فهرست مطالب
آفوگاتو چيست و چگونه ساخته می شود ؟
بستنی قهوه آفوگاتو یک دسر آسان ایتالیایی است.اين دسر عاليه ، شما باور نمی کنید که فقط دو ماده باشد ! آفوگاتو به نظر می رسد و طعم فانتزی دارد اما ساخت آن چند ثانیه طول می کشد.
دسرهای یک نفره مانند Panna Cotta ، این چیز کیک ها یا Chocolate Eclairs بسیار عالی ، زیبا و مناسب برای مهمانی ها هستند. بستنی قهوه آفوگاتو لذت بخش است و یک بار که آن را امتحان کنید ، غالباً خواهان آن خواهید شد.
آفوگاتو چیست؟
آفوگاتو در ایتالیایی به معنای “غرق” است و اساساً بستنی را در قهوه غرق می کند. قهوه داغ شروع به ذوب شدن بستنی می کند و در قسمت بالا یک کف غلیظ ایجاد می کند.
چه چیزهایی را می توانم جایگزین اسپرسو کنم؟
ما عاشق عطر و طعم غنی و فوم در اسپرسو هستیم (و این دستگاه اسپرسو است که ما دوست داریم) اما شما می توانید عکس های اسپرسو را با استفاده از این موارد جایگزین کنید:
- قهوه دم کرده قوی (گرم)
- پودر اسپرسو فوری در آب جوش
بهترین بستنی برای آفوگاتو :
در هر كشوری كه زندگی مي كنيد ، بستنی های موجود با روش ها و تركيبات مختلفی ساخته می شود كه اگر بخواهيم نوع كيفيت آن را در اين دسر مورد توجه قرار بدهيم ، بايد نوع و اندازه تراكم آن را در نظر بگيريم. هر چه تراكم بستنی بيشتر باشد ، هم دير تر ذوب می شود هم طعم و غلظت بهتری به ارمغان می آورد.
مواد افزودنی بستنی قهوه آفوگاتو :
شما برای تهيه اين دسر آزادی عمل داريد و با مواد افزودنی ميتوانيد طعم های جذاب تری بسازيد. می توانید آن را فقط با قهوه و بستنی سرو کنید ، اما اگر احساس ماجراجویی می کنید یا واقعاً می خواهید شخصی را تحت تأثیر قرار دهید ، این موارد را امتحان کنید:
- سس کارامل
- سس شکلات
- تراش های شکلاتی از شکلات تخته ای
- پودر کاکائو
- شکلات رنده شده
- کوکی های بیسکوتی
- نمک دریا
- فندق یا پسته تست شده و خرد شده
برای سفارشات آنلاین قهوه می توانید به صفحه اصلی وب سایت اسپرسو میکر مراجعه کنید. هنگام خرید قهوه اسپرسو باید به نکاتی توجه کنید که در سایت اسپرسو میکر راهنمای خرید قهوه برای شما عزیزان به اشتراک گذاشته شده است. خرید آنلاین قهوه می تواند شما را در انتخاب نوع قهوه و کیفیت انواع دانه ها آگاه کند. اسپرسو میکر به صورت تخصصی انواع دانه سبز مرغوب را برشته می کند.
بهترین ترکیب ها :
- بستنی وانیلی ، تراش شکلات ، اسپرسو
- بستنی لوبیا وانیل ، سس کارامل ، پسته خرد شده بو داده ، اسپرسو
- بستنی لوبیا وانیل ، سس شکلات ، نمک دریا ، اسپرسو
آیا می توان قهوه بستنی آفوگاتو را به صورت پیش ساخته آماده كرد؟
می توانید بستنی را در لیوان ها بریزید و حتی مواد را اضافه کنید ، آنها را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید تا یخ بزنند. درست قبل از سرو ، آن را از فریزر خارج کرده و اسپرسو را روی بستنی بریزید. اگر اسپرسو یا قهوه داغ است ، روی بستنی را بریزید نه مستقیم روی شیشه تا شیشه خرد نشود.
ارائه آفوگاتو در لیوان یا کاسه های خنک برای روزهای گرم یا اگر در فضای بیرون از منزل سرو می شود بسیار جذاب است تا بستنی فوراً ذوب نشود.
طرز تهیه آفوگاتو
این دستورالعمل دسر آفوگاتو است. من عمداً آن را نوشتم تا بتوانید به راحتی مقیاس آن را تنظیم کنید. نسبت اسپرسو ( 1 شات ) در هر 1 پیمانه بستنی است.
- با استفاده از پیمانه بستنی 2 قاشق بستنی را به یک کاسه یا لیوان سرو اضافه کنید.
- مواد افزودنی مورد نظر را اضافه کنید (به لیست بالا مراجعه کنید).
- اسپرسوی داغ یا قهوه دم کرده را روی بستنی بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید.
نكته اينجاست كه طعم آفوگاتو به بالانس طعمی اسپرسوی استفاده شده ، بستگی دارد. من خودم به شخصه اسپرسوی اوور (سوخته) رو برای آفوگاتو ترجيح ميدم چون طعم تيز اسپرسوی سوخته با بستنی وانيلی شيرين و سرد ، تركيب فوقالعاده ای به شما ميدهد.
انواع افوگاتو
بسته به جایی که در ایتالیا هستید، می توانید از این لذیذ سرد به طرق مختلف لذت ببرید. محبوب ترین ها عبارتند از:
افوگاتو قهوه با خامه: با این دستور غذای مخصوص بستنی در نهایت با یک قاشق خامه تازه زده می شود. این را نیز می توان در ظرفی روی میز قرار داد.
آفوگاتو قهوه با شکلات: دوستداران شکلات از Affogato تصفیه شده با تکه های شکلات یا پاشیدن شکلات استقبال می کنند. البته اینها باید از شکلات درجه یک و تازه رنده شده باشند.
ترافل غرق در قهوه: ایتالیاییها اغلب ترکیبی از یکی از سنتیترین بستنیهای مخصوص و یک قهوه در بار یا gelateria سفارش میدهند:
ترافل غرق در قهوه پرالین بستنی تارتوفو که از بستنی آجیلی و شکلاتی تهیه شده و با سس شکلات پر شده است، قبل از سرو در پودر کاکائو بغلتانید و سپس در یک کاسه دسر همراه با اسپرسو سرو می شود.
اینگونه است که آفوگاتو به یک تجربه طعم تبدیل می شود.
Affogato al caffè یک قهوه سرد است که با اسپرسو درست می شود.
فقط باید از انواع بستنی بسیار خوب و یک اسپرسوی عالی و تازه دم برای تولید استفاده شود.
طعم های بستنی مانند وانیل، خامه، شکلات، بادام، فیوردیلات یا پسته ممکن است.
اگر غذای لذیذ ایتالیایی سر میز سرو می شود، اسپرسو باید جداگانه سرو شود: یا در فنجان اسپرسو یا در قابلمه موکا.
محبوب ترین انواع نوشیدنی عبارتند از Affogato al caffè con panna (با رویه خامه)، Affogato al caffè con cioccolato (با تکه های شکلات) و Tartufo affogato nel caffè.
چه کلاسیک، چه با خامه، شکلات یا تارتوفو – Affogato یک کلاسیک واقعی است و هر وعده غذایی را با شیک قهوه کامل می کند.