قهوه ترک از دانه های عربیکا گرفته شده و از آسیاب بسیار ریز تشکیل شده است و به دلیل طعم قوی و روش های ویژه تهیه و سرویس دهی در سراسر جهان مشهور شده است. اما در داستان قهوه ترک جدای از طعم خوشمزه آن چیزهای زیادی وجود دارد ، بنابراین بیایید نگاهی به همه واقعیت ها بیندازیم.

تاریخچه قهوه ترک

قهوه برای اولین بار در سال 1555 توسط دو تاجر سوری به استانبول آورده شد و در اواسط قرن هفدهم ، این ماده به بخشی اساسی از مراسم مجلل دربار عثمانی تبدیل شد. قهوه به طور تشریفاتی توسط سازندگان قهوه برای سلطان پذیرایی می شد و این رسم قهوه نیز تا حدی در آداب و رسوم ازدواج نقش داشت که زنان حرمسرا آموزش های گسترده ای در زمینه تهیه نوشیدنی بی نقص می دیدند. به همین ترتیب ، شوهران احتمالی زن را با توجه به مهارت های قهوه ساز ترکی قضاوت می کنند. حتی امروز که خانواده همسر آینده از پدر و مادر دختر خواستگاری می کنند ، قهوه ترک توسط عروس سرو می شود.

 

 

کافه های معروف

نزدیک به پنج قرن پیش کافه ها اولین بار در منطقه Tahtakale در Eminönü افتتاح شدند و قهوه خانه ها منبع اصلی زندگی اجتماعی مردان شدند. این مکان همچنین مکان اصلی برای انتشار فرهنگ شفاهی امپراتوری عثمانی و مکانهایی بود که ادبیات عامیانه در آن به نمایش گذاشته می شود (مانند نمایش های سایه کاراکوز و هاچیوات). امروزه قهوه خانه ها هنوز محلی هستند که مردان برای معاشرت ، گفتگو در مورد سیاست و بازی تخته نرد روی فنجان های چای و قهوه دور هم جمع می شوند.

کاپوچینو چیست ؟ طرز تهیه کاپوچینوی اصولی | مرجع تخصصى |

طرز تهیه قهوه ترک

قهوه ترک در یک ظرف مخصوص کوچک با دسته ای بلند که به طور سنتی از مس ساخته می شود ، تهیه می شود. برای تهیه یک فنجان قهوه ترک ، یک فنجان آب (به اندازه یک فنجان قهوه) را با دو قاشق چای خوری قهوه مخلوط کنید. از آنجایی که بعد از پختن قهوه ، شکر هرگز اضافه نمی شود ، باید شکر را به کنجد اضافه کنید (دو حبه قند برای شیرینی زیاد ، یکی برای شیرینی متوسط ​​و هیچ کس تلخ را دوست ندارد). بعد از جوش آمدن قهوه ، بگذارید کف آن بلند شود و قبل از اینکه ریخته شود ، آن را از روی حرارت بردارید ، این اطمینان می دهد که قهوه شما کف زیادی دارد. به طور سنتی ، قهوه ترک بدون کف به سادگی قابل قبول نیست. پذیرایی قهوه با یک فنجان آب (و یک چیز شیرین ، ترجیحاً غذای ترکی) نیز بخشی از این مراسم است.

 

قهوه ترک

براي سفارش انواع قهوه ترك با كيفيت و مرغوب به فروشگاه بزرگ آنلاين espresso maker مراجعه كنيد .

تهیه ویژه قهوه ترک ، تکنیک های دم آوری و فرهنگ غنی اجتماعی باعث شده است که این لیف در سال 2013 در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو قرار گیرد. این سنت خود نیز به عنوان نمادی از مهمان نوازی و دوستی شناخته شده است ، محلی ها در کافه ها گرد هم می آیند و در مورد قهوه صحبت می کنند ، یا به عنوان حرکتی خوشامد گویی قهوه را به بازدید کنندگان ارائه می دهند. اهمیت نوشیدنی در موقعیت های اجتماعی نیز با قهوه ای که در تعطیلات و مراسم نامزدی سرو می شد ، عامل مهمی در نوشتن او بود.

خواص قهوه سبز " دانه های قهوه سبز چیست؟ "

خرید یا نوشیدن قهـوه ترک

معروف ترین تأمین کننده قهوه ترک در ترکیه Kurukahveci Mehmet Efendi است که محصولات آن را می توان در هر سوپرمارکت یا فروشگاه گل سرسبد در Eminönü یافت که قهوه به صورت روزانه تازه خرد می شود. نوری توپلار (همچنین در Eminönü و از سال 1890 افتتاح شده است) یکی دیگر از گزینه های عالی و توصیه های اندکی است. اگر کسی را برای تهیه و سرو قهوه ترجیح می دهید ، برای تهیه قهوه ترک عالی و عالی که به طور سنتی تهیه شده است ، در گرند بازار به منداباتماز در Taksim یا Ethem Tezçakar (که فقط از قهوه Nuri Toplar استفاده می کند) مراجعه کنید.

 

قهوه ترک جذوه ايبريک

قهوه و ثروت ترکی آشکار شد

خواندن فال در یک فنجان قهوه ترک یک روش بسیار معروف در ترکیه است ، جایی که اشکال باقی مانده از قهوه بیانگر گذشته و آینده فرد نوشیدنی است. بعد از اتمام نوشیدن قهوه خواهید فهمید ، زیرا یک لایه ضخیم از قهوه آسیاب شده در پایین آن ظاهر می شود. وقتی این اتفاق افتاد ، لیوان را با نعلبکی ببندید ، آرزو کنید و آن را برگردانید. پس از خنک شدن فنجان ، اشکالی که در کنار لیوان به جا می گذارد ، معمولاً روی Falcı (فالگیر) خوانده می شود و بسیاری از آنها را می توان در سراسر شهر یافت (بعضی از آنها از دیگران بهتر هستند).

منبع سایت : theculturetrip