طریقه استفاده از دستگاه قهوه ساز خانگی | مرجع تخصصى

دستگاه قهوه ساز دلونگی ، دستگاه قهوه ساز صنعتی

نحوه استفاده از دستگاه قهوه ساز خانگی

دستگاه های قهوه ساز خانگی بخشی از برنامه های معمول میلیون ها نفر است. فقط در ایالات متحده میلیون ها نفر روزانه قهـــــــــوه می نوشند. اگر هرگز از دستگاه قهوه ساز خانگی استفاده نکرده اید ، ممکن است فرآیند دم کرده ضد خلاف باشد.

دستگاه قهوه ساز beem ، دستگاه قهوه ساز breville

 

دستگاه قهوه ساز نسپرسو ، دستگاه قهوه ساز قیمت

اصول تهیه قهوه در دستگاه قهوه ساز خانگی

مرحله (1)

فیلتر قهوه را به سبد فیلتر اضافه کنید. اگرچه ممکن است از فیلترهای طبیعی یا سفید استفاده شود ، نسخه های عمومی توصیه نمی شوند. فیلترهای ارزان قیمت و استاندارد برای نتایج خوب سازگار نیستند.
بسیاری ازدستگاه قهوه ساز خانگی فیلتر مخصوص خود را دارند. در صورت موجود بودن ، معمولاً ساده‌ترین و سازگارترین محیط زیست است. از فیلتر دستگاه قهوه ساز خانگی به جای فیلتر کاغذ استفاده کنید.

دستگاه قهوه ساز تمام اتوماتیک ، دستگاه قهوه ساز اسپرسو
مرحله (2)

قهوه را اندازه بگیرید. هرچه قهوه بیشتری بخواهید درست کنید ، قهوه بیشتری نیز باید در فیلتر قرار دهید.بستگی به دستگاه قهوه سـاز خانگی و نوع قهوه ای که شما دارید ، امکان دارد نسبت قهوه به آب شما متفاوت باشد. نسبت استاندارد در حدود 2 قاشق غذاخوری قهوه به ازای هر 6 اونس آبی که قصد دارید دم کنید (یا کلاهک آسیاب قهوه کامل ، دیگر نه).

توصیه می شود هنگام تعیین نسبت بین قهوه و آب ، دفترچه راهنمای قهوه ساز را مجدداً مرور کنید.
مخلوط های مخصوص قهوه ممکن است حاوی نسبت های خاص قهوه / آب باشند – بیشتر مخلوط های قهوه دستورالعمل های بسته بندی شده را دارند.
مطمئن شوید که از یک قاشق بزرگ استفاده می کنید.

دستگاه قهوه ساز خانگی اسپرسو ، دستگاه قهوه ساز خانگی
مرحله (3) (كار با دستگاه قهوه ساز خانگی)

آب کافی را اندازه بگیرید تا قهوه شما دم بکشد. برای اندازه گیری می توانید از خطوط اندازه گیری روی دیگ قهوه یا کنار دستگاه قهوه ســاز خانگی استفاده کنید. آب قابلمه قهوه را درون قهوه ساز خانگی بریزید. معمولاً یک فضای باز وجود دارد که مخزن نامیده می شود ، در پشت یا بالای فیلتر است.
برای اولین بار برای کاربران قهوه ساز ، تمایل به ریختن مستقیم آب در سبد فیلتر وجود دارد. این کار را نکن. داخل محفظه بریزید تا آب قبل از تخمیر حاوی آن باشد. بعد از ریختن ، قابلمه قهوه را دوباره روی صفحه گرم قرار دهید.

دستگاه قهوه ساز نوا ، دستگاه قهوه ساز astoria
مرحله (4)

دستگاه قهوه ساز خانگی را وصل کنید و روشن کنید. برخی از باریستاها شروع به دم کردن قهوه خود به طور خودکار می کنند در حالی که دیگران تنظیم دستی دارند.

دستگاه قهوه ساز azur ، دستگاه قهوه ساز aeg
مرحله (5)

قبل از ریختن قهوه صبر کنید تا کاملاً دم بکشد. برخی از قهوه سازها تنظیم “مکث” دارند که به شما اجازه می دهد قبل از پایان مراحل دم ، مکث کنید و فنجان خود را پر کنید.

دستگاه قهوه ساز appex ، قیمت دستگاه قهوه ساز astoria
مرحله (6) در كار با دستگاه قهوه ساز خانگی

اگر از فیلتر کاغذ استفاده کردید ، پس از دم کردن آن را دور بریزید. اگر بعداً قهوه آسیاب شده را بردارید ، به دلیل طعم دهنده هایی که بعداً در طی فرآیند تولید دم می آیند ، نوشیدنی شما تلخ می شود.
اگر از فیلتر مش استفاده می کنید ، قهوه آسیاب شده خود را درون سطل آشغال بیندازید (یا آن را بازیافت کنید) و فیلتر را بشویید.

دستگاه قهوه ساز bezzera ، دستگاه قهوه ساز barni

بیشترین استفاده را از قهوه خود ببرید (كار با دستگاه قهوه ساز خانگی)

دستگاه قهوه سـاز خانگی را تمیز کنید. مانند هر وسیله ای که از مقدار زیادی آب گرم استفاده می کند ، دستگاه قهوه سـاز خانگی و دستگاه های ديگر نیز می توانند به مرور زمان رسوبات معدنی ایجاد کنند. این رسوبات می توانند طعم بوی بد و خرابی به قهوه بدهند. قهوه ساز را به طور دوره ای تمیز کنید تا بهترین طعم قهوه را بدست آورید. به راهنمای ما در مورد نحوه تمیز کردن دستگاه قهوه مراجعه کنید
اگر دستگاه قهوه ساز خانگی شما هنگام استفاده از بو یا بقایای قابل رویت قابل توجهی دارد یا به راحتی به خاطر نمی آورید آخرین باری که دستگاه قهوه ساز خانگی را تمیز کردید.

قهوه ساز خانگی

دستگاه قهوه ساز خانـگی

از دانه قهوه تازه و آسیاب شده که به درستی ذخیره شده ، استفاده کنید.  برای تهیه قهوه تازه و خوشمزه ، باید دانه های قهوه تازه بخرید و خودتان آنها را آسیاب کنید ، نه اینکه قهوه از قبل مانده را تهیه کنید. عطر و طعم قهوه از ترکیبات طعم دهنده ظریف موجود در سلول های دانه های قهوه حاصل می شود. در صورت له شدن ، داخل دانه های قهوه در معرض هوا قرار می گیرد و با گذشت زمان ، با آن تعامل خواهد داشت و باعث می شود برخی از خواص قهوه و عطر آن از بین برود.

حتماً دانه های قهوه را در ظرف ضد هوا نگهداری کنید. قهوه خاصیت جذب بو دارد. به همین دلیل می توان از قهوه آسیاب شده به عنوان جایگزین جوش شیرین در یخچال استفاده کرد. متأسفانه ، این بدان معناست که اگر قهوه شما در ظرف ضد هوای داخل هوا نگهداری نمی شود ، ممکن است طعم های دیگری در قهوه خود داشته باشید.
علاقه مندان و متخصصان قهوه در اینکه آیا دانه های قهوه باید در دماهای پایین نگهداری شوند اختلاف نظر دارند.

برخی توصیه می کنند اگر دانه های قهوه شما ظرف یک هفته استفاده شود ، آنها را در یخچال نگهداری کنید و هر دانه ای را که در عرض چند هفته استفاده نشود به فریزر منتقل کنید. دیگران ترجیح می دهند آن را در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنند. البته كه امروزه روش های خوبی برای نگهداری قهوه باب شده است كه اگر در ادامه همراه ما باشيد آن را به شما آموزش می دهيم.

قهوه ساز خانگی

 

شستشوی قهوه ساز خانگی

اولین مرحله اساسی در دستگاه قهوه ساز خانگی جدید شامل شستشوی کامل محصول است که باید با دنبال کردن این مراحل ساده انجام شود:

  • دستگاه را به اجزای مختلف آن جدا کنید
  • فقط با آب بشویید
  • مخزن را با آب بدون قهوه پر کنید و آن را برای اولین بار خالی کنید
  • قهوه ساز خانگی را روشن کنید و آب را بجوشانید و بگذارید بیرون بیاید

به این ترتیب قهوه از هر گونه بوهای ناخوشایند صنعتی و باقی مانده هایی که می تواند فوراً طعم بدی به قهوه ما بدهد، بازسازی می شود.

قهوه ساز خانگی غلافی

دستگاه قهوه ساز خانگی غلافی یا کپسولی

هنگامی که در مورد یکی از دستگاه های قهوه ساز جدید در بازار صحبت می کنیم که از غلاف یا کپسول به جای پودر قهوه آسیاب شده استفاده می کند، روند بسیار متفاوت نیست. همچنین در این مورد ما از یک تمیز کردن صحیح شروع می کنیم که شامل موارد زیر است:

  • دستگاه را به اجزای مختلف آن جدا کنید
  • با کمک یک برس نرم با آب جاری بشویید
  • با یک پارچه تمیز خشک کنید
  • با پر کردن مخزن دستگاه را روشن کنید
  • ظرفی را زیر دیسپنسر قرار دهید

با پیروی از دستورالعمل های ساده ای که در دفترچه راهنمای دستگاه قهوه ساز خود آورده اید، می توانید اولین قهوه را با خلاء آماده‌سازی برای کالیبره کردن دستگاه درست کنید که از استفاده بعدی کاملاً کارآمد خواهد بود.

قهوه ساز خانگی

تنظیم قهوه ساز خانگی اسپرسو

برای قهوه ساز های خانگی اسپرسو یک مشکل خاص مربوط به تنظیم صحیح است که هم برای یک محصول حرفه ای و هم برای دستگاه خانگی ضروری است. با یادآوری اینکه اصولاً هر برند و هر تولید کننده قوانین خاصی را برای هر محصول ارائه می کند، پارامترهای عملیاتی باید رعایت شوند که به طور خلاصه عبارتند از:

  • فشار دیگ: 0.95 ± 0.05 بار
  • فشار پمپ: 9 بار ± 0.5
  • دما: 90 درجه سانتیگراد 2±
  • زمان استخراج: 2±25 ثانیه
  • دوز گرم: 7 گرم
  • حجم در فنجان: 2 ± 25 میلی لیتر (در 25 ثانیه)
  • ارتفاع کرم: حدود 2-3 میلی‌متر

برخی از داده‌ها به وضوح تغییر می‌کنند، چه ماشین خانگی یا حرفه‌ای باشد. به عنوان مثال در حالت اول، مقدار فشار دیگ باید بین 0.9 تا 1.0 بار باقی بماند، در حالی که در دستگاه های بار و کافی شاپ از درجه بالاتری برخوردار است، در حالی که برای فشار پمپ باید اهرم فشارسنج را در حین رعایت کرد. استخراج قهوه: در این مرحله باید در فضای سبز و در مقادیر بین 8 تا 10 بار باشد. فشار نادرست باعث افزایش سرعت پخش می شود که به هزینه زمان استخراج قهوه منجر می شود و به نتیجه نهایی آسیب می رساند.

عصاره گیری اول با قهوه ساز خانگی خوب نیست: چرا؟

ممکن است این اتفاق بیفتد که اولین استفاده از قهوه ساز خانگی جدید منجر به نتیجه نامطلوب شود ، اما لزوماً یک نقص تولیدی محصول نیست، بلکه برعکس. به طور کلی به دلیل اشتباهات مختلف آماده‌سازی ممکن است دو عواقب اشتباه داشته باشیم، یعنی یا آب دستگاه را از دست می دهد یا اینکه قهوه خارج نمی شود. عوامل اشتباهی که می تواند منجر به این مشکلات شود می تواند به شرح زیر باشد:

  • آب بیش از حد در مخزن
  • دوز بیش از حد پودر قهوه
  • نقص در مهر و موم

دو مشکل اول دقیقاً به رفتار اشتباه در آماده‌سازی مرتبط است. آب مخزن باید تا لبه پر شود اما نه بیش از حد ، در غیر این صورت در هنگام جوشیدن ریزش خواهیم داشت. و همین فلسفه باید بر دوز مقدار قهوه حاکم باشد، که باید مقدار مناسبی باشد و یک تپه کوچک پودری درست می کند که قیف را زیاد پر نمی کند، بدون فشار دادن آن. این بدیهی است که برای موکاپات معتبر است، در حالی که برای غلاف ها یا کپسول ها فقط دستورالعمل های داده شده در دفترچه راهنما را دنبال کنید و فقط آینده نگری داشته باشید که فقط از محصولات سازگار با دستگاه اسپرسوساز خود استفاده کنید.

در مورد واشر ، آن عنصر پلاستیکی که زیر کلکتور است، باید به طور دوره ای تعویض شود ، مخصوصاً اگر ما روزانه از قهوه استفاده کنیم، اما ممکن است حتی در یک دستگاه جدید نیز به دلیل یک مشکل جایگزین شود. نقص ساخت ایده خوبی است که همیشه واشرهای یدکی آماده برای استفاده در خانه داشته باشید.

 

2 thoughts on “طریقه استفاده از دستگاه قهوه ساز خانگی | مرجع تخصصى

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *