طرز تهیه لاته بدون دستگاه ” مخصوص کافی شاپ ” راز طلائی

روش تهیه قهوه لاته

طرز تهیه لاته به معنی روش درست کردن لاته می باشد. واژه طرز تهیه در مورد نوشیدنی ها و غذاها و … مورد استفاده قرار می گیرد. طرز تهیه انواع غذاها و نوشیدنی ها و … در سایت های مختلف قرار دارد و افراد می توانند به این سایت ها مراجعه کنند و طرز تهیه هر غذا یا نوشیدنی مورد نیاز خود را بیابند.اما در اینجا بهترین روش تهیه لاته را برای شما عزیزان آموزش داده ایم تا در کوتاه ترین زمان بتوانید طرز تهیه نوشیدنی لاته را یاد بگیرید.

افرادی هم هستند که در زمینه آشپزی مهارت بالایی دارند و طرز تهیه همه غذاها و … را به خوبی می‌دانند ، می توان از این آموزش ها برای طرز تهیه نوشیدنی ها و … کمک گرفت.

بهترین روش طرز تهیه لته یا لاته

لته یا قهوه لاته چیست ، یک نوع نوشیدنی است که از ترکیب قهوه با شیر به دست می آید. لاته آرت ، به معنای لاته تزیین شده به شکل های فانتزی و هنری می باشد. روزتا یا شکل برگ ، تولیپ ، شکل قلب و … نمونه هایی از اشکالی است که برای تزیین لاته استفاده می شوند و به آن ها لاته آرت می گویند و برای ایجاد و تزیین لاته با این اشکال افراد باید به تمرین و تکرار بپردازند تا به راحتی بتوانند روی لاته را با اشکال مورد دلخواه تزیین کنند.

لاته را می توان با اضافه کردن زردچوبه ، وانیل و … نیز تهیه کرد که به آن لاته زردچوبه و لاته وانیلی و … گفته می شود.

طرز تهیه قهوه لاته
طرز تهیه نوشیدنی لته

قهوه ، یکی از نوشیدنی های مورد علاقه افراد در ایران و در بسیاری از کشورهای دیگر می باشد. قهوه دارای خواص زیادی برای بدن می باشد. بعضی از افراد قهوه را برای خواص موجود در آن می نوشند و بعضی هم برای جلوگیری از خوابیدن “به دلیل وجود کافئین انواع قهوه ، از خواب جلوگیری می کند” در مواقعی که لازم است بیدار بمانند.

با ترکیب قهوه “به صورت پودر شده با آسیاب” با موادی چون شیر و شکر و … ترکیبات و نوشیدنی های خوشمزه ای چون لاته ، آیس کافی ، شیر قهوه و … می توان تهیه کرد و با تزیین آن ها بتوان از مهمانان در تابستان و زمستان (با توجه به سرد یا گرم بودن نوشیدنی تهیه شده) پذیرایی کرد.

طرز تهیه لاته در خانه بدون دستگاه

بعضی از افراد با شنیدن نام لاته به این نتیجه می رسند که باید برای تهیه لاته ، دستگاه قهوه ساز و مواد آن چنانی در اختیار داشته باشند و هزینه زیادی پرداخت کنند. به همین دلیل یا از نوشیدن لاته منصرف می شوند و یا به کافه ها رفته (در کافه ها به دلیل مهارت بالای افراد در طرز تهیه لاته ، لاته آماده شده کیفیت بالایی دارد ، اما نه در همه کافه ها بلکه در کافه های معتبر) و در آن جا با پرداخت هزینه بیشتر ، لاته مورد دلخواه خود را سفارش می دهند.

اما این گونه نیست ، وجود دستگاه های مختلف برای تهیه قهوه ، فقط در راحتی و سرعت در تهیه لاته مؤثر است و با استفاده از وسایل ساده قهوه ساز نیز می توان قهوه لاته را به خوبی تهیه کرد و مورد استفاده قرار داد.

با وسایل ساده ای چون موکاپات ، فرنچ پرس و … می توان لاته خود را در منزل و محل کار تهیه کرد. اگر وسایلی چون قهوه جوش ، موکاپات و … نیز در دسترس نبود ، می توان به وسیله قوری ساده (در هر خانه و محل کاری یافت می شود) و اضافه کردن چند قطعه و … روی آن برای تهیه قهوه مناسب لاته ، لاته را به راحتی تهیه کرد. در تهیه لاته از قهوه اسپرسو ، شیر داغ و مقدار زیادی کف شیر استفاده می کنند.

روش درست کردن اسپرسو لاته
طرز تهیه نوشیدنی لاته

همان طور که گفته شد در تهیه لاته از کف شیر و قهوه استفاده می شود ، برای تهیه کف شیر مورد نیاز در تهیه لاته ، باید شیر را داغ کنیم (توجه کنید که شیر نباید جوشیده شود) برای داغ کردن شیر می توان از یک شیر جوش ساده در منزل و محل کار استفاده کرد (شیر جوش رو گازی که جنس آن ها استیل یا مسی است) ، ساده‌ترین و در دسترس ترین شیر جوش در هر مکان است.

سپس به وسیله یک هم زن برقی (در صورت در دسترس نبودن هم زن برقی می توان از هم زن دستی استفاده کرد) کاملا آن را هم بزنیم تا روی سطح شیر کف تشکیل شود. برای تهیه قهوه نیز در صورت عدم دسترسی به دستگاه اسپرسو ساز می توان به وسیله موکاپات ، فرنچ پرس و … نیز قهوه مورد نیاز لاته را تهیه کرد.

برای آماده کردن فنجان حاوی لاته کافی است بعد از تهیه و آماده کردن قهوه مناسب اسپرسو و کف شیر مورد نیاز برای تهیه لاته ، اسپرسوی مورد نظر را در فنجان یا لیوان مورد نظر ریخته و روی آن کف شیر بریزیم ، لاته آماده نوشیدن است.

افرادی که به طعم دهنده هایی چون وانیل ، دارچین ، پودر کاکائو و … علاقه دارند می توانند آن ها را به موادی که در طرز تهیه لاته وجود دارد اضافه کنند و لاته را با این طعم ها آماده کنند.

هر گاه به موادی که در طرز تهیه لاته وجود دارد مقداری زعفران (زعفران بهتر است در آب ، یا به وسیله یخ دم شده باشد) اضافه کنیم ، ترکیب و نوشیدنی به دست می آید که به آن لاته زعفرانی گفته می شود.

لاته زردچوبه نیز یکی از لاته هایی است که مورد علاقه افراد می باشد که در طرز تهیه آن موادی چون : شیر ، روغن نارگیل ، زردچوبه ، عسل ، جوز هندی و زنجبیل وجود دارد و این لاته برای فصل زمستان مناسب است و بدن را تقویت می کند.

لاته وانیل ، با اضافه کردن عصاره وانیل “در صورت عدم دسترسی به عصاره وانیل می توان از سیروپ ، ترکیب غلیظ حاصل از جوشیدن آب و شکر، شربت وانیل استفاده کرد”

طرز تهیه لاته با دارچین

مواد تشکیل دهنده:
1 فنجان (250 میلی لیتر) قهوه فیلتر قوی
1 C. شکر (15 میلی لیتر)
2 فنجان (500 میلی لیتر) شیر
دارچین آسیاب شده برای تزئین

روش آماده‌سازی

در یک ماگ یا پیمانه شیشه ای بزرگ، مواد معطر (طبق دستور) را با هم ترکیب کنید.

شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​یا در مایکروویو با قدرت متوسط ​​(50%) حرارت دهید تا دم بکشد، 3 تا 5 دقیقه.

