طرز تهیه کارامل ماکیاتو سرد و گرم کافی شاپی در خانه

طرز تهیه کارامل ماکیاتو مرحله به مرحله

کارامل ماکیاتو یکی از نوشیدنی های بسیار خوشمزه و لذیذ که بر پایه قهوه میباشد . در این مطلب طرز تهیه کارامل ماکیاتو را به صورت حرفه ای و دستورالعمل کافی شاپی آموزش داده شده است . اولین سوالاتی که برای افرادی که تا به حال نوشیدنی ماکیاتو را نشنیده اند این است که کارامل ماکیاتو چیست  ، سیروپ کارامل چیست و… که در این مطلب پاسخ سوالات خود را میتوانند دریافت کنند .

این نوشیدنی را میتوان هم به صورت سرد و هم نیمه گرم سرو کرد به این صورت که در حالت سرد با طرز تهیه کارامل ماکیاتو سرد و در حالت نیمه گرم با طرز تهیه ماکیاتو با دستگاه اسپرسو ساز امکان پذیر میباشد .

خلاصه 

  • طرز تهیه کارامل ماکیاتو خانگی
  • نکاتی در طرز تهیه کارامل ماکیاتو
  • طرز تهیه کارامل ماکیاتو سرد
  • طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو با کارامل
  • طرز تهیه کارامل ماکیاتو وانیلی

طرز تهیه کارامل ماکیاتو خانگی

طرز تهیه به روشی یا روش هایی گفته می شود که برای تهیه و آماده کردن انواع غذا ها و … مورد استفاده قرار می گیرند . طرز تهیه همه نوشیدنی ها و … در سایت های مختلف وجود دارد و افرادی که به طرز تهیه نوشیدنی و … نیاز دارند می توانند به این سایت ها مراجعه کنند و آن ها را دانلود کنند و از آن ها استفاده کنند .

کارامل ماکیاتو ، نوشیدنی است که از اسپرسو کمی سبک تر و از کاپوچینو کمی سنگین تر است . برای تهیه کارامل ماکیاتو به سیروپ ( در طعم ها و مزه های مختلف ) نیاز می باشد . سیروپ شربتی غلیظ است که از ترکیب آب و شکر به دست می آید . در طرز تهیه کارامل ماکیاتو به اسپرسو ، شیر پر چرب و سیروپ نیاز داریم .

 طرز تهیه کارامل لاته ماکیاتو

کارامل ، یکی از طعم دهنده های محبوب است که برای طعم دادن به قهوه های مختلف مانند کاپوچینو ، ماکیاتو ، موکا و … از آن استفاده می شود .همان طور که می دانیم شیر مورد نیاز در تهیه کارامل ماکیاتو ، از نوع شیر پرچرب می باشد . بنابراین افرادی که چربی خون بالا دارند و قصد لاغری دارند باید در مصرف کارامل ماکیاتو زیاده روی نکنند . ( البته مقدار شیری که در کارامل ماکیاتو مورد استفاده قرار می گیرد بسیار کم است و به صورت لکه های کوچک روی اسپرسو دیده می شود )

افراد زیادی به نوشیدن کارامل ماکیاتو علاقه دارند . افراد می توانند برای نوشیدن کارامل ماکیاتو به کافه ها و … بروند و در آن جا کارامل ماکیاتو مورد دلخواه خود را سفارش دهند .در کافی شاپ ها به دلیل مهارت بالا در تهیه انواع قهوه ها و کارامل ماکیاتو و … ، وجود دستگاه های اسپرسوساز ، مواد اولیه مناسب و .. کارامل ماکیاتو با کیفیت بالاتری تهیه می شود .

اما برای مصرف کارامل ماکیاتو استفاده از این روش زیاد مقرون به صرفه نیست .افراد می توانند برای صرفه جویی در هزینه و زمان ، اقدام به خرید دستگاه های اسپرسوساز ( با قیمت مناسب ) کنند و خود در منزل به تهیه کارامل ماکیاتو بپردازند و از آن برای پذیرایی از مهمانان نیز استفاده کنند .

