فهرست مطالب
اسپرسو چيست
هنگام پاسخ به سوال ” اسپرسو چیست ” ابتدا شما باید بدانید که با معقوله بسیار بزرگی سر و کار دارید . دنیای قهوه انقدر بزرگه که علم و دانش قهوه روز به روز دز حال گسترشه .
اسپرسو یک آیتم خیلی خیلی پرکاربرد در دنیای قهوه است . اصلی ترین پدیده . اندازه ی آن بسته به نوع پرتافیلتر داره . سینگل شات و دابل شات . اسپرسو دوبل در بازار قهوه خیلی پرطرفداره .
اسپرسو سینگل ( سینگل شات ) : برای اسپرسو سینگل شما حدود 10 تا 12 گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید . و عصاره ای که از آن می گیرید 15 میلی گرم است .
اسپرسو دابل ( دابل شات ) : برای تهیه اسپرسو دابل شما حدود 18 تا 21 گرم قهوه نیاز دارید که البته این هم بسته به نوع کالیبریشن شما دارد. وعصاره ای که از آن می گیرید 30 میلی گرم است .
دانه های قهوه ای که برای تهیه اسپرسو استفاده می شود معمولاً از دانه های قهوه عربیکا یا روبوستا است که برخی از مخلوط های اسپرسو در برخی دانه های قهوه روبوستا و عربیکا اضافه می شود تا کیفیت خاصی را به آنها بدهد. دانه های روبوستا در مخلوط اسپرسو رشد می کنند زیرا دو برابر عربیکا کافئین دارند و کرم بهتری تولید می کنند.
به دانه های قهوه اسپرسو معمولاً یک تفت تیره داده می شود اگرچه تفت دادن سبک برای استفاده در اسپرسو کاملاً قابل قبول است.
آنچه واقعاً اسپرسو را متمایز می کند ، نحوه تخمیر و در نتیجه آسیاب شدن آن است. اندازه آسیاب اسپرسو با برخی تفاوت ها بسته به نوع دستگاه اسپرسو (سازنده اسپرسو) برای تولید یک نوشیدنی قهوه بسیار قوی و شدید بسیار خوب است.
دستگاه اسپرسو هنگامی که آب داغ را تحت فشار بسیار زیاد از طریق یک لایه تحت فشار قهوه آسیاب شده بو داده فشار می دهد ، استخراج تحت فشار را فراهم می کند.
خصوصیات اسپرسو
هنگامی که یک معجون اسپرسو به درستی کشیده می شوید ، متوجه می شوید که به دلیل غلظت زیاد طعم دهنده های قهوه ، بسیار خوشمزه ، بسیار قوی ، دارای بافتی متراکم و طعم قوی است.
قرعه کشی اسپرسو مناسب شامل دما و فشار درست دم آوری است که توسط دستگاه اسپرسو ایجاد می شود. این آب گرم را از طریق قهوه آسیاب شده وارد می کند. همچنین کیفیت آسیاب قهوه و همچنین نوع آسیاب قهوه مورد استفاده مهم است.
به طور کلی ، اندازه سنگ زنی دستگاه اسپرسو ساز با بخار باید کمی ریزتر از اندازه آسیاب استفاده شده در دستگاه اسپرسو پمپ باشد ، زیرا دستگاه بخار شو فشار کمتری ایجاد می کند. علاقه مندان به قهوه Gourmet ، دستگاه چرخ کن مخروطی را به جای چرخ چرخ ترجیح می دهند.
عامل مهم دیگر شادابی دانه های قهوه و همچنین نگهداری و بو دادن مناسب آنهاست. بهتر است قبل از کشیدن اسپرسو ، دانه های قهوه را آسیاب کنید. قبل از دم کش اسپرسو ، هر دو نوع فیلتر پورتافیل و دیتاز دستگاه اسپرسو ساز باید گرم شوند.
کرم بالای اسپرسو چیست ؟
یک لایه نازک از روغنهای امولسیون شده بسیار ظریف حاوی قندها و پروتئین ها در بالای عکس اسپرسو است. این خامه ای است و شیرینی شات را دارد و همچنین شدت شات اسپرسو را حفظ می کند.
کرم اسپرسو به دلیل وجود هوا ، دی اکسیدکربن و سایر گازهای موجود در مایع در فشار بسیار بالا ایجاد می شود. کرم ممتاز به رنگ قهوه ای طلایی است و از بهترین طعم ها و کیفیت های معطر برخوردار است.
این سه ماده تشکیل دهنده اسپرسو است ( اسپرسو چیست )
سه قسمت اصلی برای تهیه شات اسپرسو وجود دارد: قلب ، بدن و کرم. قلب در پایین ، بدن در وسط قرار دارد و کرم در قسمت بالای آن با ظرافت شناور است.
قلب باید قهوه ای عمیق باشد و تلخی گلوله را نگه دارد ، و تعادل خوبی را با شیرینی رایحه ای که کرم بیان می کند ، فراهم کند. رنگ بدن باید قهوه ای کاراملی باشد. ( اسپرسو چیست )
چه نوشیدنی هایی با اسپرسو تهیه می شوند؟
از آنجا که فرآیند دمش اسپرسو تحت فشار زیاد است ، باعث ایجاد غلظت شگفت انگیزی از طعم دهنده ها می شود که توانایی منحصر به فرد در حفظ عطر و طعم خود را دارند وقتی که در نوشیدنی های قهوه (نوشیدنی های اسپرسو) مانند کاپوچینو ، لاته (کافه لته) یا موکا (کافه موکا) مخلوط می شوند ، خصوصاً در ازدواج از شیر و کف خامه ای مخملی.
اسپرسو بنوشید
از اسپرسو باید در اوقات فراغت لذت ببرید. برخی از افراد می گویند مصرف آن درست بعد از تخمیر ایده آل است ، اما تحقیقات نشان داده است که مصرف مایع داغ ممکن است منجر به سرطان مری شود. وقتی یک شات اسپرسو می نشینید ، عطر و طعم آن تغییر می کند و کیفیت های مختلف آن قویتر یا ضعیف می شود.
هنگام مقایسه اسپرسو ، بیش از هر چیز ، سازگاری مهم است. اطمینان حاصل کنید که به همان میزان از آسیاب استفاده کنید ، از همان فرآیند و زمان استخراج استفاده کنید و پس از برداشتن سرنگ ، برای نوشیدن آن به همان مقدار صبر کنید.( اسپرسو چیست )
مشخصات فنی اسپرسو را برای تمام جزئیات در مورد تهیه عکس اسپرسو کامل بررسی کنید. سپس اسپرسو خود را در اوج طراوت و با یک جشن شگفت انگیز از همه در یک عکس بنوشید ، این همان چیزی است که به عنوان “نوشیدن” آن شناخته می شود و حداکثر قدردانی را برای ظرافت ها ، عطرها و طعم های فوق العاده آن به دست می آورد.
دستگاه های کپسول اسپرسو
قوطی اسپرسو نوعی قهوه کوچک فشرده شده از قبل است که هفت یا چهارده گرم (یک یا دو) وزن دارد و قطر آن 45 میلی متر است. اسپرسو در یک فیلتر کاغذی ذخیره می شود. اسپرسو ممکن است با استفاده از آن دم شود.( اسپرسو چیست )
مبدل کپسول g برای دستگاه اسپرسو جهت تهیه قوطی اسپرسو یا می توان آن را در محفظه دم دستگاه اسپرسو دم کرد.
عکسهای اسپرسو کاملاً کشیده شده به عنوان پایه بسیاری از نوشیدنیهای اسپرسو مورد استفاده قرار می گیرند ، نوشیدنی های مخصوص قهوه نیز نامیده می شوند ، که در سراسر جهان در کافی شاپ ها و کافه ها سرو می شوند.
منبع سایت : espressocoffeeguide