طبع قهوه کاملا سرد و خشکه !! ( هر آنچه در مورد خواص و مضرات و طبع انواع قهوه باید بدانید )


سوال : طبع قهوه گرمه یا سرده ؟  خیلی ساده و مختصر بگم که طبق مطالعات پیاپی تو آزمایشگاه و کارگاه های عملی خارج و داخل کشور، مشخص شد که طبع قهوه کاملا سرد و خشکه .

طبع قهوه عربیکا / طبع نسکافه / طبع قهوه ترک / طبع قهوه سبز / طبع اسپرسو


درباره طبع قهوه + خواص و مضرات + مصلح قهوه

قهوه به خاطر مقدار خیلییی زیاد آنتی اکسیدان و مواد مغذی که داره ، برای بدن خیلی مفــــیـــــده و جزء نوشیدنی های محبوب و خاص نه تنها ایران ، بلکه جهانه . طبع قهوه سرده و رطوبت رو خشک میکنه و برای افراد سرد مزاج این نوشیدنی قطعا دلچسبه اما پیشنهاد میشه این افراد قهوه را به همراه مصلح ان سرو کنند . زعفران (  زعفرون :))  ) بهترین گزینه برای انجام این کاره چرا که شما وقتی قهوه خودتونو دم می کنید ، اگر موقع دم کردن از زعفرون استفاده کنید ، کاملا متوجه عطر و طعم خوب بی نظیر این گیاه خفن میشید . پس زعفران برای افراد سرد مزاج گزینه ی خوبی برای دم کردن هنگام قهوه است .

طبع قهوه زعفران

گیاه زعفران

هر آنچه که باید درباره آنتی اکسیدان ( Antioxidant ) قهوه بدونی رو اینجا من بهت میگم . حالا بریم ببینیم نقش آنتی اکسیدان تو بدن ما چیه دقیقا و چیکار میکنه که اینقدر مهمه ؟!!!


خواص درمانی طبع قهوه و نقش مفید آنتی اکسیدان در بدن

قبل از هر چیزی بگم که نوشیدن درست قهوه ، میتونه بدن رو در برابر خطر مبتلا به بیماری های کبد ؛ آلزایمر و دیابت نوع 2 مقاوم کنه . از خواص درمانی دیگه قهوه ، وجود منابع قدرتمند آنتی اکسیدان هستش . حالا واقعا نقش آنتی اکسیدان در بدن انسان چیست ؟

خواص درمانی طبع قهوه

 

رادیکال های آزاد ( Free Radicals )

شما اول باید بدونید که بدن شما همیشه تحت حمله رادیکال های آزاد قرار میگیره که میتونه به مولکول های خیلی مهم پروتئین و DNA شما آسیب بزنه البته شما که بزرگواری داداش .

با مطالعات زیاد دانشمندا این رو ثابت کردن که تجمع زیاد اکسیژن و محصولات واکنش نیتروژن در بدن از جمله رادیکال های آزاد از جمله آنیون سوپر اکسید ، رادیکال هیدروکسیل ، رادیکال هیدروپراکسیل ؛ دلیل اصلی تغییر پاتالوژیک توی بدن انسانه که باعث  پیری زودرس و بیماری های مختلفه .

طبع قهوه

خواص طبع قهوه و اثر آنتی اکسیدان ( Antioxidant ) بر رادیکال آزاد

به طور کلی آنتی اکسیدان موجود در قهوه باعث تضعیف فعالیت رادیکال های آزاد در بدن میشه که این خودش باعث کم شدن خطر پیری زودرس میشه و بدن مارو در برابر بیماری های ناشی از استرس اکسیداتیو ( Oxidative Stress ) مثل سرطان محافظت میکنه . مواد مغذی موجود تو قهوه باعث میشه از خطر مبتلا به بیماری های متعدد جلوگیری میکند .

البته آنتی اکسیدان جز قهوه تو خیلی چیزا هست مثل تمشک و شاتوت و زالزالک و زغال‌اخته و گشنیز وووو

