طرز تهیه آیس کافی خانگی در 5 دقیقه ” بهترین نوشیدنی برای مهمان ها “
طرز تهیه ، به راه و روش تهیه و آمادهسازی انواع نوشیدنی ها و غذا ها گفته می شود. طرز تهیه انواع نوشیدنی ها و غذا ها در سایت های مختلف توسط افراد ماهر ، قرار دارد. برای آماده کردن غذا و نوشیدنی های مورد نیاز خود باید طرز تهیه آن را بلد باشیم. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه آیس کافی را به شما آموزش بدهیم.
طرز تهیه آیس کافی
آیس کافی ، در لغت فارسی به معنای قهوه یخ می باشد و به این معنی است که از یخ برای تهیه و سرد شدن آن استفاده می کنند. آیس کافی نوشیدنی مورد علاقه و دلخواه کسانی است که دوست دارند قهوه را به صورت سرد بنوشند.
آیس کافی برای فصل تابستان مناسب است و کسانی که علاقه زیادی به نوشیدن قهوه دارند در تابستان می توانند آن را به صورت آیس کافی تهیه کنند و بنوشند. آیس کافی ساده را می توان در خانه و محل کار ، با کمترین وسایل و امکانات تهیه قهوه : موکاپات ، فرنچ پرس ، قهوه جوش و … ، درست کرد و برای پذیرایی از مهمان نیز از آن استفاده کرد.

افرادی هم که وقت کافی برای تهیه آیس کافی در منزل و محل کار را ندارند ، می توانند به کافه ها بروند و در آن جا آیس کافی مورد علاقه خود را سفارش دهند و با پرداخت هزینه آیس کافی به فروشنده ، آیس کافی دلخواه خود را که در ظرف (لیوان یا فنجان) مناسب تزیین شده ، را میل کنند.
معمولا هزینه نوشیدن یک لیوان آیس کافی در کافه ها ، بیشتر از هزینه نوشیدن همان لیوان آیس کافی در منزل می باشد ، زیرا در کافی شاپ ها هزینه های اضافی (هزینه اجاره مغازه ، هزینه استفاده از دستگاه ها و …) نیز به هزینه مورد نیاز برای تهیه آیس کافی اضافه می کنند.
طرز تهیه آیس کافی در خانه
طرز تهیه آیس کافی در خانه به این صورت است که ابتدا قهوه مورد نیاز خود را با هر وسیله قهوه سازی که در خانه یا محل کار خود در اختیار دارید (موکاپات ، قهوه ساز ، فرنچ پرس و …) آماده کنید.
در فنجان یا لیوانی که برای سرو آیس کافی در نظر گرفته اید چند تکه یخ بیندازید و سپس کف و فوم را که از شیر (هم زدن شیر به وسیله هم زن دستی یا هم زن برقی) گرفته اید (به جای کف و فوم حاصل از شیر ، می توان از خامه قنادی نیز استفاده کرد) به لیوان مورد نظر اضافه کنید.
قهوه ای را که به وسیله وسایل قهوه ساز آماده کرده اید را روی شیر داخل لیوان بریزید و در نهایت شکر را (به اندازه دلخواه) به ترکیب داخل لیوان اضافه کنید و هم بزنید. آیس کافی به راحتی در خانه تهیه شده و آماده نوشیدن می باشد. برای بالا رفتن کیفیت آیس کافی تهیه شده در منزل باید به نکاتی توجه کرد. برای مثال :
- برای خوشمزه تر شدن آیس کافی بهتر است از شیر پر چرب برای تهیه آیس کافی استفاده کرد.
- برای تهیه آیس کافی از قهوه هایی که خود آماده می کنید ، استفاده کنید.
- استفاده از سیروپ (هر گاه شکر را در آب حل کنیم و زیاد بجوشانیم ، مایعی غلیظ و چسبناک به دست می آید که به آن سیروپ گفته می شود و می توان از آن در پخت انواع شیرینی و تهیه انواع نوشیدنی ها استفاده کرد ، سیروپ ها را می توان به صورت طعم دار ، در طعم های مختلفی چون وانیلی ، کاراملی و … تهیه کرد) ، قبل از ریختن شیر روی یخ برای تهیه آیس کافی، موجب خوشمزه تر شدن آیس کافی می شود.

طرز تهیه آیس کافی با قهوه فوری
می توان در تهیه آیس کافی از قهوه فوری استفاده کرد. این روش ارزانتر است اما طعم و مزه اش زیاد خوب نیست.
بسیاری از افراد به دنبال این هستند که بدانند تفاوت قهوه سرد با آیس کافی چیست ؟ برای جواب این سؤال باید گفت که مدت زمانی که برای تهیه قهوه سرد طول می کشد ، نسبت به مدت زمانی که برای تهیه آیس کافی مورد نیاز است ، بیش تر است.
قهوه سرد در دما معمولی اتاق و … تهیه می شود. اما برای تهیه آیس کافی زمان کم تری مورد نیاز است ، قهوه به دست آمده رقیقتر است و از یخ برای سرد شدن آن استفاده می کنند.
آیس کافی ، کافئین کمتری نسبت به قهوه سرد دارد. “زیرا قهوه سرد مدت زمان بیشتری با آب در تماس است و این در بالا رفتن کافئین مؤثر است”.
باید به این نکته توجه کنیم که (اگر می خواهیم آیس کافی خوشمزه ای آماده کنیم) آیس کافی را نمی توان با هر نوع قهوه ای که دوست داریم، تهیه کنیم. قهوه هایی که به وسیله دستگاه اسپرسو ساز تهیه می شوند و تفاله ندارند بیشتر مناسب آیس کافی هستند (قهوه ترک به دلیل داشتن دانه های قهوه برای تهیه آیس کافی مناسب نیستند).
