فهرست مطالب
رست قهوه چیست؟
فرایندی که از طریق آن دانه های قهوه سبز به دانه های بو داده ای که برای دم قهوه استفاده می شود تبدیل می شود ، رست قهوه تعريف ميشود . هنگام تفت دادن قهوه ، سعی دارید با استفاده دقیق از گرما و مشاهده دقیق ، قهوه را به یک درجه حرارت داخلی خاص یا سطح “رشد” برسانید.
در حین رست قهوه نه تنها قندها را کاراملی می کند و قهوه را قهوه ای می کند ، بلکه تغییرات شیمیایی و فیزیکی دیگری را نیز کاتالیز می کند که اگر به درستی اجرا شوند محصولی آشنا و شگفت آور ایجاد می کنند. اساساً ، بو دادن استفاده از انواع مختلف گرما برای ایجاد تغییرات شیمیایی و فیزیکی در قهوه سبز است.
سه نوع انتقال حرارت اساسی وجود دارد: رسانایی (contact heat) – مثل اینکه از ماهی تابه همرفت (hot air) بدست می آورید – مانند سشوار یا پاپ کورن تابش (radiation) – مانند گرمای منتقل شده از فضا از خورشید ماشین آلات در Counter Culture از هر سه وسیله انتقال گرما در نسبت های مختلف استفاده می کنند: به عنوان مثال روراب های Probat از نظر رسانایی سنگین تر هستند در حالی که کوره های لورینگ از نظر جابجایی سنگین تر هستند. انواع رست
رست قهوه
ما در فروشگاه espresso maker سعي داريم مرغوب ترين قهوه ها با لاين هاي تخصصي و متنوع ارائه دهيم. برای ثبت سفارش آنلاین خرید قهوه می توانید در باشگاه مشتریان سایت اسپرسو میکر عضو شده و هر هفته از جوایز ارزنده آن با خبر شوید
تفت دادن قهوه هنگام رست چگونه است؟
تفت باعث تغییرات شیمیایی می شود زیرا دانه قهوه به سرعت به دمای بسیار بالایی می رسد. وقتی به اوج کمال می رسند ، سریعاً خنک می شوند تا روند را متوقف کنند. دانه های بو داده بوی قهوه می دهند و وزن کمتری دارند زیرا رطوبت از بین رفته است.دانه قهوه تا ترد است ، آماده برای آسیاب شدن و دم کشیدن هستند.
هرچند که تفت داده شوند ، باید قبل از کاهش طعم تازه ، آنها را در اسرع وقت استفاده کرد
رست قهوه عطر و طعمی را که در داخل دانه های قهوه سبز قفل شده است ، به ارمغان می آورد. دانه قهوه به صورت سبز ذخیره می شود ، حالتی که می توان بدون افت کیفیت یا طعم آن را نگه داشت. دانه قهوه سبز هیچ یک از مشخصات دانه قهوه بو داده را ندارد – ميوه آن نرم و اسفنجی است و بوی علفی می دهد.
سالها آموزش لازم است تا با توانایی “خواندن” دانه ها و تصمیم گیری با فاصله از مرحله دوم ، در پخت و پز متخصص شوید. تفاوت بین یک قهوه کاملاً بو داده و یک دسته خراب می تواند چند ثانیه باشد.
شرکت قهوه روست بر اساس یک وسواس تاسیس شد. شروع فروتنانه ما به سال 2004 با اشتیاق به کیفیت و رضایت مردمی که به آنها خدمات می دهیم باز می گردد. در طول سالها، ما بسیار رشد کردهایم، اما دانستن اینکه شما یک نوشیدنی اسپرسویی بدون عیب و نقص یا یک فنجان قهوه خوشمزه دریافت خواهید کرد، وسواس برشته است.
ما متوجه شده ایم که می توانید به هر تعداد کافی شاپ بروید. چیزی که Roast را متفاوت می کند تمرکز ما بر جزئیات است. ما تغییرات گستردهای در دستگاه اسپرسوساز خود ایجاد کردهایم تا دما، فشار نوار و پروفایل طعم ثابت را حفظ کنیم. باریستاهای ما یک برنامه آموزشی گسترده با تمرکز بر اسپرسو کامل، بافت شیر و تکنیک های دم کردن را پشت سر می گذارند. قهوه ما مطابق با استانداردهای رایج دم می شود و غذای ما تازه و به سفارش تهیه می شود.
تعهد ما به کیفیت فراتر از سنتی است و هنجارها را به چالش می کشد. برخی ممکن است آن را متعصبانه بدانند. برخی ممکن است آن را خاص بنامند. ما آن را تعهد خود می نامیم که اطمینان حاصل کنیم که نوشیدنی شما با استانداردهای بالا و بدون انطباق ساخته شده است.
رست قهوه
بیشتر فعالان برای کالاهای پخته شده ترجیحی خود ؛ نام های تخصصی دارند و استاندارد سازی صنعت بسیار کم است. این می تواند هنگام خرید منجر به سردرگمی شود ، اما به طور کلی ، پخت در یکی از چهار گروه رنگی روشن ، متوسط ، متوسط تیره و تیره قرار می گیرد.
بسیاری از مصرف کنندگان اظهار می کنند که طعم غنی و غنی کالاهای پخته شده تیرهتر ، حاکی از سطح بالاتری از کافئین است ، اما واقعیت این است که کالاهای پخته شده سبک ، در واقع غلظت کمی بیشتری دارند.
رست کامل یک انتخاب شخصی است که گاهی تحت تأثیر ترجیحات ملی یا موقعیت جغرافیایی قرار دارد. در چهار گروه رنگی ، به احتمال زیاد انواع پخته شده را پیدا خواهید کرد ، همانطور که در زیر ذکر شده است. خوب است قبل از خرید سؤال کنید. ممکن است یک دنیا تفاوت بین دانه هاي قهوه وجود داشته باشد
رست قهوه و لايت رست (Light Roast)
رنگ قهوه ای روشن ، این برشته معمولاً برای انواع نرم قهوه ترجیح داده می شود. روی سطح این دانه ها روغنی وجود نخواهد داشت ، زیرا آنها به اندازه کافی پخته نشده اند تا روغن ها بتوانند به سطح آن نفوذ کنند.
- Light City
- Half City
- Cinnamon
رست های سبک برای کمترین زمان برشته می شوند. دانه های قهوه کمی برشته شده معمولاً به دمای داخلی 356 درجه فارنهایت تا 401 درجه فارنهایت می رسند، درست پس از وقوع اولین ترک. روی این دانه ها روغن وجود ندارد زیرا در دمای کافی بالا برشته نشده اند.
هر چه یک دانه قهوه طولانیتر برشته شود، حرارت بیشتر کافئین و اسیدیته آن را خارج میکند. این بدان معناست که رست های سبک دارای بیشترین کافئین (از نظر حجم) و اسیدیته هستند. دانه های سبک می توانند مشخصات طعم متفاوتی داشته باشند زیرا فرآیند برشته شدن کوتاه شده از ایجاد برخی تغییرات شیمیایی در داخل دانه جلوگیری می کند.
طعم منشأ لوبیا در برشتههای سبک بیشتر قابل تشخیص است، زیرا طعمهای حاصل از فرآیند برشته کردن اغلب برجسته نیستند. اسیدیته در کباب های سبک اغلب با رنگ مرکباتی یا لیمویی همراه است که برخی افراد آن را برای کام خوشایند میدانند.
مديوم رست (Medium Roasts)
این کباب به رنگ قهوه ای متوسط با طعم قوی تر و سطح غیر چرب است. اغلب به آن رست آمریکایی می گویند زیرا معمولاً در ایالات متحده ترجیح داده می شود
- City
- American
- Breakfast
قهوه برشته شده متوسط به دمای داخلی 410 درجه فارنهایت تا 428 درجه فارنهایت می رسد. این بعد از ترک اول و درست قبل از وقوع کرک دوم است. بدن آنها کمی بیشتر از کباب سبک و اسیدیته کمتری است.