طرز تهیه کارامل ماکیاتو به شرح زیر است :

در اولین مرحله لیوان و یا طرفی که میخواهید کارامل ماکیاتو را در آن سرو کنید به وسیله سیروپ شکلات و یا کارامل تزئین میکنیم .شیر را باید به دمای ۶۵ درجه برسانیم ، سپس با فرنچ پرس شروع به زدن آن می کنیم تا فوم دار شود.چ( اگر دستگاه اسپرسو برقی داشته باشیم می توانیم  شیر سرد را داخل پیچر بریزیم و با نازل دستگاه آن را بزنیم  تا کف دار شود ) سپس شیر را طی دو مرحله اضافه می کنیم دوباره پیچر را به سطح کوبیده و روی کارامل می ریزیم  ( به طوری که روی کارامل فوم شیر باشد . )

حالا برای تهیه اسپرسو از موکاپات یا فرنچ پرس یا اسپرسو ساز خانگی استفاده می کنیم . ( می توان از روش های دیگر برای تهیه اسپرسو استفاده کنیم )حالا به آرامی اسپرسو را روی شیر می ریزیم تا لایه های چند رنگ ایجاد شود سپس در انتها می توانیم برای تزئین مقداری خامه قنادی روی کارامل ماکیاتو بزنیم و شکلات چیپسی روی آن بریزیم و کارامل ماکیاتو را به صورت گرم بنوشیم.

 طرز تهیه آیس کارامل ماکیاتو در خانه

نکاتی در طرز تهیه کارامل ماکیاتو

  • نکاتی که در تهیه کارامل ماکیاتو باید به آن توجه کنیم شامل موارد زیر می باشد :
  • مقدار اسپرسویی که در تهیه کارامل ماکیاتو استفاده می شود سلیقه ای است و می توان بیشتر یا کمتر شود .
  •  بهتر است برای سرو کارامل ماکیاتو از لیوان های بلند و شیشه ای استفاده شود .
  •  بعد از آماده شدن کارامل ماکیاتو بهتر است سریع سرو شود زیرا فوم روی آن به سرعت از بین می رود .
  • کارامل ماکیاتو را می توان به همراه یخ ( به صورت سرد ) تهیه کرد .
  • در تابستان ها که هوا گرم است می توان کارامل ماکیاتو را به صورت سرد تهیه کرد و از آن لذت برد .

آموزش طرز تهیه کارامل ماکیاتوطرز تهیه کارامل ماکیاتو سرد

طرز تهیه کارامل ماکیاتو سرد به صورت زیر است :

  1. اسپرسوی مورد نیاز را به وسیله موکاپات و … آماده می کنیم و کنار می گذاریم .
  2. شربت ساده و وانیل را در داخل لیوان می زنیم .
  3. شیر را به شربت و وانیل اضافه می کنیم تا شیر شیرین شود .
  4. تا زمانی که جا برای اسپرسو باقی بماند ، لیوان را از یخ پر می کنیم .
  5. حالا اسپرسویی را که از قبل آماده کردیم را به لیوان اضافه می کنیم .
  6. در نهایت روی لیوان را با سس تزیین می کنیم .

افرادی که ترکیب قهوه و شیر و طعم و مزه شیرین را رو دوست دارند بهتر است کارامل ماکیاتو را تهیه و آماده کرده و سپس آن را میل کنند . افرادی هم که عطر وطعم قوی قهوه را بیشتر دوست دارند  بهتر است اسپرسو ماکیاتو را تهیه کنند و از آن استفاده کنند .

 طرز تهیه کارامل ماکیاتو سرد

طرز تهیه کارامل ماکیاتو با کارامل :

برای تهیه اسپرسو ماکیاتو با کارامل ، به وسایل آن چنانی نیاز نیست و به راحتی می توان در کوتاه ترین زمان و با کم ترین هزینه آن را آماده کرد و میل کرد .برای تهیه اسپرسو ماکیاتو با کارمل  کافی است ، فوم را از شیر بگیریم ( مقدار مورد نیاز برا اساس تعداد نفراتی که می خواهند اسپرسو ماکیاتو با کارامل میل کنند متفاوت است ) .

اسپرسو را به روش های مختلف و با استفاده از دستگاه های متفاوت آماده کنیم ( با استفاده از فرنچ پرس , موکاپات ، اسپرسو ساز و …  ). شیر و سیروپ را داخل پیچیر با نازل بخار حرارت  می دهیم . شیر فوم گرفته شده را به اسپرسو اضافه می کنیم .اسپرسو ماکیاتو با کارامل  آماده شده و می توان آن را میل کرد .

