شما میدانید اسپرسو چیست و میدانید که برای شما مفید است.برای طرز تهیه قهوه حرفه ای شما از کجا شروع می کنید؟ با استفاده از این راهنمای مبتدی ، ما شما را به مسیر درست هدایت می کنیم – که طرز تهیه قهوه اسپرسو خوشمزه را یاد بگیریدو قول می دهیم در جایی که این کار را انجام می دهید دوستش داشته باشید.حتی شما با کمترین وسیله مثل طرز تهیه قهوه اسپرسو روی اجاق گاز با قوری و طرز تهیه قهوه اسپرسو اماده را نیز یاد میدهیم.
فهرست مطالب
طرز تهیه قهوه اسپرسو
آیا شما میدانید فرق طرز تهیه قهوه اسپرسو ایتالیایی با طرز تهیه قهوه اسپرسو ایرانی در چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنابراین تصمیم می گیرید که آماده ساخت اسپرسو باشید. یک تلاش والا ، البته ، و نباید آن را ساده گرفت. اگرچه تهیه اسپرسو از زمان ثبت اختراع اولین دستگاه اسپرسو تقریباً به طور مداوم در حال تکامل است ، اما اگر امیدوارید به طور مداوم قهوه خوشمزه ایجاد کنید ، چند ستون از فرآیند وجود دارد که ما باید به آنها پایبند باشیم.
این مقاله اختصاص دارد به شما در معرفی انواع مهم دم ، ابزارهای مورد نیاز و روند ساخت اسپرسوی استثنایی خود ، و در برخی از نکات عیب یابی به اوج خود رسید تا مشکلات رایج در عکسهای خود را به راحتی تشخیص دهید. ادامه مطلب ، دوست من و اجازه دهید در مورد یکی از موضوعات بسیار مورد علاقه من صحبت کنیم – اسپرسو!
مقدار آب برای قهوه اسپرسو
آب: اسپرسو می تواند به اندازه آبی که از آن شروع می شود طعم خوبی داشته باشد. رسوبات و پوسته های موجود در کتری شما ، آبی که خیلی سفت یا خیلی نرم باشد یا آبی با طعم ها یا رایحه های خاص خود ، همه مانع توانایی شما در تهیه قهوه خوشمزه می شوند.
اگر با کیفیت آب در خانه آشنایی ندارید ، تهیه کیت آزمایش آب را توصیه می کنیم و سپس این نتایج را در مقایسه با استاندارد آب از انجمن تخصصی قهوه مقایسه می کنید. اگر آب شما به طور جدی با این استانداردها مغایرت دارد ، گزینه های زیادی برای تصفیه آب وجود دارد – گاهی اوقات تنها چیزی که شما نیاز دارید یک فیلتر کربن ساده است.
اما در موارد دیگر ممکن است بخواهید آب خود را برای پر کردن مخزن خود بسازید ، یا همچنین ببینید سیستم های فیلتراسیون کاملتری برای دستگاهی که در خانه یا محل کار خود معرفی کرده اید. ما عاشق صحبت کردن در مورد کیفیت آب با مردم هستیم ، بنابراین قطعاً در صورت تمایل هر گونه سوالی دارید با ما در میان بگذارید!
میزان آسیاب قهوه اسپرسو
آسیاب کردن: قهوه سوخاری باید قبل از استفاده از دم کردن ، به قطعات کوچکتر برش داده شود. طرز تهیه قهوه اسپرسو تقریباً از هر روش آمادهسازی نیاز به سازگاری دقیق تری دارد ، زیرا در نهایت ذرات کمی ریزتر از نمک سفره هستند. برای سازگاری و اندازه ذرات ریز مورد نیاز برای طرز تهیه قهوه اسپرسو خوشمزه ، ما توصیه می کنیم فقط از یک آسیاب استفاده کنید و از آسیاب با تیغه استفاده نکنید.
مقدار قهوه برای یک شات اسپرسو (طرز تهیه قهوه اسپرسو)
مقدار مصرف: بیشتر اسپرسوهایی که امروزه در هرجای دم تولید می شوند “دوبار شلیک” در نظر گرفته می شوند و حدود 2 اونس مایع اسپرسوی مایع تولید می کنند. برای طرز تهیه قهوه اسپرسو دو بار بهتر است از چیزی در محدوده 18-21 گرم قهوه آسیاب شده استفاده کنید.
هنگام تصمیم گیری برای استفاده از دوز مصرفی ، اولین توجه شما باید دوز توصیه شده توسط سازنده سبد شما باشد. کناره های سبد خود را برای اندازه گیری جرم چاپی بررسی کنید و سعی کنید در نتیجه 1 گرم از این تعداد باشید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
اگر سبدی دارید که خارج از “یک” و “دو” توصیه نمی شود ، بروید و شماره دلخواه خود را بین 18 تا 21 انتخاب کنید تا دو برابر شود و ما از آنجا در یک سبد دوتایی شروع خواهیم کرد.
نحوه صحيح درست كردن قهوه اسپرسو (طرز تهیه قهوه اسپرسو)
پر کردن: فشار قهوه ساییده شده با دستکاری جریان آب را محدود می کند و قهوه و آب را مجبور می کند تا با فشار مناسب واکنش نشان دهند. روند رامینگ شما باید دقیق باشد و حتی هدف آن فشرده سازی کامل قهوه بدون استفاده از نیروی غیر ضروری است.
به این روش فکر کنید ، هنگامی که قهوه کاملاً فشرده شد ، فشردن چیزی سختتر از آن فایده ای ندارد ، تنها چیزی که می توانید در این مرحله بدست آورید فشار بیشتری به بازو و پشت خود است! من فکر می کنم آن را به عنوان “فشار دهید تا قهوه عقب برود”
سنسور دمای آب قهوه ای
دما: استاندارد SCA برای تهیه قهوه نیاز به آب 195-205 درجه فارنهایت (90.5-96 درجه سانتیگراد) دارد ، بنابراین قطعاً برای شروع این محدوده خوب است. اگر می خواهید اثر دماهای مختلف دم را بر روی مواد استخراج شده آزمایش کنید ، برخی از دستگاه های اسپرسو کنترل و کنترل دقیق و دمای دم را به شما می دهند.
اگر کنترل واضحی بر روی دستگاه شما وجود ندارد ، پیش بروید و تصور کنید که در زمین بازی هستید و ما می توانیم بر روی تنظیم سایر متغیرها برای درخواست عکس های شما تمرکز کنیم.
گرم قهوه اسپرسو
عملکرد: هنگام دم کشیدن قهوه مقطر ، ورودی قهوه اسپرسو و آب ورودی را اندازه می گیریم تا نسبت دم را نشان دهیم ، اما برای نسبت های دم آوریق قهوه اسپرسو ، ورودی قهوه و نوشیدنی را اندازه گیری می کنیم.
اسپرسوی مدرن معمولاً با نسبت 1: 2 تهیه می شود ، به این معنی که اگر با 20 گرم قهوه آسیاب شده شروع کنید شما باید چیزی در حدود 40 گرم قهوه اسپرسوی دم کرده در فنجان خود را هدف بگیرید.
مطمئناً نزدیک به این نسبت جا برای بازی وجود دارد ، اما اگر ماجراجویی خود را خارج از 1: 1.5 – 1: 2.5 (20 گرم: 30 گرم – 20 گرم: 50 گرم) شروع کنید ، قطعاً در حال ترسیم مسیر خود به یک کشور با عطر و طعم هستید. (طرز تهیه قهوه اسپرسو)
هر اسپرسو چند گرم قهوه
توجه: اندازه گیری تولید نوشیدنی بر حسب گرم در مقیاس دقیق بهترین روش برای طرز تهیه قهوه اسپرسو است و به طور قابل ملاحظه ای سازگارتر از وابستگی حجمی خواهد بود.
به دست آوردن یک میزان دقیق اندازه گیری حجم برای چنین مقدار کمی مایع ، چالش های خاص خود را دارد ، اما آنچه آن را دشوارتر می کند ، شدت متغیر اسپرسوی دم کرده از قهوه تا قهوه و حتی روز به روز است. کرما – این شاخص اسپرسوی کلاسیک تازه و درست دمیده شده – امولسیونی از گازهای محبوس شده در روغن های قهوه است.
با پیر شدن قهوه بو داده گازی (دی اکسید کربن محبوس شده در الیاف لوبیا آزاد می شود) ، مقدار گاز موجود برای خامه ای شدن کاهش می یابد.
وقتی این اتفاق می افتد ، به مرور زمان با خامه کمتری مواجه می شوید ، تا اینکه قهوه سرانجام پایدار شود (هرگاه همه چیز را پف کند). این به این معنی است که حجم کرم روز به روز کاهش می یابد و باعث می شود نوشیدنی شما هنگام وقوع این امر شدیدتر شود.
به همین دلیل است که معیار استحصال حجم بسیار متناقض است – روز به روز اگر یک اونس مایع کامل درون فنجان گلدان تولید کنید ، هر بار قهوه بیشتری دریافت خواهید کرد.
“”این مختصری از مطالب درباره طرز تهیه قهوه اسپرسو به روش های ساده بود حال اگر شما دوست دارید اطلاعات بیشتری در رابطه با طرز تهیه قهوه اسپرسو و طرز تهیه قهوه اسپرسو حرفه ای و طرز تهیه پودر قهوه اسپرسو بدون دستگاه و طرز تهیه قهوه اسپرسو با شیر و هر آنچه که درباره قهوه اسپرسو باید بدانید مقالات بعدی ما را مطالعه کنید.””
قهوه اسپرسو: چگونه آن را بدون دستگاه قهوه ساز انجام دهیم
اگر می خواهید صبح ها یک اسپرسوی قوی درست کنید، اما دستگاه قهوه ساز ندارید، می توانید یاد بگیرید که چگونه در خانه با جایگزین هایی برای دستگاه قهوه ساز، مانند قهوه ساز فرانسوی، اسپرسو درست کنید.
ابتدا دانهها را آسیاب کرده و اسپرسو را همانطور که معمولاً هنگام درست کردن قهوه با قهوه جوش آماده میکنید، آماده کنید. آن را از طریق یک الک یا صافی در یک ظرف فیلتر کنید. دوباره تکرار کنید تا یک قهوه دیگر درست کنید. به جای استفاده از آب به طور معمول، از قهوه ای که به تازگی فیلتر کرده اید استفاده کنید.
حتی اگر نتوانید خامه را با قهوه ساز درست کنید، باز هم یک اسپرسوی قوی خواهید داشت.
اکنون میدانید که چگونه بدون کمک دستگاه اسپرسو درست کنید و حتی اگر یک قهوه خوب تهیه کنید، هرگز مانند تهیه یک قهوه خوب با دستگاه اسپرسوساز نخواهد بود.
طرز تهیه قهوه اسپرسو با اسپرسوساز
برای تهیه اسپرسو در خانه با دستگاه اسپرسوساز نیمه اتوماتیک مراحل زیر را دنبال کنید:
اولین قهوه را «خالی» دم کنید: دستگاه را با عبور آب از داخل نگهدارنده فیلتر از قبل گرم کنید و اولین فنجان را بدون استفاده از قهوه دم کنید.
دانه های قهوه را آسیاب کنید: قبل از استخراج این کار را انجام دهید. برای طعم عالی باید بافتی شبیه شکر دانه ریز داشته باشند.
پورتافیلتر را پر کنید: برای یک فنجان اسپرسو، از حدود 6 گرم دانه های آسیاب شده (یک قاشق چایخوری) استفاده کنید. از 17 گرم (یک قاشق غذاخوری) دانه های آسیاب شده برای یک اسپرسو دوتایی استفاده کنید.
قهوه را فشار دهید: قهوه را تا زمانی که یکنواخت به نظر برسد، تراز می کند تا در هنگام فشار دادن آب از قوام آن اطمینان حاصل شود.
اسپرسو را آماده کنید: پورتافیلتر را با فنجان زیر داخل دستگاه قرار دهید. یک تایمر آماده داشته باشید تا مطمئن شوید زمان آمادهسازی 20-30 ثانیه است.
بهترین نکات در مورد نحوه درست کردن یک اسپرسو خوب در خانه
راز درست کردن یک اسپرسوی خوش طعم چیست؟ یک نتیجه خوب در نهایت به آمادگی و دقت بستگی دارد. در اینجا طرز تهیه اسپرسویی شبیه به یک بارمن آورده شده است:
فشار دادن قهوه در زاویه 90 درجه. فشار دادن بر طعم نهایی قهوه تأثیر می گذارد. این مراحل را دنبال کنید تا مانند یک حرفه ای فشار دهید:
از انگشتان خود برای صاف کردن قهوه و حذف اضافی آن استفاده کنید.
قهوه را به صورت عمودی (در 90 درجه نسبت به پورتافیلتر) با فشاری که باید حدود 7 کیلوگرم باشد فشار دهید.
قهوه را برای بار دوم فشار دهید تا فشرده تر شود (فشار اعمال شده باید حدود 9-13 کیلوگرم باشد).
نکته مفید: اگر مطمئن نیستید که چه مقدار نیرو برای پرس لازم است، یک ترازو بردارید و برای شبیه سازی فشار دادن، دستمال را فشار دهید. بنابراین میدانید که برای رسیدن به پرس مناسب چقدر نیرو لازم است.
نسبت قهوه به آب (نسبت دم کردن) را اندازه گیری کنید. طعم شدید اسپرسو به نسبت قهوه به آب بستگی دارد. دقت کنید که وزن اسپرسوی مایع یک تا سه برابر مقدار قهوه موجود در فیلتر باشد. به عنوان مثال، اگر از سه قاشق چای خوری قهوه آسیاب شده استفاده کنید، یک فنجان اسپرسو معمولی 37 میلی لیتری را دم می کنید.
قوام قهوه در فیلتر را بررسی کنید. برای بدست آوردن یک اسپرسوی خانگی عالی، قوام آسیاب شده باید مناسب باشد. اگر طعم فنجان شما تلخ یا سوخته است، ممکن است قهوه خیلی ریز آسیاب شده باشد. اگر مزه آن ملایم باشد، آسیاب خیلی درشت است. طعم و مزه شخصی تعیین می کند که نقطه قهوه شما از تلخ تا کسل کننده باشد، بنابراین سعی کنید اندازه و قوام آسیاب را مطابق با نتیجه مورد نظر خود داشته باشید.
مطمئن شوید که آب گرم است. دمای آب کلید دم کردن قهوه عالی است.