داخل دو کاسه یا ماگ لاته گرم شده بریزید و روی آن را با دارچین بپاشید یا تزئین کنید.

نکات کلیدی

شیر را حرارت دهید تا بخار شود. اگر بجوشد، ممکن است جدا شود و هنگام هم زدن کف تولید نکند.

برای کف کردن شیر : با استفاده از همزن لاته که با باتری کار می کند،همزن دستی یا ضمیمه هم زدن، مخلوط شیر را هم بزنید تا کف کند.

یا به یک همزن یا کف‌گیر شیر منتقل کنید و هم بزنید تا کف کند.

طرز تهیه لاته ماکیاتو چگونه است؟

دستور اصلی ایتالیایی لاته ماکیاتو بسیار ساده است و از شیر داغ و اسپرسو تشکیل شده است. آماده‌سازی بسیار ساده به نظر می رسد: قهوه به سرعت روی شیر ریخته می شود. سه لایه کلاسیک، همانطور که در این کشور می شناسیم، با این روش استفاده نمی شود.

برای لذت بردن از لاته ماکیاتو با لایه ها، تهیه آن کمی دشوارتر از دستور غذای اصلی ایتالیایی است. برای لذت کامل، توصیه می شود سه مرحله زیر را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه لاته ماکیاتو:
یک اسپرسو
200 میلی لیتر میلچ (جایگزین)
مرحله 1:
حدود 200 میلی لیتر شیر را کف کنید تا کف شیر خامه ای و سفت ایجاد شود. این باید سفت‌تر از کاپوچینو باشد، بنابراین شیر یا جایگزین شیر را کمی طولانی تر کف کنید.
گام 2: شیر کف کرده را به آرامی در یک لیوان بلند و باریک بریزید. لیوان را کنار بگذارید تا کف و شیر از هم جدا شوند.
مرحله 3: 25-30 میلی لیتر اسپرسو را با احتیاط داخل لیوان بریزید. اسپرسو را می توان به راحتی با استفاده از یک پارچ کوچک در شیر ریخت تا لایه ای بهینه ایجاد شود.
هنگام ریختن اسپرسو یادتان باشد که آن را به آرامی در وسط یا کنار لیوان بریزید. در نتیجه قهوه باید شیر را از کف شیر جدا کرده و دقیقاً در وسط بین دو جزء قرار گیرد. به این ترتیب سه لایه معروف لاته ماکیاتو ایجاد می شود: شیر زیر، اسپرسو در وسط و کف شیر در بالا.

کدام شیر برای طرز تهیه لاته ماکیاتو مناسب است؟

از آنجایی که یک لاته ماکیاتو عمدتاً از شیر (تقریباً 85٪) تشکیل شده است، انتخاب آن نقش مهمی دارد. هیچ پاسخ کلی در مورد اینکه کدام شیر یا شیر جایگزین مناسب است، وجود ندارد. ترجیحات طعم و خواص کف کردن نقش مهمی در اینجا دارند.

شیرهای جایگزین مانند شیر بادام، شیر جو دوسر، شیر سویا و شیر نارگیل را می توان به روش های متفاوت کف کرد.
نحوه کف کردن شیر کاملاً به طرز تهیه لاته ماکیاتو بستگی دارد. به عنوان مثال، بسیاری از دستگاه های قهوه ساز تمام اتوماتیک، این نقش را کاملاً خودکار بر عهده می گیرند.

هنگام استفاده از دستگاه پرتافیلتر یا دستگاه فیلتر، شیر را نیز باید با دست کف کرد. در اینجا می توان از به اصطلاح کف کننده های شیر استفاده کرد. یا می توانید از مخلوط کن دستی استفاده کنید. همچنین می توان شیر را به شدت در ظرف مناسب به مدت 30 تا 60 ثانیه بدون کمک تکان داد. در هر صورت باید توجه داشت که شیر برای کف کردن باید بین 60 تا 70 درجه باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.