طرز تهیه آیس کافی
به دلیل این که در تهیه آیس کافی از یخ استفاده می شود بهتر است قهوه ای که در آیس کافی مورد استفاده قرار می گیرد ، به حد کافی غلیظ باشد تا پس از هم زدن و آب شدن یخ ها، آیس کافی خیلی رقیق نشود.
طرز تهیه دیگری برای تهیه آیس کافی وجود دارد که به آن آیس کافی تایلندی گفته می شود. تفاوت آیس کافی تایلندی با آیس کافی ساده در موادی است که در طرز تهیه آن ها استفاده می شود. در آیس کافی تایلندی ، علاوه بر موادی چون قهوه ، شکر ، یخ و خامه یا کف شیر که در تهیه آیس کافی ساده از آن ها استفاده می شوند ، از موادی دیگری چون : پودر هل ، پودرگردو یا بادام و … نیز استفاده می شود. بهتر است از شکر قهوه ای برای شیرین کردن قهوه ها استفاده شود زیرا نسبت به شکر سفید ضرر کمتری برای بدن دارد.
انواع آیس کافی
قهوه روی یخ : سالنتو، با کاربردها و آداب و رسوم، سواحل و باروک، تمام کشور را غرق در اشتیاق دانستن بیشتر و بیشتر در مورد این تهیه کرده است. قهوه روی یخ یک رسم است که راه خود را در سرتاسر ایتالیا باز کرده است، همچنین به دلیل سادگی اجرای آن اسپرسو داغ با شکر یا بدون شکر، در یک فنجان شیشه ای پر از یخ ریخته شده است. برای درست کردن سالنتو واقعی، یک قطره شیر بادام به آن اضافه کنید. قبل از اینکه بیش از حد آب شود باید سریع مصرف شود. بدیهی است که پس از آن همه در ساحل.
ترکیبی : شاید بیشترین درخواست قهوه سرد در بار باشد. قهوه در دمای اتاق با یخ، شکر و، چرا که نه، حتی لیکور برای طعم دادن به هم تکان داده می شود. تصور کنید آن را بعد از یک صف طاقت فرسا در اداره پست با گرمایی که اجازه مهلت نمی دهد بنوشید: جادویی ترین نوشیدنی در جهان به نظر می رسد.
نیمه سرد : ما در سیسیل شرقی هستیم. در اینجا مرسوم است که از کلمه medium به معنای لیوان یا بطری کوچکتر از حد معمول استفاده می شود. جدای از اسرار زبانی، محیط سرد با قهوه اسپرسو به آرامی خنک می شود و در دمای پایین نگه داشته می شود تا با گرانیتای قهوه ترکیب شود. آن را در لیوانی که برای سرو آمارو استفاده می شود می نوشند و اغلب با کمی خامه فرم گرفته شیرین تکمیل می شود. در مورد دوم آن را نیمه سرد ماکیاتو می نامند.
ویتنامی : در ویتنام مرسوم است که قهوه سرد را در دو نوع می نوشند: Cà Phê Đen đá، که از تراوش قهوه با افزودن چند تکه یخ در انتها به دست می آید، و Cà phê sữa đá، قهوه سرد و ماکیاتو. قبل از تهیه فیلتر قهوه، مقداری شیر تغلیظ شده در کف فنجان بریزید. وقتی قهوه فیلتر شد، این دو مایع مخلوط شده و در یک لیوان بلند پر از یخ ریخته میشوند.
ابر :این بسیار یادآور آن کرم های قهوه ای است که تاریخ بستنی های صنعتی را ثبت کردند. تهیه آن ساده است، فقط یخ، قهوه و شکر را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. در بعدازظهرهای تابستانی که بعد از ناهار در کنار استخر می گذرانید، با تعداد دوره های نامناسب، ایده آل است.
قهوه سرد : در زنجیره های بین المللی قهوه سرد متفاوت و بسیار فراوانی تهیه می کنند: می توانید قهوه سرد را در لیوان 1 لیتری سفارش دهید. بله، شما درست این را متوجه شدید. سعی کنید آن را به پایان برسانید، اما وقتی به ایتالیا برگشتید، اصولگرا نباشید که در یک فنجان کوچک اسپرسو بخواهید، ثابت قدم باشید.
طعم دار شده: بسیاری ترجیح می دهند مقداری شکلات، فندق، موز و هر چیزی که دارای مولکول های معطر قوی مانند قهوه است را ترکیب کنند. یک خامه طعم دار به طعم مورد علاقه خود به قهوه یخی اضافه کنید، از جمله نارگیل که احساسات جزیره متروک را به یاد می آورد. هرکسی به روش خودش رویا می بیند و حتی تاپ زدن می تواند به ما کمک کند با ذهن سفر کنیم.
موکا : ما همیشه نمی توانیم برای یک قهوه سرد به بار برویم. نسخه خانگی بهترین همراه عصرهای تابستان است و کیف خنکتری که به ساحل آورده شده است. یک سری قهوه سازهای تکراری آماده کنید، شیرین کنید و بگذارید خنک شوند. یک قطره آب اضافه کنید و همه چیز را در یک پارچ دربسته (یا یک بطری پلاستیکی، اگر از نوع بیمعنی هستید) بریزید. نیم ساعت قبل از نوشیدن آن را فریز کرده و خارج کنید. مانند بارمن های آکروباتیک تکان دهید و از لحظه لذت ببرید.
من به لاکتوز حساسیت دارم بدون شیر هم میشه؟
سلام وقت خوش
می تونید از شیر بدون لاکتوز استفاده کنید.