برشته های متوسط همان چیزی است که یک مصرف کننده قهوه معمولی آمریکایی به آن عادت دارد. این سوخاری ها دارای طعم های متعادلی هستند. اسیدیته و بدن یک دانه متوسط می تواند متفاوت باشد اما معمولاً در وسط قرار دارد.
رست قهوه و مديوم دارك رست (Medium Dark Roasts)
این کباب ، رنگ غنی و تیره ، مقداری روغن در سطح و با کمی طعم تلخ و شیرین دارد.
- Full City
دانه های بو داده شده تا تیره متوسط به دمای داخلی 437 درجه فارنهایت تا 446 درجه فارنهایت می رسند. این در طول یا درست بعد از کرک دوم است. این دانه نیز شروع به نشان دادن روغن روی سطح دانه می کند زیرا دما به اندازه کافی بالا است.
این دانه ها طعم غنیتر، کاملتر، بدن بیشتر و اسیدیته کمتری دارند. روست وین و رست کامل شهر نمونههایی از ترکیب قهوه بو داده با تیره متوسط هستند.
دارك رست (Dark Roast)
این تفت یک لوبیای سیاه براق با سطح چرب و تلخی آشکار می دهد. هرچه برشته تیرهتر شود ، اسیدیته در نوشیدنی قهوه کمتر خواهد بود. قهوه های تفت داده شده تیره از کمی تیره گرفته تا ذغالی می شوند و این نام ها اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند – حتما قبل از خرید دانه های خود را بررسی کنید!
- High
- Continental
- New Orleans
- European
- Espresso
- Viennese
- Italian
- French
دمای برشته کردن برای دانه تیره بین 464 درجه فارنهایت تا 482 درجه فارنهایت است. روغن های قابل رویت روی دانه قهوه تیره وجود دارد. معمولاً نمیتوانید طعم اصلی را در یک رست تیره بچشید، فقط تأثیری که فرآیند برشته کردن روی آن نوع دانه قهوه دارد.
رست های تیره طعم شیرین تری دارند زیرا قندهای موجود در دانه های قهوه زمان کاراملی شدن دارند. طولانیتر بودن فرآیند برشته کردن به آن کمک میکند تا طعمی غنیتر و بدن کاملتری ایجاد کند، که اغلب منجر به داشتن روکش کرهای میشود. آنها همچنین کمترین اسیدیته را در بین تمام رست های قهوه دارند. دانه های تیره کمترین مقدار کافئین را دارند زیرا طولانی ترین زمان برشته شدن را دارند. برای قهوه فرانسه تیرهترین رست در نظر گرفته می شود و طعم دودی مشخصی دارد. اگر دانههای قهوه بیشتر از برشته فرانسوی (۴۸۲ درجه فارنهایت) برشته شوند، روغنها و قندهای موجود در دانهها میسوزند. دانه های تیره اغلب نام های اروپایی دارند، زیرا دانه های تیره مانند دانه های ایتالیایی محبوبیت دارند.
فرآیند رست کردن چه کاری انجام می دهد؟
دانه قهوه دانه درون مخزن قهوه است. دانه های قهوه قبل از برشته شدن سبز هستند و تقریباً هیچ عطری ندارند، به جز بوی خاکی و علف. فرآیند بو دادن چیزی است که دانه های قهوه را به فنجان قهوه خوشمزه ای که می نوشید تبدیل می کند.
فرآیند برشته کردن دانههای قهوه برشته میشود، رنگ آنها تیره میشود و طعم شکلاتی و کاراملی به آنها میدهد. در دماهای بالاتر، روغن روی سطح لوبیا ظاهر می شود. در دمای 401 درجه فارنهایت، لوبیاها برای اولین بار ترک می خورند و شروع به انبساط می کنند. در حدود 437 درجه فارنهایت، آنها برای بار دوم ترک می کنند. دانه های قهوه با کیفیت بالا هرگز بالاتر از 482 درجه فارنهایت برشته نمی شوند. فراتر از این دما، آنها شروع به نازک شدن و طعم سوختگی خواهند کرد. شما نمی خواهید زغال بنوشید!