رست قهوه چیست؟

فرایندی که از طریق آن دانه های قهوه سبز به دانه های بو داده ای که برای دم قهوه استفاده می شود تبدیل می شود ، رست قهوه تعريف ميشود . هنگام تفت دادن قهوه ، سعی دارید با استفاده دقیق از گرما و مشاهده دقیق ، قهوه را به یک درجه حرارت داخلی خاص یا سطح “رشد” برسانید.

در حین رست قهوه نه تنها قندها را کاراملی می کند و قهوه را قهوه ای می کند ، بلکه تغییرات شیمیایی و فیزیکی دیگری را نیز کاتالیز می کند که اگر به درستی اجرا شوند محصولی آشنا و شگفت آور ایجاد می کنند. اساساً ، بو دادن استفاده از انواع مختلف گرما برای ایجاد تغییرات شیمیایی و فیزیکی در قهوه سبز است.

رست قهوه چیست

سه نوع انتقال حرارت اساسی وجود دارد: رسانایی (contact heat) – مثل اینکه از ماهی تابه همرفت (hot air) بدست می آورید – مانند سشوار یا پاپ کورن تابش (radiation) – مانند گرمای منتقل شده از فضا از خورشید ماشین آلات در Counter Culture از هر سه وسیله انتقال گرما در نسبت های مختلف استفاده می کنند: به عنوان مثال روراب های Probat از نظر رسانایی سنگین تر هستند در حالی که کوره های لورینگ از نظر جابجایی سنگین تر هستند. انواع رست قهوه

 

 

ما در فروشــــــــــــــگاه espresso maker سعي داريم مرغوب ترين قهوه ها با لاين هاي تخصصي و متنوع ارائه دهيم .

تفت دادن قهوه هنگام رست چگونه است ؟

تفت باعث تغییرات شیمیایی می شود زیرا دانه قهوه به سرعت به دمای بسیار بالایی می رسد. وقتی به اوج کمال می رسند ، سریعاً خنک می شوند تا روند را متوقف کنند. دانه های بو داده بوی قهوه می دهند و وزن کمتری دارند زیرا رطوبت از بین رفته است.دانه قهوه تا ترد است ، آماده برای آسیاب شدن و دم کشیدن هستند.

بهترین ترفند طرز تهیه قهوه اسپرسو به روش ساده

هرچند که تفت داده شوند ، باید قبل از کاهش طعم تازه ، آنها را در اسرع وقت استفاده کرد

رست قهوه عطر و طعمی را که در داخل دانه های قهوه سبز قفل شده است ، به ارمغان می آورد. دانه قهوه به صورت سبز ذخیره می شود ، حالتی که می توان بدون افت کیفیت یا طعم آن را نگه داشت. دانه قهوه سبز هیچ یک از مشخصات دانه قهوه بو داده را ندارد – ميوه آن نرم و اسفنجی است و بوی علفی می دهد.

سالها آموزش لازم است تا با توانایی “خواندن” دانه ها و تصمیم گیری با فاصله از مرحله دوم ، در پخت و پز متخصص شوید. تفاوت بین یک قهوه کاملاً بو داده و یک دسته خراب می تواند چند ثانیه باشد

رست قهوه

بیشتر فعالان برای کالاهای پخته شده ترجیحی خود ؛ نام های تخصصی دارند و استاندارد سازی صنعت بسیار کم است. این می تواند هنگام خرید منجر به سردرگمی شود ، اما به طور کلی ، پخت در یکی از چهار گروه رنگی روشن ، متوسط ​​، متوسط ​​تیره و تیره قرار می گیرد.

بسیاری از مصرف کنندگان اظهار می کنند که طعم غنی و غنی کالاهای پخته شده تیره تر ، حاکی از سطح بالاتری از کافئین است ، اما واقعیت این است که کالاهای پخته شده سبک ، در واقع غلظت کمی بیشتری دارند.

 

رست کامل یک انتخاب شخصی است که گاهی تحت تأثیر ترجیحات ملی یا موقعیت جغرافیایی قرار دارد. در چهار گروه رنگی ، به احتمال زیاد انواع پخته شده را پیدا خواهید کرد ، همانطور که در زیر ذکر شده است. خوب است قبل از خرید سوال کنید. ممکن است یک دنیا تفاوت بین دانه هاي قهوه وجود داشته باشد

قهوه اندونزى چيست و تنوع قهوه در اندونزى چگونه است ؟

رست قهوه چيست ؟

 

رست قهوه و لايت رست ( Light Roast )

رنگ قهوه ای روشن ، این برشته معمولاً برای انواع نرم قهوه ترجیح داده می شود. روی سطح این دانه ها روغنی وجود نخواهد داشت ، زیرا آنها به اندازه کافی پخته نشده اند تا روغن ها بتوانند به سطح آن نفوذ کنند

  • Light City
  • Half City
  • Cinnamon

 مديوم رست ( Medium Roasts )

این کباب به رنگ قهوه ای متوسط ​​با طعم قوی تر و سطح غیر چرب است. اغلب به آن رست آمریکایی می گویند زیرا معمولاً در ایالات متحده ترجیح داده می شود

  • City
  • American
  • Breakfast

رست قهوه و مديوم دارك رست ( Medium Dark Roasts )

این کباب ، رنگ غنی و تیره ، مقداری روغن در سطح و با کمی طعم تلخ و شیرین دارد.

  • Full City

 

 دارك رست ( Dark Roast )

این تفت یک لوبیای سیاه براق با سطح چرب و تلخی آشکار می دهد. هرچه برشته تیره تر شود ، اسیدیته در نوشیدنی قهوه کمتر خواهد بود. قهوه های تفت داده شده تیره از کمی تیره گرفته تا ذغالی می شوند و این نام ها اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند – حتما قبل از خرید دانه های خود را بررسی کنید!

  • High
  • Continental
  • New Orleans
  • European
  • Espresso
  • Viennese
  • Italian
  • French