موكاپات چیست ؟ ” آموزش نحوه استفاده از موکاپات “
موكاپات جایگزین ارزان قیمت برای تهیه اسپرسو است.
این مینی قهوه ساز ( موكاپات ) دارای قابلیت طعم گیری عالی با قیمت پایین است.
این روزها سعی می کنم در چیزهای کوچک زندگی شادی پیدا کنم. علاوه بر این ، این بدان معنی است که من روز خود را با یک فنجان قهوه خوب و قوی از موكاپات که اخیراً کشف شده است شروع می کنم.
ببینید ، وقتی غذاهای جدی بیرون از دفتر بودند ، روزهای کاری من کاملاً تشریفاتی بود.
بعد از استقرار در میز کارم ، یک فنجان سرد خوب Grady Cold Drink (بهترین چیز واقعاً) با یک پیمانه شیر بادام برای خودم ریختم. این همراه عالی برای سیب صبحگاهی و کره بادام زمینی بود و انرژی کافی به من داد تا بتوانم بخشی از روز را سپری کنم ، به طوری که حدود ساعت 3 بعد از ظهر تسلیم یک فنجان سرد خوشمزه دیگر شدم.
اما حدود شش هفته گذشته ، من از راه دور از خانه پدر و مادرم کار می کردم و قهوه ساز قطره ای اتوماتیک من آن را قطع نمی کند. حداقل دو فنجان طول می کشد تا من یک وزوز خفیف احساس کنم (شاید برخی از همکارانم به من گفتند که من به کافئین اعتیاد دارم). من مشتاق یک سری دم سرد روزانه یا حرکتی شدم که به من یک کافه محلی آخر هفته لاته بدهد.
وارد موكاپات شوید ، قهوه ساز کوچکی که عطر و طعم فوق العاده ای به شما می بخشد.
موكاپات چیست؟
من برای اولین بار هنگام دیدار با دوستی که در خارج از کشور تحصیل می کرد با یک موكاپات روبرو شدم. او برای من قهوه را روی اجاق خود در یک قابلمه کوچک نقره ای درست کرد و نتیجه آن سعادت خالص بود ، دوز قهوه ای آنقدر نرم و تازه که می توانید مراقبت هایی را که برای تهیه آن انجام دادم لذت ببرید. کل این فرایند کاملاً اروپایی به نظر می رسید – روشی که به سطحی از صبر و حوصله احتیاج داشت و به نظر می رسید بر خلاف رضایت فوری آمریکایی ها در زندگی روزمره آنها باشد.
از آن زمان فهمیدم که موكاپات یک دستگاه تصفیه ساده اما ابتکاری است. متخصص قهوه ساکن ماتوضیح می دهد که او اجازه می دهد “آب گرم از قهوه آسیاب شده عبور کند و از لوله خارج شود – به این معنی که قهوه دم کرده لازم نیست از فیلترهای قهوه اضافی عبور کند ، مانند قهوه برای استخراج نهایی در پایین باقی می ماند. ”
با ناراحتی به این لیوان فکر می کردم که ناگهان به یاد آوردم که پدر و مادرم در جایی از اعماق کابینت آشپزخانه نگهداری شده اند. جستجوی سریع من را به سمت گنج نقره ای که در جستجوی آن بودم سوق داد و در پشت دستگاه های دیگر فراموش شده درخشید.
نحوه استفاده از موكاپات
استفاده از موكاپات برای من بسیار ساده و بسیار درمانی است. نوع قهوه شما به ذائقه شما بستگی دارد – من عاشق استفاده از اسپرسوی تیره هستم (و خوشبختانه پدر و مادرم برای هر نوع شرایط اضطراری ، حتی مربوط به کافئین آماده هستند) ، اما شما می توانید هر نوعی را که ترجیح می دهید خریداری کنید.
خواه دانه ها را خود آسیاب کنید و نه اینکه آنها را از قبل خرد شده خریداری کنید ، می خواهید مطمئن شوید که آنها ریز خرد شده از قهوه ساز قطره ای هستند ، اما نسبت به دستگاه اسپرسو ساز معمولی ضخیم تر هستند.
کار را با پر کردن محفظه پایین با آب داغ شروع می کنید تا زمانی که به خط پایین دستگاه جوش برسد. (استفاده از آب سرد در محفظه و سپس جوشاندن آن بر روی اجاق باعث گرم شدن بیش از حد قهوه و ایجاد طعم سوخته ، فلزی و تلخ می شود ، بنابراین بهتر است آب را از قبل بجوشانید و تهیه کنید).
استفاده از موكاپات
سبد فیلتر را در محفظه پایین قرار دهید و آن را با گلوله پر کنید ، آن را با قاشق یا انگشتان صاف کنید ، اما مطمئن شوید که آن را خسته نکنید. اطمینان حاصل کنید که باقیمانده شل از لبه سبد خارج شود تا پیچ های بالایی به درستی محکم شوند. از آنجا که محفظه پایین اکنون با آب گرم پر شده است ، لازم است قبل از کشیدن آن از بالا آن را با حوله نگه دارید.
و اکنون قسمت مورد علاقه من – تماشای زنده شدن قهوه (چیزی که مردم عادی از آن به عنوان “دم کردن” یاد می کنند). موكاپات را روی حرارت روی حرارت متوسط قرار دهید ، فقط به اندازه ای که شعله ته آن را بپوشاند و درب آن را باز بگذارید.
هنگامی که آب در محفظه پایین شروع به جوشیدن می کند ، فشار باعث می شود قهوه در یک جریان آهسته و ثابت به سمت محفظه فوقانی و از طریق فواره بالا برود. اگر تخمیر شروع به جریان کند ، این معمولاً نشانگر گرم بودن بیش از حد آب است.
شما می دانید که وقتی قهوه سبکتر شده و شروع به تبخیر می کند ، آبجو به پایان رسیده است. در این مرحله می خواهم به توصیه افراد قهوه Stumptown عمل كنم تا گلدان را از روی حرارت برداشته و محفظه زیرین را در زیر آب سرد قرار داده و آن را به دقت كج كنم تا قهوه بیرون نریزد. طبق گفته Stumptown ، این امر باعث خنک شدن ، توقف و جلوگیری از فرآیند استخراج می شود .