از زمان حضور و پیدایش قهوه ؛ رستوران ها و چایخانه ها و قهوه خانه های بسیاری در سراسر جهان تاسیس شده که هر کدام به نوعی در این حوزه فعالیت میکنند . راه اندازی کافی شاپ در صنعت قهوه از ابتدا تا الان با پیشرفت های بزرگ و چشم گیری همراه بوده که این موفقیت ها بدون تلاش فعالان این صنعت ، میسر نبوده .

تغییرات قابل توجهی در کاشت و پرورش گیاهان و درختان قهوه بوجود آمده که این تغییرات در امر پخش و توزیع آن مشهود است . با پیشرفت نوع پرورش قهوه در جهان ؛ تغییرات اساسی در بخش تجهیزات و دانه قهوه بوجود آمده و با این تغییرات ؛ افراد متخصص در هر بخش فعالیت می کنند .

راه اندازی رستوران / راه اندازی کافی شاپ

اینو بدونید که راه اندازی کافی شاپ و رستوران و یا یک مجموعه هدفمند ، نیازمند یک دانش و علم کافیه

راه اندازی کافی شاپ


روند راه اندازی کافی شاپ و راه اندازی رستوران

برای راه اندازی کافی شاپ و یک مجموعه منظم ، موارد زیر قابل بررسی است :

  • انتخاب فضا و موقعیت مکانی ملک برای شروع کار که مستلزم داشتن فضای پارکینگ خصوصی و کافی ، دید مناسب ، دسترسی آسان ، پتانسیل بالای فروش و …. است . همچنین برای انتخاب ملک شما باید قبل از عقد قرارداد و قولنامه ، میزان اجاره آن را تحلیل کنید .
  • طراحی کانسپت و فضا بر اساس نوع فعالیت که امر بسیار مهم بوده . کانسپت یک مجموعه سلیقه ی عموم مخاطبین آن است و خب شما با توجه به نوع فعالیت هر کانسپتی که طراحی می کنید ، باید هدفمند باشد.
  • طراحی منو و تجهیز کافی شاپ که بدست افراد متخصص صورت می پذیرد . انتخاب و خرید تجهیزات باید مطابق با نوع عملکرد شما و محصولاتی که ارائه میدهید بررسی شود .همینطور انتخاب مواد اولیه مورد توجه قرار میگیرد .
  • کارآموزی نیروها که بخش مهمی از روند راه اندازی کافی شاپ به حساب میاد . افراد متخصص بعد از مصاحبه حضوری با پرسنل مجموعه و استخدام آنها ، چند روز به صورت آزمایشی و آموزشی نوع عملکرد افراد رو بررسی می کنند و بهترین نیروها برای ارائه خدمات انتخاب می شوند .
  • کاست کنترل و حسابداری امکان تحلیل همه پرداختی های انجام شده ( حقوق پرسنل ، خرید مواد اولیه ، تعمیرات ناشی از حوادث ، تغییرات دکور و بخش های مهم کافی شاپ و … ) و سود های مالی فروش محصولات را فراهم می کند .
  • تیم ورک و کار گروهی اصل مهمی در روند فروش روزانه یک مجموعه است و زمانی که یک مجموعه نو پا به مرحله پیشرفت می رسد ، قطعا نتیجه کار گروهی همه اعضای آن است.
  • مدیریت یک مجموعه تمامی جوانب را در نظر گرفته و با توجه به تمام موارد ، بهترین انتخاب و عملکرد رو برای سوددهی و ارائه خدمات بیشتر و بهتر در نظر می گیرد.

درآمد کافی شاپ و رستوران راه اندازی شده

درآمد یک مجموعه و کافی شاپ به عوامل بسیاری بستگی دارد :

  • سابقه کاری مفید نیرو های مجموعه و رفتار مناسب
  • تحلیل درست کاست کنترل
  • مدیریت با عملکرد مفید و بررسی بهترین انتخاب در شرایط بحرانی
  • طراحی خوب فضای خدمات رسانی و منوی ایده عال
  • خلاقیت و ابداع در بخش طراحی فضا و محصول
  • کارگروهی و تیم ورک عالی و ….

درآمد یک کافی شاپ با کاست کنترل بررسی می شود که این کار لازمه پیشرفت در یک مجموعه است . مجموعه شما بدون تحلیل کاست کنترل به مرحله سود دهی نمی رسد و تحلیل آن هم نیازمند دانش کافیه .

  • متخصصان فعال اسپرسو میکر با بررسی تمام جوانب بهترین گزینه را در اختیار شما قرار می دهند تا مجموعه شما به  پیشرفت و کسب درآمد مطمئن برسد و تا آخرین روز قرارداد کنار شما خواهند بود

درآمد کافی شاپ


راه اندازی کافی شاپ و راه اندازی رستوران نیازمند تجربه افراد متخصص است !

دیده شده در نقاط مختلف کشور ، همکاران تصمیم بر ران اندازی کافی شاپ داشته اند که با شروع پروژه با مشکلات سخت مالی و کاری مواجه شده اند .

  • دوستان راه اندازی مجموعه اصلا کار آسون و راحتی نیست و از طراحی تا اجرا باید زیر نظر افراد متخصص باشد. در غیر این صورت احتمال شکست پروژه حتمی است .

مشکلات اقتصادی موجود در کشور باعث از بین رفتن بسیاری از کسب و کار ها با سوددهی بالا شده که از این رو بسیاری از مجموعه های غذایی و کافی شاپ و …. به سمت سقوط روانه شده اند. مدیریت ضعیف یک مجموعه می تواند دلیل اصلی این سقوط باشد .

راه اندازی کافی شاپ و رستوران ، حتی با هزینه اندک باید تحت نظر فرد یا تیم متخصص باشد

باریستا در کافی شاپ


مرجع اسپرسو میکر متخصص در امر راه اندازی کافی شـاپ و رستوران

مدت زیادی از فعالیت تیم اسپرسو میکر میگذره و ما تونستیم همینجا کنار شما ، پایه های این مجموعه رو محکم تر کنیم . افراد و اساتید بسیاری در این امر ما رو یاری کردند که تلاش به وقفه آنها باعث گسترش فعالیت ما شد .

تیم پشتیبانی اسپرسو میکر با همکاری اساتید و متخصصین صنعت قهوه ، هر روز بزرگ و بزرگ تر میشه و در این نقطه ، آماده عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی جهت راه اندازی کافی شاپ و مجموعه های بزرگ است .

اسپرسو میکر به همراه اساتید و متخصصان شناس و تیم پشتیبانی فعال و منضبط ؛ با سوابق کاری مفید و راه اندازی مجموعه های بزرگ و معروف ، آماده همکاری و تنظیم قرارداد طی شرایط و ضوابط خاص هستند .

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس های زیر ارتباط برقرار کنید

09196838051   –   09039091372