 

طرز تهیه کارامل ماکیاتو وانیلی

کارامل ماکیاتو وانیلی یخی
یکی از محبوب ترین نوشیدنی های استارباکس، کارامل ماکیاتو یخی است که با اسپرسو، شربت وانیل، شیر 2 درصد و یخ تهیه می شود . سس کارامل به صورت چهار راهی به بالای نوشیدنی اضافه می شود (7 بار به صورت عمودی در سطح نوشیدنی، 7 بار به صورت افقی، سپس 2 دایره دور لبه فنجان).

برای تهیه این آیتم و نوشیدنی جذاب ؛ شما باید مراحل کارمل ماکیاتو را به ترتیب انجام دهید :

  1. در ابتدا باید قهوه خود را آماده کنید . برای داشتن کیفیت و طعم مناسب در کارامل ماکیاتو من پیشنهاد می کنم که از قهوه اسپرسو عصاره گیری شده توسط دستگاه اسپرسو استفاده کنید اما در خانه می توان از قهوه ساز های خانگی استفاده کرد و مهم نیست که قهوه مدت زیادی بماند چون این نوشیدنی سرد سرو می شود و نیازی به گرمای اسپرسو یا قهوه نیست .
  2. حالا چند تکه یخ را داخل لیوان بریزید و کمی آن را هم بزنید
  3. به وسیله استیمر ( steamer نازل بخار دستگاه اسپرسو ماشین ) از شیر سرد فوم بگیرید . دقت داشته باشید هرچه فوم شیر شما تراکم کم تری داشته باشید و شیر سبک تر باشد ، این نوشیدنی هم بهتر جلوه می کند هم اصولی تر ساخته شده .
  4. حالا شیر به همراه فوم را داخل لیوان روی یخ ها بریزید و این کار را تا زمانی که به سطح بالایی لیوان برسد انجام دهید .
  5. در مرحله بعدی قهوه را اضافه کنید و میبینید که چطور لایه ها از هم جدا می شوند . فوم در قسمت بالایی قرار میگیرد و از سطح لیوان خارج می شود اما به دلیل سبک بودن آن ، حتی اگر لبریز شود ، از لیوان ریخته نمی شود و سطح فوم بالا تر از سطح لیوان قرار می گیرد .
  6. در این مرحله سیروپ کارامل را در یک نقطه از بالای نوشیدنی به آن اضافه کنید و میبینید که در این قسمت به دلیل چگالی بیشتر سیروپ کارامل ، به سمت انتهای لیوان هدایت می شود . حالا می توانید سیروپ یا طعم دهنده وانیل را برای داشتن یک طعم متفاوت در نوشیدنی کارامل ماکیاتو اضافه کنید اما دقت داشته باشید که به یک باره این کار را انجام ندهید تا این طعم دهنده هم مانند کارامل به انتهای لیوان برود .
  • سعی کنید با استفاده از یک استپر ( stoper ابزاری برای ریزش مایعات یک بطری به صورت خطی ) به آرامی مانند شکل زیر سیروپ وانیل را روی فوم بریزید تا بهترین جلوه را از خود نمایش دهد .
  • دقت داشته باشید به دلیل لایه لایه بودن این نوشیدنی ، تمام پتانسیل ظاهری این نوشیدنی به صورت کامل حفظ می شود و از انجام اضافه کاری ها خود داری کنید .
  • دقت داشته باشید که سیروپ کارامل و وانیل هر دو از میزان شیرینی بالایی برخوردارند . هنگام استفاده از این طعم دهنده ها حتما از مقدار تعیین شده مناسبی استفاده کنید تا شیرینی در این نوشیدنی ( کارمل ماکیاتو وانیلی ) قالب نشود .
  • اگر از قهوه لایت و ملایم برای طرز تهیه کارامل ماکیاتو استفاده میکنید حتما به مقدار شیرینی این آیتم دقت کنید . پیشنهاد من به شما این است که به این دلیل که این نوشیدنی سرد تهیه می شود ؛ برای تهیه این نوشیدنی از قهوه تلخ استفاده کنید . چرا که قهوه تلخ سرد به همراه شیر و 2 سیروپ شیرین ، ترکیب جذابی است و میشه گفت این نوشیدنی مناسب برای هر فصلی می باشد اما در تاستان فقط می تونم بگم یا ابلفضل .

 

طرز تهیه کارامل ماکیاتو

 

طرز تهیه ماکیاتو کارامل یخی لاغر: ماکیاتو لاته وگان

دستور العمل ماکیاتو کارامل یخی ما مطمئناً تبدیل به دستور العمل مورد علاقه شما برای قهوه سرد گیاهی خواهد شد! این نوشیدنی نه تنها طعمی شبیه به بهترین بارها و کافه‌های دنیا دارد، بلکه حاوی ¼ کالری است.

بسیاری از مردم از تمام کالری ها و قندهای موجود در قهوه های فانتزی خود بی اطلاع هستند. وقتی متوجه می شوند، با وحشت به تمام مواد مضری که در بدن خود می ریزند نگاه می کنند. اما هنوز لازم نیست نوشیدنی مورد علاقه خود را رها کنید! ما از طریق تمرین و آزمایش، دستور العمل مناسبی برای ماکیاتو کاراملی پیدا کردیم که طعمی مشابه، اگر نگوییم بهتر از کافه مورد علاقه شما دارد!

یک ماکیاتو کاراملی کمتر از 200 نیست و بسته به اندازه ای که انتخاب می کنید به 500 کالری می رسد. برای جایگزین «لاغر»، جایگزینی ساده شیر، از شیر کامل گرفته تا شیر کم چرب، کافی نیست.

در واقع به این ترتیب تمام قندها و شربت هایی که نوشیدنی را پر کالری می کنند حفظ می کنید. یک جایگزین وگان کم چرب و کم کالری دقیقا همان چیزی است که ما به آن نیاز داریم.

 

ماکیاتوی سرد کاراملی وگان

قهوه سرد گیاهی بهترین قهوه سرد است. نه تنها با انتخاب یک جایگزین گیاهی خوب عمل می کنید، بلکه با این کار پروتئین و مواد مغذی بیشتری از شیر خود دریافت می کنید. شما گزینه های لبنی وگان زیادی دارید. شیر جو دوسر، شیر بادام، شیر سویا، شیر بادام هندی و غیره! شما می توانید واقعا خلاق باشید و هر گزینه ای را که می خواهید انتخاب کنید. همچنین، اکثر جایگزین های شیر در فرمول های مختلف مانند “نیم و نیم” موجود است که برای قهوه ایده آل است.

با این کار، علاوه بر شربت کارامل بدون چربی ما، می توانید از یک قهوه سرد کاملا گیاهی لذت ببرید، طعم فوق العاده ای دارد و برای یک سبک زندگی سالم مفید است.

مواد تشکیل دهنده:

1 فنجان یخ
1 فنجان قهوه قوی
½ فنجان شیر جو دوسر (یا جایگزین شیر گیاهی دیگر یا مخلوطی از دو نوع شیر)
¼ فنجان شربت کارامل تقریبا لاغر
2 قاشق غذاخوری شکر یا استویا
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
خامه فرم گرفته، به مزه


دستورالعمل ها

1. یک فنجان قهوه درست کنید و بگذارید 30 دقیقه در یخچال خنک شود

2. 1/4 فنجان شربت کارامل را روی کناره ها و کف فنجان بریزید

3. لیوان را با یک فنجان یخ پر کنید.

4. قهوه سرد را به فنجان اضافه کنید

5. 2 قاشق غذاخوری استویا اضافه کنید.

6. شیر انتخابی خود را اضافه کنید یا مخلوط کنید تا طعم دلخواه به دست آید

7. مواد را با هم مخلوط کنید

8. در صورت تمایل خامه فرم گرفته را اضافه کنید و با شربت کارامل تزئین کنید

این دستور پخت ماکیاتو با کارامل وگان، بهترین قهوه سرد وگان در جهان است! شما هرگز نمی توانید با قهوه وگان، کارامل و شیر اشتباه کنید! از این دستور غذا برای افزودن طعم جدید و هیجان انگیز به صبح خود استفاده کنید!

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *