+6 خواص قهوه سبز ” عوارض جانبی قهوه سبز چیست؟ ” اسپرسو میکر

خواص قهوه اسپرسو برای قلب ، خواص قهوه اوگاندا

خواص قهوه

دانه های قهوه سبز به عنوان یک مکمل قدرتمند برای کاهش وزن محبوبیت پیدا کرده اند. همچنین اعتقاد بر این است که خواص قهوه فواید باورنکردنی دیگری نیز دارد. اما آیا همه اینها فقط شایعه است – یا آیا از تحقیقات قوی پشتیبانی می کند؟ آیا باید قهوه صبحانه معمولی خود را با عصاره قهوه سبز جایگزین کنید؟ بیایید بفهمیم
خواص دارویی قهوه سبز در چیست و چگونه عمل می کند.
و همچنین خواص قهوه برای پوست ، خواص قهوه سبز خام را در این مطلب بررسی می کنیم.

سوالات

  • دانه های قهوه سبز چیست؟ چطورکار می کنند؟
  • دانه های قهوه سبز چگونه می توانند برای سلامتی شما مفید باشند؟
  • طرز تهیه قهوه سبز
  • عوارض جانبی دانه های قهوه سبز چیست؟
  • دانه های قهوه سبز چیست؟ چطورکار می کنند؟
اینها دانه های قهوه طبیعی (و نسوخته) هستند ، برخلاف آنچه معمولاً در بازار پیدا می کنید. مهمترین ماده تشکیل دهنده دانه های قهوه اسید کلروژنیک است – که معمولاً هنگام کباب شدن دانه های قهوه از بین می رود.
خواص قهوه اسپرسو برای کبد ،
دانه های قهوه سبز حاوی حداکثر (حداقل) محتوای اسید کلروژنیک هستند. مطالعات حاکی از ضد چاقی ، دیابت ، التهاب و ضد سرطان بودن اسید کلروژنیک است.
خواص قهوه دارای مزایای زیادی هستند که ارائه می دهند.
دانه های قهوه سبز چگونه می توانند برای سلامتی شما مفید باشند؟

می تواند به شما در کاهش وزن کمک کند (خواص قهوه)

مطالعات نشان می دهد که عصاره دانه قهوه سبز (GCBE) با کاهش تجمع چربی ها در بدن می تواند به مبارزه با چاقی کمک کند. در موش های چاقی که از رژیم غذایی پرچربی استفاده می کردند ، عصاره دانه قهوه سبز به طور قابل توجهی افزایش وزن بدن را کاهش می دهد.
مطالعه دیگر ، توانایی استفاده از GCE را به عنوان یک مکمل امیدوارکننده کاهش وزن ذکر کرده است. اگرچه برای طبقه‌بندی GCE به عنوان ابزاری قدرتمند برای کاهش وزن ، تحقیقات بیشتری لازم است ، این یک مرحله دلگرم کننده است.

می تواند به درمان دیابت کمک کند (خواص قهوه سبز)

مشخص شده است که اسید کلروژنیک موجود در دانه های قهوه سبز بر میزان قند خون تأثیر می گذارد. در این مطالعه ، شرکت کنندگانی که دوز بالای (GCE 400 میلی گرم) دریافت کردند بیشترین کاهش سطح قند خون را تجربه کردند.
مشخص شده است که داشتن سه تا چهار فنجان قهوه بدون کافئین که سرشار از اسید کلروژنیک است ، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 30٪ کاهش می دهد . اسید کلروژنیک نیز ترشح انسولین را تحریک می کند و اغلب به عنوان یک عامل بالقوه برای مبارزه با دیابت معرفی می شود.
خواص قهوه سبز ، خواص قهوه ترک

