگ متشکل از اسپرسو و کف شیر بخارپز است. من کاپوچینو را دوست دارم و صادقانه بگویم ، بهترین کاپوچینو کاپوچینویی است که دارای یک سطح کف است ، پایه غنی را حفظ می کند و هنوز هم برخی از مواد اسپرسو را دارد. گرچه ایتالیایی است اما به طور گسترده در سراسر کشور سرو می شود.

کافه موکا

نام موکا از شهر موکا یمن ، یکی از مراکز تجارت اولیه قهوه گرفته شده است.

این قهوه مخصوص افرادی است که شیرینی دوست دارند و به طعم کافئین احتیاج دارند اما طعم قهوه را دوست ندارند. این مخلوطی از اسپرسو ، شیر بخارپز و طعم شکلات است. به همین ترتیب ، طعم آن بیش از طعم قهوه واقعی شبیه فنجان شیرین شکلات داغی است که در دوران کودکی می نوشیدید.

ماکیاتو

خوب این همیشه با لو موکا اشتباه گرفته می شود ، زیرا آنها با حرف “m” شروع می شوند ، اما دیگر نمی توانند تفاوتی داشته باشند!

ماکیاتو یک اسپرسو است که شیر کمی دارد.

واقعیت جالب: اسپرسو ماکیاتو در واقع حاوی بالاترین نسبت اسپرسو به شیر از سایر نوشیدنی های قهوه است. شیر بخارپز شده مقداری شیرینی به نوشیدنی اضافه می کند ، که هنوز هم تا حد زیادی عطر و طعم اسپرسو ماکیاتو را که توسط بسیاری از مردم اروپا دوست دارد حفظ می کند.

این یک اسپرسو است که در یک فنجان بزرگ با شیر مخلوط می شود. به همین راحتی بر خلاف کافه لاته یا کاپوچینو ، le café au lait نیازی به سطح کف ندارد. برخی از خالصین معتقدند که بهترین کافه شیر با مطبوعات فرانسه (معروف به کافه دار پیستون) ساخته می شود.

کافه Nuest

این مانند au lait است ، اما شیر به آن افزوده می شود تا قهوه به رنگ فندق درآید (در فرانسه به صدا در می آید) ، از این رو نامگذاری شده است. و نه ، در واقع فندق ندارد. نمونه دیگری از بازاریابی فریبنده.

مردم فکر می کنند le renversé فقط یک روش عجیب و غریب برای سوئیسی ها برای گفتن کافه au lait است. این درست نیست! لو رنورس باید حاوی شیر بیشتری نسبت به اسپرسو باشد ، به همین دلیل به آن قهوه وارونه گفته می شود. Le renversé باید سبک‌تر از le cafe noisette باشد.

این یک فنجان استاندارد قهوه است که حاوی کافئین نیست. من همچنین نمی دانم چرا کسی این را دوست دارد.

برای اینکه بتوانید قهوه مناسب خود را دریافت کنید و اینکه چگونه می توانیم از فروشگاه ها و مراکز خرید قهوه بهترین دانه قهوه را تهیه کنیم، می توانید مقاله راهنمای خرید قهوه را مطالعه و سپس اقدام به خرید کنید تا بتوانید بهترین پروفایل قهوه را برای خود انتخاب کنید.

چگونه یک قهوه فرانسوی درست کنیم؟

معمولاً از 7 گرم قهوه ریز آسیاب شده استفاده می کنیم که در آن حدود 30 میلی لیتر آب می گذرانیم (برای نسخه فرانسوی). مصرف کنندگانی که از ماشین های کپسول استفاده می کنند باید پس از چند ثانیه آماده‌سازی را متوقف کنند تا نتیجه ای به اندازه کافی متمرکز شود.

چگونه با فرنچ پرس قهوه خوب درست کنیم؟

در هر فنجان یک قاشق (حدود 7.5 گرم) بریزید.
آب را در کتری گرم کنید (بین 88 تا 92 درجه سانتیگراد، بسته به اینکه قهوه شما چقدر برشته شده است)
آب داغ بریزید: 90 میلی لیتر در هر فنجان.
اجازه دهید قهوه به مدت 3 دقیقه 30/4 دقیقه دم بکشد.

قهوه کوتاه چیست؟

قهوه کوتاه حاوی کافئین کمتری نسبت به قهوه طولانی است: بنابراین مقدار آن با آب نسبت مستقیم دارد. اسپرسو Ristretto بسیار قوی تر است و عطر آن بسیار شدیدتر است. اما از آنجایی که حاوی آب بسیار کمتری است، اغلب فقط چند قطره، ماده کمتری آزاد می کند.

چگونه قهوه فرانسه قهوه جوشی درست کنیم؟

از یک قهوه جوش استفاده کنید: قهوه و آب را در یک قهوه جوش با رعایت این نسبت ها مخلوط کنید: 1 قاشق غذاخوری قهوه آسیاب شده متوسط ​​برای 250 میلی لیتر آب. قهوه جوش را روی آتش بگذارید و صبر کنید تا مایع به دمای 90 درجه برسد و از روی حرارت بردارید و قهوه را به آرامی داخل فنجان ها بریزید.

چگونه قهوه بسیار قوی درست کنیم؟

کارشناس ما موافق است: «برای تقویت قهوه، از قهوه ریز آسیاب شده، برای مدت طولانی خیس کردن، و از آب بسیار داغ استفاده کنید. مانند شکلات، قهوه محلول است، در دمای بسیار بالا سریعتر ذوب می شود و قهوه شما قوی تر می شود. »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.