مواد تشکیل دهنده عطر و طعم اسپرسو پاناکوتا

این بهترین دستورالعملی است که برای یک قهوه سبک و خامه ای پیدا کردم که برای یک میان وعده یا مهمانی در هر زمان مناسب است.گوشه اسپرسو پاناکوتا با لایه شلاق و شکلات رنده شده.این یکی از دستورهای مورد علاقه دسر تابستانی من است. زیرا نان وجود ندارد. فقط با 5 ماده اولیه و کمی وقت برای تهیه آن ، این یک دستورالعمل عالی برای برجسته کردن هدیه این ماه است! با ما همراه باشید تا طرز تهیه اسپرسو پاناکوتا را بیاموزید.

طرز تهیه اسپرسو پانـاکوتا

می توانید این دسر را تا دو روز قبل از آماده شدن برای سرو آماده کنید. اما برای تنظیم حداقل 4 ساعت زمان لازم دارند.

5 مواد تشکیل دهنده اسپرسو Pana Cotta: شیر ، خامه ، ژلاتین ، شکر و پودر اسپرسو

1/2 فنجان شیر کامل را در یک قابلمه کوچک بریزید و 1 1/2 قاشق چای خوری ژلاتین بدون طعم را روی آن بپاشید. این کار را به مدت 5 دقیقه بگذارید تا ژلاتین نرم شود.

آن را روی حرارت متوسط ​​برگردانید تا شروع به تبخیر شود و ژلاتین کاملاً حل شود. اجازه ندهید که در حالی که خامه را در مخلوط شیر می ریزید ، جوش بیاید

حرارت را خاموش کنید و 1 12 فنجان خامه سنگین ، 2 قاشق چایخوری پودر اسپرسو فوری ، 1/4 فنجان شکر و قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. پودر اسپرسو را در مخلوط شیر هم بزنید

مخلوط خامه را هم بزنید تا شکر به مدت 3 دقیقه حل شود.

آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود تا وقتی که گرم شود. آن را به طور مساوی بین 4 فنجان تقسیم کنید. مخلوط پاناکوتا را در فنجان ها بریزید. ( اسپرسو پاناکوتا )

كمكس و روش استفاده از قهوه ساز کمکس ( آموزش تخصصی )

روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا حدود 4 تا 6 ساعت سفت شود.

آن را با خامه فرم گرفته (مانند Redi Whip) سرو کرده و با تراش شکلات سفید و شکلات تلخ تزئین کنید.

اسپرسو پاناکوتا

قرار دادن آن در یک لیوان مارتینی زیبا ارائه زیبایی ارائه می دهد. و خیلی راحته ! اگر افراد بیشتری داشته باشید این یک امر ضروری است . زیرا تهیه آن یک روز قبل به شما اجازه می دهد تا همه طعم ها ترکیب شوند.

لیوان را کج کرده و مخلوط را بریزید تا در یک زاویه قرار گیرد.

هرچه بیشتر از یک روز قبل از مهمانی می توانید انجام دهید ، بهتر است. تا زمانی که زنگ در به صدا در بیاید .

گوشه اسپرسو پاناکوتا با روکش و شکلات رنده شده زیبا کنید .

اسپرسو پاناکوتا چیست

انواع اسپرسو پانـاکوتا

پاناکوتا یکی از متنوع ترین دسرهایی است که می شناسم. او بسیار بخشنده است و هرگز ناامید نمی شود.

اگر لبنیات مسئله ای است ، مشکلی نیست. به جای شیر و خامه از شیر نارگیل یا شیر بادام استفاده کنید.

گزینه کم کربوهیدرات : شیر را برای خامه سنگین با 2 فنجان خامه سنگین عوض کنید. 1/4 فنجان Truvia و 4 قطره استویا را با شکر جایگزین کنید.

گزینه کم چربی : شیر کامل و خامه سنگین را با 2 فنجان شیر بدون چربی جایگزین کنید.

بدون کافئین : اسپرسوی فوری خود را با اسپرسوی بدون کافئین. یا 1/4 فنجان قهوه بدون کافئین عوض کنید.

موکا : یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و قبل از سرو کمی سس شکلات روی آن بپاشید.

اگر گلوتن چیزی است که می خواهید از آن اجتناب کنید ، مشکلی نیست. همیشه فاقد گلوتن است.

طرز تهيه موكا خوشمزه و حرفه ای در خانه | مرجع تخصصى

اگر قهوه برایتان مهم نیست نگران نباشید! پودر اسپرسو را با یک قاشق غذاخوری وانیل یا یک قاشق چای خوری عصاره مورد علاقه خود جایگزین کنید.

اگر این دستور را امتحان کردید و طعم خود را ایجاد کردید ، لطفاً به من اطلاع دهید .

https://lakesidetable.com/espresso-panna-cotta