آیس لاته نارگیل “طرز تهیه خانگی و کافی شاپی”

تهیه آیس لاته نارگیل

آیس لاته نارگیل

هنگامی که به کافی شاپ ها می روید حتما در منویی که به شما داده می شود، گزینه ای به نام آیس لاته نارگیل را مشاهده می کنید.

آیس لاته نارگیل، یک لاته (نوشیدنی که با شیر و فوم شیر تهیه می شود) تهیه شده از قهوه می باشد که با نارگیل طعم دار می شود و به صورت سرد مصرف می شود.

به دلیل وجو نارگیل (به صورت پودر و شیر و موارد مشابه) در آیس لاته نارگیل، مصرف آن موجب کاهش وزن در افراد می شود.

* اما باید به این نکته توجه کرد که برای تهیه آیس لاته نارگیل جهت کاهش وزن، از شکر کمی استفاده کرد.

** نکته دیگر این که نباید به بهانه کاهش وزن به صورت مدوام از آیس لاته نارگیل استفاده کرد.

طرز تهیه آیس لاته نارگیل

کسانی که به نوشیدن آیس لاته نارگیل علاقه دارند می توانند به کافی شاپ ها بروند و در آن جا با پرداخت هزینه، آیس لاته نارگیل مورد علاقه خود را سفارش دهند و میل کنند.

افرادی هم که زمان کافی برای رفتن به کافی شاپ را ندارند می توانند به کمک آموزش های مختلفی که در سایت های اینترنتی وجود دارد، آیس لاته نارگیل مورد علاقه خود را در منزل با کم‌ترین هزینه تهیه و آماده کنند.

آیس لاته نارگیل طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی می توان آن را در کوتاه ترین زمان تهیه و آماده کرد.

مواد لازم برای تهیه لاته نارگیل شامل موارد زیر است:

(مقدار مورد نیاز از هر کدام از مواد اولیه به تعداد نفرات بستگی دارد)

1- شیر

2- پودر نارگیل

3- اسپرسو

اسپرسو مورد نیاز را می توان به کمک موکاپات یا در صورت وجود، به وسیله دستگاه اسپرسو ساز تهیه و آماده کرد.

4- شکر نارگیل

5- سیروپ نارگیل (شربت غلیظ را سیروپ می نامند)

همان طور که در نوشته های بالا اشاره شد برای تهیه لاته نارگیل به سیروپ نارگیل نیاز است.

سیروپ نارگیل را می توان به صورت آماده از فروشگاه ها خریداری کرد و در تهیه لاته نارگیل مورد نیاز خود از آن استفاده کرد.

افرادی هم که دوست دارند سیروپ نارگیل مورد نیاز در تهیه لاته نارگیل را خودشان تهیه کنند می توانند طبق روش زیر اقدام کنند.

لاته نارگیل
تهیه آیس لاته نارگیل

طرز تهیه سیروپ نارگیل

شیر را با شکر نارگیل مخلوط کنید و درون ماهی تابه بریزید، سپس به آن مقداری آب نارگیل اضافه کنید.

بعد از مدتی ترکیب مورد نظر شروع به حباب زدن می کند، در صورت مشاهده حباب در ترکیب مورد نظر، آن را از روی شعله بردارید.

(در صورتی که سیروپ نارگیل زیادی تهیه کردید می توانید آن را در ظرف در داری ریخته و برای مصارف بعدی در یخچال نگه داری کنید.)

برای تهیه لاته نارگیل باید:

1- مقداری از سیروپ تهیه شده را به اسپرسوی آماده شده اضافه کنید.

2- شیر را پس از جوشیدن به مواد بالا اضافه کنید. (بهتر است برای خوشمزه تر شدن لاته، از شیر پر چرب برای تهیه لاته نارگیل استتفاده کنید.)

3- می توان برای تزیین لاته نارگیل، مقداری شکر و پودر نارگیل روی آن ریخت.

آماده‌سازی آیس لاته نارگیل

برای تهیه آیس لاته نارگیل (لاته نارگیلی که به صورت سرد مصرف می شود) تنها کافی است به مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه لاته نارگیل، یخ اضافه کنید.

برای تهیه آیس لاته نارگیل در یک لیوان مقداری یخ می ریزیم و کمی از شیر را به آن اضافه می کنیم.

کمی صبر می کنیم، سپس قهوه را نیز به لیوان مورد نظر اضافه می کنیم.

همانند روش بالا، می توان از شکر نارگیل و پودر نارگیل برای تزیین آیس لاته نارگیل استفاده کرد.

برای تهیه آیس لاته نارگیل علاوه بر روشی که در بالا ذکر شد، روش های دیگری نیز وجود دارد.

اما روش آموزش داده شده یکی از ساده‌ترین روش های تهیه آیس لاته نارگیل می باشد.

آماده‌سازی آیس لاته
آماده‌سازی لاته نارگیل

آیس لاته شیر نارگیل

برای تهیه آیس لاته شیر نارگیل کافی است به جای شیر ساده، از شیر نارگیل استفاده کرد.

استفاده از شیر نارگیل هنگام تهیه آیس لاته نارگیل، طعم و مزه بهتری به آیس لاته شیر نارگیل می دهد.

خواص مصرف آیس لاته شیر نارگیل عبارت اند از:

1- کاهش احتمال ابتلا به کم خونی

2- درمان یبوست

3- درمان اسهال

شیر نارگیل مورد نیاز برای تهیه آیس لاته شیر نارگیل را می توان از نارگیل های رسیده به دست‌آورد.

برای این کار باید:

1- قسمت سفید نارگیل را خرد کرده و درون مخلوط کن ریخت.

2- به ازای یک لیوان نارگیل، دو لیوان آب جوش به نارگیل داخل مخلوط کن اضافه کرد.

3- حالا باید ترکیب مورد نظر را از صافی عبور داد.

می توان از تفاله نارگیل بعد از خشک شدن، برای تزیین شیرینی و کیک استفاده کرد.

شیر نارگیل را نیز می توان برای مدتی در یخچال نگه داری کرد.

شیر نارگیل را می توان به صورت آماده از فروشگاه ها و مغازه های مختلف خریداری کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.