منابع آنتی اکسیدان طبع قهوه


اثرات طبع قهوه و خواص درمانی آن

  • با قهوه طول عمر بیشتری دارید : اثرات طبع قهوه در انسان باعث طول عمر زیاد انسان می شود و از بیماری های زیادی مانند بیماری های عروقی وقلبی ، دیابت و بیماری های کلیوی ، بیماری های کبدی و سکته جلوگیری میکند .این مطالعه نشان می دهد که قهوه شما را در برابر بیماری دیابت نوع 2 ، محافظت می کند.
  • دچار نارسایی قلبی نمی شوید : اگر هر روز یک یا دو فنجان قهوه میخورید باید بدونید که قهوه برای پمپاژ خون در قلب های ضعیف بسیار مفید است و با مصرف قهوه شما در برابر نارسایی قلبی محفوظ هستید .
  • محافظت در برابر خطر ابتلا به بیماری پارکینسون : طبع قهوه و کافئین موجود در آن نه تنها برای جلوگیری از بیماری پارکینسون مفید است ؛ بلکه باعث می شود افرادی که با این بیماری دست و پنجه نرم میکنند ، خیلی بهتر از قبل بتوانند حرکات خود را کنترل کنند .
  • جگر شما درد نکنه : تحقیقات نشون داده که افرادی که دائم قهوه مصرف می کنند ، از آنزیم های کبدی برخوردارند که باعث جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری های کبدی می شود .
  • DNA شما خیـــــــلی قوی میشه : قهوه دارک رست با کافئین بالا باعث کاهش شکستگی های ساختمان DNA شما میشود که خیلی طبیعی اتفاق میفته اما اگر سلول ها بافت رو ترمیم نکنند باعث ابتلا به سرطان میشوید .
  • خطر ابتلا به سرطان روده یزرگ صفر می شود : تحقیقات نشون داده که از هر 23 زن یک زن مبتلا به سرطان روده بزرگ است . جالبه بدونید کسانی که قهوه مصرف می کنند 26 درصد کمتر دچار سرطان روده بزرگ می شوند.
  • خداحافظ آلزایمر : داداشا طبع قهوه و کافئین باعث میشه که از بیماری آلزایمر تا حد بالایی جلوگیری کنه . خیـــــــــــــــلی خوبه
قهوه سبز چیست ؟ " خطرات احتمالی و عوارض جانبی "

طبع قهوه

برای سفارش انواع قهوه با کیفیت به فروشگاه آنلاین espressomaker مراجعه کنید .


طبع قهوه ترک

طبع قهوه در انواع مختلف آن تغییر آنچنانی ندارد و قهوه در انواع آن سرد و خشکه . اما پروسه دم آوری قهوه ترک در نقش طبع قهوه ترک در بدن ، متفاوته . یعنی چی ؟

انواع قهوه موقع سرو ، چه دمی چه بر پایه اسپرسو ، تنها چیزی که در فنجان باقی مانده و آماده سرو است ؛ عصاره قهوه بدون وجود دانه های ریز قهوه است اما در قهوه ترک تفاوتی در سرو قهوه دیده می شود . برای دم آوری قهوه ترک شما باید اندازه آسیاب را در پایین درجه در نظر بگیرید و قهوه آسیاب شده به شکل پودر آماده برای دم آوری قهوه ترک است . تنها قهوه ای که شما آن را با دانه های آسیاب شده قهوه میل می کنید ، قهوه ترک است .و این خود به نوعی می تواند نقش طبع قهوه را در بدن ، بیشتر کند چرا که شما همراه با عصاره قهوه ، دانه های آسیاب شده قهوه را میل می کنید .

خلاصه : طبع قهوه ترک سرد است . به دلیل نوع سرو قهوه ترک و میل کردن دانه های ریز آسیاب شده در قهوه ترک ، طبع قهوه ترک میتواند اثر بیشتری به نسبت باقی قهوه ها داشته باشد .

طبع قهوه ترک

قهوه ترک ( Turkish coffee )


طبع قهوه سبز خواص درمانی فوق العاده

قهوه سبز ( Green bean ) به اصطلاح قهوه خام است که با پروسه ی خاصی از میوه و گیلاس خود ( cascara ) جدا می شود . قهوه سبز طبعی سرد دارد به طور کلی و دانه قهوه سبز بعد از برشته کاری ، تمام خصوصیات خود را حفظ می کند . قهوه خام ، برای سرو بسیار حاوی خواص درمانی بالاست . پیشنهاد میشه برای درمان بیماری بیشتر راجع بهش اطلاعات کسب کنید .

خواص قهوه سبز

قهوه سبز ( green bean )

طبع قهوه سبز

میوه قهوه / کاسکارا  ( cascara )

آرد قهوه Coffee flour ) یکی از محصولات میوه قهوه است . بعد از جداسازی قهوه از میوه یا گیلاس خود ، میوه رو زیر نور خورشید خشک می کنند و اون رو  به شکل پودر تبدیل می کنند . که این محصول در برخی نوشیدنی ها استفاده و ترکیب میشه و خب خواص درمانی بسیاری داره . اما هیچ عطر و طعمی از قهوه با خودش به یدک نمی کشه .

آرد قهوه

  • به دلیل محدودیت واردات قهوه های برشته شده ، حالا تهیه قهوه سبز نسبت به قبل خیلی راحت تر شده و شما می تونید به آسونی قهوه سبز خودتون رو  از فروشگاه آنلاین و بزرگ اسپرسو میکر تهیه کنید .

طبع نسکافه

نسکافه ( nescafe ) یکی از زیر شاخه های بزرگ برند نستله ( nestle ) می باشد که نسکافه ، بخش تولید قهوه فوری با انواع مختلف است . به عنوان مثال قهوه فوری گلد و قهوه فوری کلاسیک 2 نوع از انواع نسکافه می باشد.

قهوه فوری نسکافه با انواع مختلفی ساخت و پرداخت می شود که محبوبیت زیادی بین اقشار مردم دارد . طبع نسکافه مانند بقیه قهوه ها سرد است. باید بدانید که تمام قهوه فوری ها ، از دانه روبوستا تشکیل شده که از کافئین بیشتری برخوردار است. طبع نسکافه مانند طبع قهوه ترک میتواند نقش مستقیم در مزاج داشته باشد.

اسپرسو دبل با اسپرسو ریسترتو چه تفاوتی دارد؟

دلیل آن میل کردن دانه های آسیاب شده و ترکیب شده با آب است. شما هنگام سرو نسکافه یا قهوه فوری باید آن را با آب ترکیب کنید. با این کار دانه های آسیاب شده قهوه نسکافه همراه عصاره در فنجان شما قرار می گیرد که همین می تواند نقش طبع نسکافه را در بدن بیشتر کند

خلاصه : طبع نسکافه همانند طبع قهوه ترک ، سرد است . به دلیل وجود پودر قهوه در نسکافه ، طبع نسکافه می تواند تاثیر مستقیم و بیشتری داشته باشد .

طبع نسکافه

نسکافه ( Nescafe )


ترکیبات قهوه آسیاب شده 

سرانجام ، ترکیبات عطر و طعم فرار و غیر فرار از قهوه آسیاب شده استخراج می شوند و در نوشیدنی نهایی قهوه پخش می شوند . در این فرآیند ، کاهش اندازه دانه های بو داده با خرد کردن ، پیش شرط استخراج و کنترل پراکندگی ترکیبات شیمیایی در نوشیدنی قهوه است.

آسیاب کردن فرآیند تجزیه قهوه بو داده به ذرات یا قطعات کوچکتر است. تشکیل ذرات کوچک ، با سطح ذرات بزرگ ، برای آزادسازی سریع دی اکسید کربن ، کاهش فاصله انتشار مواد محلول در هنگام استخراج و بهبود انتقال مواد کلوئیدی به فاز مایع ضروری است.

 

طبع قهوه سرد و گرم

از آنجا که مواد شیمیایی با خواص ارگانولپتیک یک نوشیدنی قهوه مرتبط هستند ، مطالعات اخیر بر ارزیابی اثرات بسیاری از متغیرها در کل زنجیره تولید متمرکز شده است.

در ادبیات ، بیشترین روشهای استخراج گرم مورد مطالعه ، روشهای قهوه اسپرسو و فیلتر است. مطالعات برای ارزیابی اثر ترکیب محصول (به عنوان مثال ، نوع گیاه لوبیا ، فرآیند های پس از برداشت ، و درجه تفت دادن) و متغیرهای فرآیند تخمیر (زمان استخراج ، سرعت جریان ، دما ، توزیع اندازه ذرات و فشار آب) بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و پروفیل های حسی انجام شد.

انواع روش های دم آوری ( طبع قهوه )

چندین روش دم آوری طبع قهوه پدید آمده است و بیشتر آنها از آب با دمای بالا (نزدیک به نقطه جوش) و زمان کوتاه بیش از 5 دقیقه استفاده می کنند.

با این حال ، در سال های اخیر ، یک روش جدید در بازار محبوبیت یافته است – روش استخراج سرد. دم آوری سرد در دمای اتاق (20 تا 25 درجه سانتیگراد یا سردتر) برای مدت طولانی تری نسبت به روش های دم آوری گرم داغ انجام می شود ، دوره های پخت معمول از 8 تا 24 ساعت متغیر است. قهوه سرد را می توان با تقطیر تهیه کرد.

طبع قهوه سرد است یا گرم ، طبع قهوه سبز

غوطه وری مستقیم یا غیرمستقیم یا روش مطبوعات فرانسه 10.

دمای پایین و مدت تماس طولانی ترین نوشیدنی قهوه را با ویژگی های مختلف فیزیکی ، شیمیایی و حسی تولید می کند. این پارامترها بر سرعت استخراج و روش ترکیبات شیمیایی موجود در قهوه بو داده تأثیر می گذارند. ترکیبات شیمیایی موجود در قهوه خصوصیات شیمیایی مختلفی را نشان می دهد (مانند قطبیت و حلالیت). بنابراین ، آنها سینتیک استخراج متفاوتی دارند.

به طور کلی ، درجه حرارت بالاتر باعث افزایش حلالیت می شود و بر فشار بخار اشباع شده ترکیبات معطر تأثیر می گذارد. دمای بالاتر منجر به تبخیر بیشتر ترکیبات آلی فرار (VOC) و در نتیجه آزاد سازی بالاتر این ترکیبات می شود.

در استخراج سرما در دمای اتاق ، فولر و Rao17 خاطرنشان کردند که غلظت های 3-کلروژنیک اسید (3-CGA) و کافئین در 180 دقیقه اول قبل از کاهش سرعت و رسیدن به تعادل در حدود 400 دقیقه برای درجات مختلف پخت و آسیاب 17 به سرعت افزایش می یابد. ( طبع قهوه )