خواص قهوه و تنظیم فشار خون

مصرف GCE در موش های فشار خون فشار خون را کاهش داد. نتایج مشابهی در انسان نیز مشاهده شده است – سطح فشار خون در شرکت کنندگان انسانی در طول دوره مصرف GCE کاهش یافته است.
اسید کلروژنیک از تشکیل کورتیزول فعال ، هورمونی که باعث افزایش سطح فشار خون می شود ، جلوگیری می کند. مصرف قهوه سبز همچنین خاصیت ارتجاعی عروق را بهبود می بخشد ، بنابراین سطح فشار خون را کاهش می دهد.
مزایای ضد پیری را ارائه دهید.
خواص قهوه سبز را میتوان پر از آنتی اکسیدان دانست و اثرات ضد پیری بسیار خوبی را ایجاد می کند. اسید کلروژنیک برای بهبود خواص پوست و عملکرد میکرو گردش خون در بذرها یافت شد. خوردن لوبیا باعث کاهش خشکی پوست و از دست دادن آب از طریق پوست و بهبود سطح PH سطح پوست می شود. مصرف اسید کلروژنیک به مدت هشت هفته باعث بهبود هیدراتاسیون پوست نیز شد.
اینها مزایای اصلی دانه های قهوه سبز است. چند مزیت دیگر نیز وجود دارد – اگرچه پشتیبانی پزشکی کافی برای آنها وجود ندارد. از این رو ، ما پیشنهاد می کنیم قبل از استفاده از دانه های قهوه سبز برای مزایای ذکر شده در زیر ، با پزشک خود صحبت کنید.

ممکن است به تقویت تمرکز و خلق و خو کمک کند

دانه های قهوه سبز حاوی مقداری کافئین هستند. منابع نشان می دهند که به طور کلی ، کافئین می تواند با تقویت روحیه ، توجه ، حافظه و هوشیاری ، سلامت روان را بهبود بخشد.
خواص قهوه تلخ ، خواص قهوه
ما تحقیق نداریم که کافئین موجود در دانه های قهوه سبز ممکن است اثرات مشابهی داشته باشد زیرا محتوای آن در مقایسه با قهوه معمولی نسبتاً کم است.
همچنین ، برخی از افراد ممکن است واکنش متفاوتی به کافئین نشان دهند. اگر قبلاً با کافئین مشکل داشتید ، لطفاً قبل از استفاده از دانه های قهوه سبز با پزشک خود مشورت کنید.
یک مطالعه وجود دارد که نشان می دهد خواص قهوه می تواند اثرات محافظت عصبی در بیماران مبتلا به آلزایمر داشته باشد. با این حال ، تحقیقات بیشتری در این زمینه لازم است.
ممکن است سطح انرژی را افزایش دهد.
این امر دوباره به کافئین کم موجود در دانه های قهوه سبز مربوط می شود. مشخص شده است که کافئین باعث افزایش سطح انرژی و حتی بهبود عملکرد ورزشی می شود.
اما ما هنوز نمی دانیم که دانه های قهوه سبز در افزایش سطح انرژی شما چقدر مؤثر هستند.

خواص قهوه سبز برای درمان آلزایمر

محققان دریافتند که مصرف زیاد قهوه می تواند کاهش توانایی های ذهنی “آلزایمر” را کاهش دهد. این ناحیه از مغز به ویژه برای برنامه ریزی، خودکنترلی و توجه اهمیت دارد. کاهش این توانایی ها اغلب با مرحله مقدماتی زوال عقل آلزایمر همراه است. علاوه بر این، نوشیدن قهوه تشکیل پلاک‌های بتا آمیلوئید را کند می‌کند که مشکوک به نقش مهمی در ایجاد آلزایمر هستند.

با این حال، هنوز مشخص نیست که چه مقدار قهوه باید در روز بنوشد تا تأثیر مثبتی بر عملکرد حافظه داشته باشد. به گفته محققان، هرکسی که فقط یک فنجان در روز نوشیدند، قطعا می‌تواند فنجان دوم را بنوشد: با یک فنجان اضافی، خطر ابتلا به اختلالات ذهنی پس از 18 ماه هشت درصد کاهش می‌یابد.

کافئین تنها مسئول تأثیر مثبت آن نیست.

بر اساس این مطالعه، محققان استرالیایی امیدوارند دستورالعمل هایی برای افراد میانسال در مورد چگونگی کاهش عملکرد حافظه ایجاد کنند. دانشمندان خوشبین هستند که این موارد می تواند شامل موارد ساده ای مانند افزایش مصرف قهوه نیز باشد. در مطالعات بیشتر، آنها اکنون می‌خواهند بفهمند کدام اجزای دانه قهوه باعث تأثیر مثبت می‌شوند. آزمایش‌ها روی حیوانات نشان داد که احتمالاً کافئین تنها مسئول این نیست. مواد دیگری مانند کافسترول و کاهوئول نیز اثرات مثبتی بر عملکرد مغز نشان داده اند و اینها نیز در قهوه بدون کافئین یافت می شوند.

اینها دلایل مهمی است که باید دانه های قهوه سبز را در برنامه روزانه خود بگنجانید. اما صبر کنید – چگونه این کار را انجام می دهید؟ قبل از اینکه بخواهید قهوه ایده آل خود را تهیه کنید حتما باید از دانه قهوه مناسبی برای قهوه خود استفاده کرده باشید. دانه هایی که در فروشگاه های معتبر یافت می شود، معمولا بعد از رست ، آسیاب ، بسته بندی زمان زیادی در فروشگاه ها می ماند که باعث بی کیفیتی دانه قهوه می شود. اما تمامی موارد شاید به تنهایی نتوانند خواص قهوه را از بین ببرند ولی باعث از بین بردن طعم واقعی قهوه می شود. با توجه به مواردی که ذکر شد به راحتی می توانید خرید قهوه را به صورت آنلاین ثبت نموده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. وب سایت اسپرسو میکر بعد از ثبت سفارش‌ها مراحل رست ، آسیاب و بسته بندی را انجام می دهد.

طرز تهیه قهوه سبز

تهیه قهوه سبز بسیار ساده است. برای بهترین نتیجه از دانه های قهوه سبز (به جای پودر) استفاده کنید.
10 گرم (1 قاشق غذاخوری) لوبیا را به یک قابلمه اضافه کنید (حتماً آنها را قبل از آبکشی کنید) و به اجاق گاز منتقل کنید.
دو فنجان آب اضافه کنید و آن را بجوشانید.
به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​تا زیاد بپزید.
عصاره را در یک کاسه صاف کنید (با استفاده از الک ریز مش). آبکش لوبیا را فیلتر می کند. می توانید آن را در یک کیسه قابل جمع شدن در یخچال نگهداری کنید. دوباره استفاده کنید.
در عرض یک هفته آنها را نادیده بگیرید.
از خواص قهوه سبز خود لذت ببرید!
شما همچنین می توانید کپسول های قهوه سبز را خریداری کنید (بسته خود را اینجا انتخاب کنید). هر کپسول قهوه سبز می تواند حاوی 20 تا 50 میلی گرم کافئین باشد – اگرچه دوز مصرفی ممکن است براساس مارک متفاوت باشد. حداکثر 400 میلی گرم کافئین می تواند برای بیشتر افراد بی خطر باشد – مطمئن باشید که مقدار زیادی کافئین دریافت نمی کنید.
اگر از دانه های قهوه سبز استفاده می کنید ، محتوای کافئین موجود در بسته بندی را بررسی کنید. دوز را در نظر بگیرید.
خواص قهوه اسپرسو با شیر ، خواص قهوه برای مو
خوب ، کار ما تمام شد؟ خوب ، هنوز نه اگرچه دانه های قهوه سبز می توانند انتخاب سالمی باشند ، اما باید نکاتی را بخاطر بسپارید.

عوارض جانبی دانه های قهوه سبز چیست؟

مشکلات دوران بارداری و شیردهی

اطلاعات قابل اعتماد کافی در این زمینه در دسترس نیست. از این رو ، در سمت امن بمانید و از استفاده خودداری کنید.

سطح هموسیستئین غیر طبیعی بالا

مطالعات نشان می دهد که مصرف بیش از حد کلروژنیک اسید می تواند سطح هموسیستئین را در خون افزایش دهد . اگرچه تحقیقات بیشتری لازم است ، سطح بالای هموسیستئین ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد.

مشکلات کافئین اضافی

اگرچه قهوه سبز به مقدار کم یافت می شود ، اما حاوی کافئین است. مصرف زیاد کافئین می تواند شرایط خاصی ایجاد کند یا حتی آنها را بدتر کند. این اختلالات شامل اضطراب ، خونریزی ، اسهال ، فشار خون بالا ، سندرم روده تحریک پذیر و پوکی استخوان است.
دانه های قهوه سبز اغلب به عنوان مکمل های کاهش وزن به بازار عرضه می شوند. آنها برخی از مزایای کاهش وزن دارند اما فقط در صورتی کار می کنند که به جنبه های دیگر سلامتی خود اهمیت دهید – داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم. قهوه سبز دارای مزایای دیگری است که باعث می شود آن را امتحان کنید – حداقل یک بار.

روی خواص ریزمغذی های موجود در قهوه تمرکز کنید

برخلاف تصور رایج، فواید یک فنجان قهوه تنها به وجود کافئین محدود نمی شود. در مقابل، قهوه حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها و مواد فعال زیستی است. از جمله این ریز مغذی ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
منیزیم : قهوه اسپرسو منبع عالی منیزیم برای زنان و منبع خوبی برای مردان است (نیاز به منیزیم مردان بیشتر از زنان است). منیزیم در رشد استخوان ها، ساخت پروتئین ها، فعالیت های آنزیمی، انقباض ماهیچه ها، سلامت دندان ها و عملکرد سیستم ایمنی شرکت می کند.
خواص قهوه
ویتامین B3 : قهوه اسپرسو منبع عالی ویتامین B3 است. ویتامین B3 که نیاسین نیز نامیده می‌شود، در بسیاری از واکنش‌های متابولیک شرکت می‌کند و به ویژه در تولید انرژی از کربوهیدرات‌ها، لیپیدها، پروتئین‌ها و الکلی که مصرف می‌کنیم، کمک می‌کند. همچنین در فرآیند تشکیل DNA همکاری می کند و اجازه رشد و تکامل طبیعی را می دهد.
ویتامین B2 : قهوه دم کرده و قهوه اسپرسو منابع خوبی از ویتامین B2 برای زنان و منابع خوبی برای مردان هستند (نیاز مردان به ویتامین B2 بیشتر از زنان است). مانند ویتامین B1 در متابولیسم انرژی تمام سلول ها نقش دارد. علاوه بر این، به رشد و ترمیم بافت ها، تولید هورمون ها و تشکیل گلبول های قرمز کمک می کند.
مس : قهوه اسپرسو منبع مس است. مس به عنوان ترکیبی از چندین آنزیم، برای تشکیل هموگلوبین و کلاژن (پروتئینی که در ساختار و ترمیم بافت ها استفاده می شود) ضروری است.
اسید پانتوتنیک : قهوه دم کرده منبع پانتوتنیک اسید است. اسید پانتوتنیک که ویتامین B5 نیز نامیده می‌شود، بخشی از یک کوآنزیم کلیدی است که به بدن اجازه می‌دهد تا انرژی حاصل از مصرف غذا را به درستی مصرف کند. همچنین در چندین مرحله از تولید هورمون های استروئیدی، انتقال دهنده های عصبی و هموگلوبین شرکت می کند.
ترکیبات زیست فعال: قهوه حاوی بیش از دوازده ترکیب فعال زیستی است که بیشتر آنها در طول فرآیند برشته کردن (برشته کردن) دانه ها تشکیل می شوند. سه مورد از آنها در غلظت های بالا در آنجا یافت می شوند و از نظر فیزیولوژیکی مهم هستند. اینها کافئین، الکل های دی ترپن و ترکیبات فنلی هستند که به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی خود شناخته شده اند.
کافئین. این ترکیب تا کنون بهترین ترکیبی است که تاکنون در قهوه مشخص شده است. در ایالات متحده تخمین زده می شود که 75 درصد کافئین مصرفی از قهوه حاصل می شود.
در کانادا این مقدار 60 درصد برآورد شده است. بقیه از چای، شکلات، نوشیدنی های انرژی زا و غیره می آید. با این حال، محتوای کافئین قهوه بسته به نوع دانه، روش برشته کردن و روش تهیه قهوه متفاوت است (برای جزئیات بیشتر، به برگه کافئین ما مراجعه کنید). کافئین در درجه اول برای اثرات محرک آن شناخته شده است.
در بزرگسالان سالم، مقدار کم آن می تواند هوشیاری و تمرکز را افزایش دهد. با این حال، در افراد دیگر، می تواند منجر به اثرات بیولوژیکی نامطلوب مانند بی خوابی، سردرد، تحریک پذیری و عصبی شود.
خواص قهوه
الکل های دی ترپن : دانه قهوه به طور طبیعی حاوی مقادیر قابل توجهی از الکل های دی ترپن، از جمله کافستول و کاهوول است. این ترکیبات موجود در روغن دانه های قهوه در تماس با آب داغ آزاد می شوند. سطح کلسترول را بالا می بردند. بسته به طرز تهیه، قهوه حاوی کم و بیش دی ترپن خواهد بود.
به عنوان مثال، قهوه جوشانده حاوی 1.2 تا 18 میلی گرم کافستول و کاهوول در هر 100 میلی لیتر است در حالی که قهوه اسپرسو حاوی 0.2 تا 4.5 میلی گرم است. از طرف دیگر، قهوه فیلتر عملاً حاوی هیچ (از 0 میلی گرم تا 0.1 میلی گرم) نیست.
آنتی اکسیدان ها: قهوه حاوی چندین ترکیب آنتی اکسیدانی است. با توجه به دفعات مصرف آن، می تواند به میزان قابل توجهی به ظرفیت آنتی اکسیدانی رژیم غذایی کمک کند. در این راستا، یک مطالعه نروژی نشان می دهد که قهوه غذایی در رژیم غذایی است که بیشترین سهم را در دریافت کل آنتی اکسیدان در این جمعیت دارد.
یک مطالعه نشان داده است که ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما پس از مصرف یک فنجان قهوه فیلتر (200 میلی لیتر) به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
این نشان می دهد که قهوه به دلیل قدرت آنتی اکسیدانی خود احتمالاً اثر پیشگیرانه خود را بر روی برخی بیماری ها اعمال می کند. از جمله ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در قهوه، ترکیبات فنلی، از جمله برخی از مواد فرار تولید شده در هنگام برشته کردن قهوه است.
خواص قهوه
ترکیبات فنلی : قهوه حاوی مقادیر زیادی اسید فنولیک از جمله اسیدهای کافئیک و کلروژنیک است. یک فنجان 200 میلی لیتری قهوه 70 تا 350 میلی گرم فنولیک اسید را تامین می کند. برای مقایسه، زغال اخته، گیلاس، آلو، سیب و کیوی که غنی‌ترین میوه‌ها از خانواده‌های قهوه از نظر اسیدهای فنولیک هستند، حاوی 10 تا 230 میلی‌گرم در هر وعده 100 گرم تا 200 گرم هستند. چندین محقق معتقدند که اسیدهای کافئیک و کلروژنیک تا حد زیادی مسئول اثر آنتی اکسیدانی قهوه هستند.
لیگنان ها: در نهایت، قهوه حاوی مقادیر قابل توجهی لیگنان، ترکیبات فنلی است که در گیاهان بسیار رایج است. لیگنان ها توسط باکتری های روده به انترولیگنان تبدیل می شوند و سپس وارد جریان خون می شوند. لیگنان ها به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و در انسان با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطان ها مرتبط هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *