طرز تهیه لاته با دستگاه اسپرسو: “مبتدی تا حرفه ای”

تهیه لاته با دستگاه اسپرسو

طرز تهیه لاته با دستگاه اسپرسو با کمی تمرین کردن و آموزش ابتدایی میتواند بهترین نوشیدنی حاصل دست رنج خودتان باشد که چه در منزل و چه در کافی شاپ میتوانید این نوشیدنی فوق‌العاده را آماده کنید. تهیه لاته در خانه بدون دستگاه هم امکان‌پذیر میباشد اما با دستگاه اسپرسو ساز کیفیت این نوشیدنی بهتر میشود. طرز تهیه لاته با دستگاه صنعتی و خانگی امکان‌پذیر میباشد و حتی شما میتوانید طرز تهیه موکا با دستگاه اسپرسو و طرز تهیه کاپوچینو با دستگاه اسپرسو را نیز امتحان کنید بیایید با این مطلب همرا باشید تا بیاموزید چگونه لاته را با دستگاه اسپرسو ساز آماده کنید:

تهیه لاته با دستگاه اسپرسو

لاته یک نوشیدنی بر پایه قهوه (اسپرسو) می باشد.

(بهتر است از قهوه هایی که درصد عربیکا بالاتری دارند برای تهیه لاته استفاده شود)

برای تهیه لاته به قهوه اسپرسو، شیر و کف شیر نیاز داریم.

نکاتی که هنگام تهیه لاته باید مورد توجه قرار بگیرند شامل موارد زیر است:

* می توان هنگام تهیه لاته از طعم دهنده هایی چون دارچین، وانیل و سایر موارد مشابه استفاده کرد.

** برای تهیه لاته بهتر است از شیر گاو به دلیل چرب بودن آن استفاده کرد.

*** در صورت در دسترس نبودن شیر گاو در تهیه لاته، می توان شیر سویا، بادام و جو را جایگزین شیر معمولی کرد.

تهیه لاته فقط مختص کافی شاپ ها نمی باشد و افرادی که به این نوشیدنی علاقه دارند می توانند با استفاده از دستور تهیه لاته، در منزل خود آن را تهیه و آماده کنند.

برای تهیه لاته به مواد اولیه آن چنانی نیاز نیست.

فیلم طرز تهیه لاته را می توان از سایت های اینترنتی معتبر دانلود کرد و هنگام تهیه لاته از آن استفاده کرد.

لاته با دستگاه اسپرسو
تهیه لاته

انواع دستگاه های اسپرسوساز برای تهیه لاته

برای تهیه لاته به اسپرسوی قوی نیاز است.

جهت آماده‌سازی اسپرسوی مورد نیاز برای تهیه لاته می توان از دستگاه های اسپرسو ساز کمک گرفت.

دستگاه های اسپرسوساز معمولا به سه دسته اسپرسوسازهای دستی، اسپرسوساز های نیمه اتوماتیک و اسپرسوسازهای تمام اتوماتیک تقسیم بندی می شوند.

دستگاه اسپرسو ساز دستی

دستگاه های اسپرسوساز دستی، که به اسپرسوسازهای پیستونی نیز معروف می باشند برای تهیه اسپرسوی مورد نیاز شما، به نیروی دست نیاز دارند.

در این نوع دستگاه های اسپرسو ساز دست بیشترین دخالت را دارد.

دستگاه اسپرسو ساز نیمه اتوماتیک

دستگاه های اسپرسوساز نیمه اتوماتیک نوعی دیگر از دستگاه های اسپرسو ساز می باشند که کار کردن با آن در مقایسه با دستگاه های اسپرسوساز دستی مقداری راحت تر است و قسمتی از عملکرد ها به صورت اتوماتیک توسط دستگاه اسپرسو ساز انجام می شود.

دستگاه اسپرسو ساز تمام اتوماتیک

فرآیند تهیه اسپرسو با این نوع دستگاه های اسپرسوساز، به صورت خودکار و تمام اتوماتیک انجام می شود و دست کم‌ترین دخالت را دارد.

استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک نسبت به دو نوع قبلی بسیار راحت تر است و تهیه اسپرسو به وسیله این دستگاه ها به زمان کم تری نیز نیاز دارد.

بیشتر این دستگاه های اسپرسو ساز تمام اتوماتیک دارای قابلیت برنامه دهی می باشند و عملکرد آن ها بر اساس برنامه داده شده به حافظه آن ها صورت می گیرد.

دستگاه های اسپرسوساز در برند ها ( ایرانی و خارجی ) و طرح های مختلف، با قیمت های متنوع در بازار برای خرید و استفاده عموم وجود دارند.

افرادی که در انتخاب و خرید دستگاه اسپرسوساز دچار سردرگمی هستند و نمی دانند چه دستگاه اسپرسوسازی را خریداری کنند بهتر از افراد ماهر کمک بگیرند.

برای تهیه اسپرسوی مورد نیاز در منزل، نیازی به خرید دستگاه های پیچیده و گران‌قیمت نیست و با خرید یک دستگاه ساده و ارزان قیمت نیز می توان نیاز خود را جهت تهیه لاته تامین کرد.

افرادی که زمان کافی برای خرید حضوری دستگاه اسپرسو ساز را نداشته باشند می توانند خرید خود را به صورت آنلاین و غیر حضوری انجام دهند.

در خرید آنلاین، تصاویر و کلیپ های کوتاه جهت معرفی انواع دستگاه های اسپرسو ساز با قیمت های در نظر گرفته شده، برای خریداران به نمایش گذاشته می شود و افراد بعد از انتخاب دستگاه اسپرسو ساز مورد دلخواه خود و پرداخت اینترنتی قیمت آن می توانند دستگاه مورد نظر را درب منزل تحویل بگیرند.

طرز تهیه لاته با دستگاه
تهیه لاته با دستگاه اسپرسو ساز

طرز تهیه لاته با دستگاه اسپرسو ساز

مواد لازم برای تهیه لاته

(اندازه و مقدار اسپرسو و شیر مورد نیاز برای تهیه لاته به تعداد نفراتی که می خواهند لاته میل کنند بستگی دارد)

اسپرسو

شیر

مراحل تهیه لاته

1- با استفاده از دستگاه اسپرسوساز باید ابتدا یک یا دو شات اسپرسو تهیه کنید.

2- هنگامی که اسپرسوی مورد نیاز تهیه شد، آن را کف فنجانی که برای سرو لاته در نظر گرفته اید بریزید.

3- شیر سرد را داخل ظرف مناسبی ریخته و نازل بخار را داخل آن قرار دهید.

4- شیر نازل را تا آخر باز کنید و تا داغ شدن شیر به صورت کامل صبر کنید.

5- بعد از مدتی می بینید که روی شیر فوم تشکیل می شود و این فوم از شیر جدا می شود.

6- شیر داغ و فوم تشکیل شده روی آن را به اسپرسوی داخل فنجان اضافه کنید.

لاته مورد نیاز آماده سرو می باشد.

می توان روی فوم داخل فنجان طرح های متنوعی برای تزیین بیشتر، ایجاد کرد.

تزیین لاته با طرح های مختلف و زیبا، در جذب مشتری بیشتر کافی شاپ ها مؤثر است.

انواع دستگاه های اسپرسو
اسپرسوساز برای تهیه لاته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *